- 25 Ağustos 2019
- 62.014
- 118.415
- 698
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mesaj alındı uygulandı kaptanım gözün arkada kalmasınCanım kırmızı takım çiçek gibi olmuş maşallah.Teşekkür ederim kaptanım
Ellssa
KK'daki bunca yılın ardından ilk kaptanlığımHayırlı uğurlu olsun hepimize.
Şöyle boğazımızı temizleyip bir balkon konuşması yapalım bakalım
Güzeller, bugün yendi içildi. Şimdi sakince cısslardan uzaklaşıyoruz.Sadece haftaya odaklanıyoruz. Tek hedefimiz var. Bu hafta tartıda güzel bir eksi görmek.
Haftayı haftaya düşüneceğiz.
Hey sen güzel bayan,bu hafta güzel bir eksi mi gördün. Haftaya daha güzelini göreceksin.
Peki sen tatlı şey, bu hafta istediğin eksiyi göremedin mi? İşte sana yeni bir hafta yeni bir fırsat.
Haydi bakalım, bu hafta bizim haftamız olsun.
Fırsatımız oldukça birbirimizin menülerine de yorumlar yapalım canlarım. İyi olan kırmızı takım kazansın
94bassuk
@Azmet5255
@bluegreeneyes
@Candysisters
@dil-i bitab
@Cicekbocekkaktus
@Gurbettt42
@Ilyusa
@Jasminium84
@sibel_84
@Tutku44![]()
ay teşekkür ederimmmGüzel bir menü olmuş canım özellikle cumartesi için :) Spor efsooo
sevilmicek gibi diiiill ama böyle haftada bir falan ödül gününde idare ediyoruzOf bende bayilirim kağıt arası dondurmaya![]()
ex kaptanım sen kim aktif olmamak kim muhteşem bi yarış muhteşem bi takımdıkkkAy çok mutlu oldum ben aktif olamasam da takım arkadaşlarım azmetti ve başardı hepsini ayrı ayrı kutluyorum
@zeyneppk
belmayne
@bluegreeneyes
@Ceeeeeeeeeeee
Purple58
Beth18
@Azmet5255
@Ilyusa
Jou
94bassuk
Asıl ben mavi takımı tebrik ediyorum hepimiz başardık
Teşekkürler
@Gurbettt42 kaptanımla birlikte tüm kırmızı takımı tebrik ediyorum tatlı ve heyecanlı bir yarışma oldu![]()
hahahahaha ay benim de aynı matlar direkt koltuğun arkasında salonda 2 tane var yanyana yapıyoruz yapabileceği şeyleri dhsjdj ip atlarken de kendisine denge tahtasını getiriyoruz karşılıklı sporÇocuklarda sporcu olucak bu gidişle benim kızlarda yürüyor benimle evin içinde![]()
beklemede kal pazara layık bi menü ve sporla gelcem az sonraSelam Kızlar, Güzel bir pazar olsun
Güüüünaaaaydıııın Kırmızı Güzeller
Bu pazar başka pazar, bu pazar şahane pazar.Sporlarımız coşsun,
biz susalım menülerimiz konuşsun (ama fazla da konuşmasın
)
Ölçüyü kaçırıp pişman olmayalım canlar.
