- 5 Ekim 2020
- 2.618
- 10.167
- 158
Kahvemi alıp geliyorumbu güzel eksi ve bu güzel bahar günü şerefine kendimi çocuk uyurken balkon kahvesiyle ödüllendiriyorum. kahve bitince çocuk uyanmamış olursa üstüne bi de sabah sporu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahvemi alıp geliyorumbu güzel eksi ve bu güzel bahar günü şerefine kendimi çocuk uyurken balkon kahvesiyle ödüllendiriyorum. kahve bitince çocuk uyanmamış olursa üstüne bi de sabah sporu![]()
ya gerçekten geçen hafta yaşadığım hayal kırıklığının üstüne inanılmaz iyi geldiCanım tebrik ederim. Geçen haftanın acısı çıkmış![]()
koşkoşşKahvemi alıp geliyorum![]()
Vayy süpersin ya. Ben hala açılmaya çalışıyorumya gerçekten geçen hafta yaşadığım hayal kırıklığının üstüne inanılmaz iyi geldi
koşkoşşkahve de sabah sporu da tamam bende
![]()
Tebrik ederim güzel kilo vermissinya gerçekten geçen hafta yaşadığım hayal kırıklığının üstüne inanılmaz iyi geldi
koşkoşşkahve de sabah sporu da tamam bende
![]()
hahahaha ben 6 da falan uyandım bugün tatil günümde çocuk uyanmadan biraz kendime zaman ayırmak içinVayy süpersin ya. Ben hala açılmaya çalışıyorum![]()
ayyy teşekkür ederimmm cağnım hemen söylüyorum 25 dk alt vücut antrenmanı yaptımmm 100 de ip atladım sabah sabah alt komşularım daha çok sövmesin diye uzatmadım ip atlamayıTebrik ederim güzel kilo vermissinNe ara spor yaptın hangi sporu yaptın hemen ifade ver
![]()
Ben de 7’de kalktım ama benim sıpa benden önce kalkmışhahahaha ben 6 da falan uyandım bugün tatil günümde çocuk uyanmadan biraz kendime zaman ayırmak için![]()
Harika canm tebrikler
Tebrik ederim canim supersin
Ben de paylaşayım kızlar. Çok dikkatli bir haftanın sonunda mimik bir eksi ama olsun. Ekside olmak güzel
Bildirim
Geçen cumartesi: 69.0
Bu Cumartesi: 68.8
Fark: -200 gr
Yüzde: 0,289
Ellssa
Boncuk2307
Dil-i bitab
Kilo bildirimi
Geçen hafta 61.9
Bu hafta 61.8
-100
Ellssa
Boncuk2307
Dil-i bitab
Sona yaklaştıkca gr gr gitmeye başladı
Eki Görüntüle 3589333
Foto çok karanlık çıkmıştı tekrar çekemedim olanı da bu kadarıyla görünür yapabildim![]()
Geçen hafta: 83,50
Bu hafta: 83,20
Fark: -300 gram
Ellssa
Boncuk2307
Gurbettt42
Artıda olmadığım için mutsuz değilim en azından![]()
Herkesi tebrik ederim eksi olmak guzelGeçen hafta 68,2
Bugün cumartesi 67,9
Fark, -300 grm
E ellsaBoncuk2307
Gurbettt42
Eki Görüntüle 3589340
Tebrik ederim canim supersinGeçen cumartesi tartılamamıştım
Geçen Salı 66.7 kg
Bu cumartesi 65.4
Fark -1.3 kg
Yalnız herkes 1 haftada verdi
Ben 4 günde 1.3 kg verdim bana madalya takılmasını beklıyorum![]()
Ellssa
Boncuk2307
Dil-i bitab
Ayy canikom çok teşekkürler aldım kupamı godebılırımTebrik ederim canim supersin
Bak ben sana ödülünü verdim![]()