• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım normalde cuma günü idi ilk başlarda bizim tartı günümüz. Bu arada ne kadar eski olduğumu hatırladım. Cuma günü bildirimler çok az geldiği için o zaman haftasonuna alınmıştı.
Benim için sıkıntı yok . Hangi gün denirse o zaman tartiliriz.
Taaa 1.takımdan beri olduğum aklıma geldi de azcık utandım 🙈 9 senedir takımlardayım bi hedefe ulaşıp sabitleyemedim 🤔🤔 Ellssa Ellssa canm cuma daha iyi olur gibi ama kızlar nasıl uygun görürse öyle yapalım 😘

@bnnu dan sonra 94bassuk 94bassuk geliyor. Ondan sonra ummhnisa ummhnisa geliyor. Kırmızı takım kaptanı adayları.
Hadi kızlar kuralım takımları :KK5:
ben kaptanlığı alırımmmm
Hafta içine mi alsak tartı gününü. Hafta sonu ben o kadar müsait olmuyorum hem de kimseler olmuyor.
Ne dersiniz Hoppa
ya hafta içi de hafta sonu da benim için olur da hafta içi işe gittiğim için sabah uyanır uyanmaz wc öncesi vs tartılmak durumunda kalıyorum hep artı geliyorum o sebeple çok tercih etmem açıkçası ama çoğunluğa uyarım 🫡

kimse yok miiii kaptan adayııı tıktıktık

bu arada cuma günü doğum günüm olduğu için ben galiba tartının cumaya alınmasına çok okeyim şuan, bari rahat rahat yer içerim😭 doğum güni kızlarına ( ummhnisa ummhnisa ve ben) özel cuma tartısı kabul edelim mi bu haftalık ya deneme haftası olur (gerçek bir ikizler burcu olduğumu görüyorsunuz az önce olmasın demiştim şimdi olsun diyorum😂😂)

Dönüyorum eve ufaklık uyudu. Hava da esiyor gibi
o zaman rakibim sensin 😘😘 hadi seçelim
hem bence senin zaten böyle bi motivasyona ihtiyacın var son zamanlarda aktiflik seviyen de düştü verdiğin kiloları da azıcık da olsa aldın kaptanlık toparlama gazı verirrrrr

Listemiz, sabah görünce hemen kurarsınız takımı canlarım.
Listede olmak isteyenler veya hazırlıkta olmak isteyenler ses etsin hemen düzelteyim
:rapci: :KK68:

MASTERFİT 162. ETAP

sibel_84 sibel_84 liste burdaaa burdan seçmeye başlayalım ilk ben seçiyorum sanırım di mi

Back
X