94bassuk
@Azmet5255
@bluegreeneyes
@Candysisters
@Dil-i bitab
Cicekbocekkaktus
@Gurbettt42
@Ilyusa
@Jasminium84
@sibel_84
Tutku44
![]()
yavrukuşum yorgunluk vurmuşturBilmiyorum ki valla bi keyfim yok sıkılıyorum gibi geçer yatınca![]()
ay canım geçmişler olsun umarım kötü bişey yoktur, valla endişelendim açıkçasıKızlar benim canım çok sıkkın oglumun arka kafasında balon gibi bi sişlik var anlayamadım su toplamiş gibi degisik bi şişmee hic iyi degilimmbiyeremi vurdu dicem biyere vurulsa bukadar şişmez kemigi belli olur off garin kardiyolojiye görüncem
![]()
Yaa ne fazla geldi mesela gözüne canımSporla dengeli bir menü olmuş
Akşamın hafif olmasını ve 11bin adımı çok sevdim
Kilo vermeden çok kilo koruma menüsü gibi olmuş
Güzel menü
2 tantuni derken kaptanım![]()
Aynen öyle şuan yatmak istiyorum ama bi yandan istemiyorum bebeler uyumuş rahatça oturuyorum böyle bir ikilem Allah başka dert vermesinmesaj alındı uygulandı kaptanım gözün arkada kalmasın
ay teşekkür ederimmm
sevilmicek gibi diiiill ama böyle haftada bir falan ödül gününde idare ediyoruz
ex kaptanım sen kim aktif olmamak kim muhteşem bi yarış muhteşem bi takımdıkkk
hahahahaha ay benim de aynı matlar direkt koltuğun arkasında salonda 2 tane var yanyana yapıyoruz yapabileceği şeyleri dhsjdj ip atlarken de kendisine denge tahtasını getiriyoruz karşılıklı sporsağlam kafa sağlam vücutta bulunur ve ağaç yaşken eğilir
![]()
beklemede kal pazara layık bi menü ve sporla gelcem az sonra
yavrukuşum yorgunluk vurmuşturşöyle bi yarım saat bomboş duvarı izleme isteği geliyo ya bazen insana öyle bi vibe aldım senin bu can sıkıntısından
ay canım geçmişler olsun umarım kötü bişey yoktur, valla endişelendim açıkçası
Allah kolaylık versin canım.İnsanlık hali estağfurullah
İnnşşAllah
Sizlerle olmakta çok zevkliydi
Lokma olmuyor bizde
pişi yedim birkaç (4 -5)
eee birazzzzdan biraz fazla da tulumba) (6 7 tane
Az biraz da beyaz ekmek 2 3 dilim
Bunlar dışında bugün kaçamak olmadı
İki kase tavuk çorbası bi iki kaşık kuru fasulye
Peynir zeytin vs
Menüm bu kadar kaptanım kesinlikle ya en az 700 daha versem süper olur
Spor maalesef mümkün olmuyor
Ama sürekli ayaktayım malum cenaze evi hizmet evi toplumumuzda
belmayne
Boncuk2307
Ellssa
Ay canım, mevzu çocuklar olunca insanın yüreği hopluyor. İyi düşünelim iyi olsun inşallah. Alerjik olabilir. Böcek ısırmış olabilir.Kızlar benim canım çok sıkkın oglumun arka kafasında balon gibi bi sişlik var anlayamadım su toplamiş gibi degisik bi şişmee hic iyi degilimmbiyeremi vurdu dicem biyere vurulsa bukadar şişmez kemigi belli olur off garin kardiyolojiye görüncem
![]()
Geçmiş olsun canım ya inşallah kötü bise değildir korkma bi götür bakalım icin rahat etsinKızlar benim canım çok sıkkın oglumun arka kafasında balon gibi bi sişlik var anlayamadım su toplamiş gibi degisik bi şişmee hic iyi degilimmbiyeremi vurdu dicem biyere vurulsa bukadar şişmez kemigi belli olur off garin kardiyolojiye görüncem
![]()
Canım kafasındaki şişlikle kardiyoloji ne alaka bilemedim şimdiKızlar benim canım çok sıkkın oglumun arka kafasında balon gibi bi sişlik var anlayamadım su toplamiş gibi degisik bi şişmee hic iyi degilimmbiyeremi vurdu dicem biyere vurulsa bukadar şişmez kemigi belli olur off garin kardiyolojiye görüncem
![]()
Attım attımCanım sen tartı fotonu atmıştın değil mi
Vurmuş olsa söyler sanırım doktor anlar bir şekilde geçmiş olsunnKızlar benim canım çok sıkkın oglumun arka kafasında balon gibi bi sişlik var anlayamadım su toplamiş gibi degisik bi şişmee hic iyi degilimmbiyeremi vurdu dicem biyere vurulsa bukadar şişmez kemigi belli olur off garin kardiyolojiye görüncem
![]()
Çörek turşu kavurması ve bulgur pilavının beraber bir günde olması koruma menüsü havası verdi belki akşam sadece bulgur olmasaydı dedim menüyü görünceYaa ne fazla geldi mesela gözüne canım
Aynen öyle şuan yatmak istiyorum ama bi yandan istemiyorum bebeler uyumuş rahatça oturuyorum böyle bir ikilem Allah başka dert vermesin![]()
canım kaptanım dünku gibi bir menum yok malesef bugun arkadaslarım bana kahvaltıya geldiler ikindi 4 gibi gittilerAaa daha ne kadar aktif olacaktın eks keptınım. Senin takımında olmak çok keyifliydi.Teşekkürler.
