selam kızlar bende tekrar burada aldım soluğu daha önce işe yaradı bu diyet ama benim pisboğazlığım sebebiyle aldım kilolarımı şimdi yeniden başlıyorum bugün başladım sizinleyim
Iyi Hadi gozun Aydin insallah verirsiinn o kilolaribende Pis bogaz yuzunden dombili oldum
inşallah canım daha önce işe yaramıştı umarım bu sefer daha güzel sonuçlar alırım sizlerde tabi :) yemedim bugün bakkalım malum diyetlerde mübarek gün pazartesi yarını tam olarak kapatabilirsem haftasonuna 3 -5 ne verirsem :)
Hehe ne verirsemm kâr diyorsuun gerçi insan nekadar verse 3-5 hemen pes ediyor ben oyleyim ne alakaysa
D:-D:-D
Haha derdimiz ayni ozamann kac kilosunki sormasi ayip olmazsa
sorması ayıp olur mu hiç ayıp benim :) 98 maalesef bakalım pazartesiye kadar ne olacak :) senin nasıl kilo durumun
90-95 kiloyum iki aydir tartiomiyorumm cunku tartim bozuldu,ve bundan bi ay once kurtajj oldumm iki aylik hamileyken bende şoyle bi 10 kilo versemm yeter.. Öpüp başima koyarimama daha fazlasinida verebilirsemm veririmm bu arada yaşimm 26 yaşlanmadann zayiflamam lazimm yoksa insan yaşlandilca kilo veremiyor haha
anlıyorum ben senden 2 yaşcık büyüğüm ama ddoğrusun önlem almadım almadım zirveye geldim sana çok geçmişler olsun ne verirsek kar işte almaktansa yürüyüşe de başladım uzun süre ara vermiştim inşallah veririz .
Merhaba kızlar ,ben de 65 kiloyum 1 sene içinde sresten kendimi yemek yemeye verdim ve tam 10 kg aldım , sanki hayata küstüm eski kıyafetlerimi giyemiyorum ,içimden alışveriş yapmak da gelmiyor,sosyal hayatımı etkiledi bu durum,boyum 1.61 bu kilo fazla duruyor,bir de erkek arkadaşım var evlilik yolunda oldugumuz onun planladıgı birçok şeyi iptal ediyorum sırf ne giyicem ,ve bana yakışmayacak diye,neolur bana destek olun ben de başlayayım ,ha bugün ha yarın derken aylar gecti her gece aburcubur yiyorum ve kilom artmaya devam edecek biliyorum,bikere karar verip başlarsam devam ederim onu da biliyorum ,lütfen bana destek olun gaza getirin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?