Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN Lig tablosu etap sonunda (03.05.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda önce yüzde oranına bakılmaktadır.
Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim
Gunaydin hayirli pazarlar
Ben aksam pek 11i gecirmemeye calisiyorum zayiflamak icin erken uyumak lazimmis.Erken uyuyuncada erken kalkiyorum simdi evde herkes uyurken growwithjo nun videosunu yapicam
Mavi Takııım Günaydınn! Bugün mutfağa tatlı için değil, yeşil çay için giriyoruz!
Dolapta göz göze geldiğin çikolataya "Bugün olmaz canım, zafer yolundayım!" diyorsun!
Su içiyoruz, spor yapıyoruz, sağlıklı besleniyoruz ve her adımda hedefe yaklaşıyoruz!
Kaçamak mı? O da ne? Biz artık kaçamakları spora bıraktık!
Unutma: Tatlıdan vazgeçtik ama zaferden aslaaa! Haydi mavi takım, bugünü ter içinde ama vicdan rahatlığıyla bitirelim!
Gunaydin hayirli pazarlar
Ben aksam pek 11i gecirmemeye calisiyorum zayiflamak icin erken uyumak lazimmis.Erken uyuyuncada erken kalkiyorum simdi evde herkes uyurken growwithjo nun videosunu yapicam
Mavi Takııım Günaydınn! Bugün mutfağa tatlı için değil, yeşil çay için giriyoruz!
Dolapta göz göze geldiğin çikolataya "Bugün olmaz canım, zafer yolundayım!" diyorsun!
Su içiyoruz, spor yapıyoruz, sağlıklı besleniyoruz ve her adımda hedefe yaklaşıyoruz!
Kaçamak mı? O da ne? Biz artık kaçamakları spora bıraktık!
Unutma: Tatlıdan vazgeçtik ama zaferden aslaaa! Haydi mavi takım, bugünü ter içinde ama vicdan rahatlığıyla bitirelim!
su 1.5 lt
spor 5 saat temizlik abartısiz az bile ama net olsun sabah basladım aksama kadar
bugun misafirim var kahvaltıya insa hamur işi yemecegim söz veriyorum