Loklamalar yendi mi?Kaç tane yendi? Lokmadan başka bişi yendi mi? /700 gr'a en az bir 700 daha eklememiz lazım. Ona göre
Ooo çok güzel canım. Böyle cumartesiye can kurban. Aynen devam![]()
Oyy Oyy yine aşırı bilinçli bir menü. Afiyet olsun canım. Keyifli bir pazar olmuş.Kahvaltı, 10.30
~220 kcal | 10g protein | 11g yağ | 15g karbonhidrat
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- 1 yumurta (sahanda, çok az yağ ile)
- 3 zeytin
- Bolca domates & salatalık
öğlen, 13.30
~290 kcal | 26g protein | 10g yağ | 25g karbonhidrat
- 100g süzülmüş ton balığı
- 1 adet lavaş 50gr
- 1 yemek kaşığı hardal
+ benim kız ağzıma zorla tıktı: muzlu yulaf lapasından 5 tatlı kaşığı (tahmini 60g)
~90 kcal | 2g protein | 2g yağ | 16g karbonhidrat
Ara Öğün:
fıstık süt(kavanozun dibinde kalan fıstık ezmesini sıcak su ile eritip 5 porsiyona böldüm sonra, üstüne espresso ve buz ile kahve yapıyom) ile soğuk kahve, Hurmalı çökelekli toplar (1 porsiyon: 50g çökelek, 1.5 hurma, 1.5Yk yulaf, 0.5Yk kakao, 0.5Yk fıstık ezmesi)
~170 kcal | 9g protein | 7g yağ | 15g karbonhidrat
Akşam Yemeği, 19.00
~340 kcal | 36g protein | 21g yağ | 4g karbonhidrat
- 150g sossuz tavuk döner
- 1 bardak ayran (200 ml)
su: 2.5 lt
spor: 700 ip atlama, 9500 adım
Toplam:
~1110 kcal
~83g protein – 51g yağ – 75g karbonhidrat
bugün karb az aldım dünkü dondurmanın telafisi
belmayne
Ellssa
Boncuk2307
Cıslar bu güne kaldı demek. :) Olan oldu, ölen öldü kalan sağlar bizimdir deyip motivasyonumuzu bozmadan diğer günlere odaklanalım canımcanım kaptanım dünku gibi bir menum yok malesef bugun arkadaslarım bana kahvaltıya geldiler ikindi 4 gibi gittiler
şimdi oturup tek tek yazayım ne yedim
Bu Apple watch mi ? Bütün saatler kalorileri nabza göre mi hesaplıyor bilmediğimden Apple inki doğrudur diye düşünüyorum da. Şey diyecem şu bizim 600 kalorilik jo' yu da yapıp bı baksana kaç kalori ettiİyi akşamlar kızlar
Cumartesi menüm
Sabah 10 civarı
1 kaşarlı tost
Salatalık kapya biber
Akşam 17
1 p izgara çipura
Bol yeşillik
Spor 30 dk eliptik
Eki Görüntüle 3589906
Pazar menüm
Sabah 10 civarı
1 kaşarlı tost
Siyah ve yeşil Zeytin
Akşam 17 civarı
Tabuk burger ama ekmeğin yarısı
Çok yürüdüm alışveriş günüydü
Spora başlayınca kıyafet almak motive ediyor
Evet googleden baktım öyle diyen var aynısı sislik ama böcek nerden ısıracak eve böcek yok sivrisinekmi dicem onuda hic görmedim ama sanırın alerji bakalım 11 de randevuAllah kolaylık versin canım.Afiyet olsun diyelim amma yarından itibaren de tatlılara ekmeklere by by diyoruz.
Ay canım, mevzu çocuklar olunca insanın yüreği hopluyor. İyi düşünelim iyi olsun inşallah. Alerjik olabilir. Böcek ısırmış olabilir.
Insallahh canjm yaGeçmiş olsun canım ya inşallah kötü bise değildir korkma bi götür bakalım icin rahat etsin
Ayyy kuzu kafa gitti ortopedi ve travmatoloji ye gitcez yaniCanım kafasındaki şişlikle kardiyoloji ne alaka bilemedim şimdi
YOk kız daha 11 aylık kocam görmüş düştüğünüAttım attım
Vurmuş olsa söyler sanırım doktor anlar bir şekilde geçmiş olsunn
Çörek turşu kavurması ve bulgur pilavının beraber bir günde olması koruma menüsü havası verdi belki akşam sadece bulgur olmasaydı dedim menüyü görünce