tuğçecim ben de çocuklarla uğraşıyorum inan dediğin gibi zor. bir de benim koşuşturmacam da çok yogun valla bazen su bile içemiyorum. aslında ben de harfiyyen uyuyorum hele senin gibi yemek hiç yemiyorum ama neden yavaşladı bilmiyorum. ben günde 3 lt su 2 demllik yeşil cay içiyorum. elma da en az 4 en fazla 7 tane yiyorum bazen eti form ve yogurt yiyorum ama bbu kadar oldu ben sanırım dukan yapcam yaa
arkadaslar bir not iletmek istiyorum kesinlikle yesil elma olcak cunku asit orani daha yuksek oldugu icin daha doyurucu ve yag yakici kirmizi elma daha tatli daha az asitli ve daha cok sekerli onun icin yesil elma unutmayin :teytey:
ben sabah sadece elma ve yeşil çay la kahvaltı yaptım sorun olmaz di mi ve hazirana kadar 20 kilo verebilir miyim harfiyen yaparsam
canım sen bu diyetle verdikten sonra benim gibi gece kalkıp bir tabak kadayıf yiyorsan alırsın tabi.ya bu bütün diyetler için geçerli.ama mide küçülüyor ister istemez yiyemiyorsun fazla.ve bu diyetle verdiğin kiloları çok zor geri alıyorsun.ben 21 kilo verdim bir yıl önce ve afedersin hayvan gibi yememe rağmen son üç ayda sadece yaklaşık 5 kilo gibi aldım.için rahat olsun.
21 kiloyu ne kadar sürede verdiniz
bi zararı oldumu? bende başlıycam pazartesi
günaydın cumadan berdir yiyorum bugün yine başladım DİET,İ BIRAKINCA ERTESİ GÜN TARTILDIM EV VERDİĞİM 2 KG AYNE GERİ GELMİŞTİ BU HAFATA YİNE BAKICAM BU SEFER KAÇ VERİP KAÇ ALICAM TUĞÇEEEEEEEE SEN ARA ARA YEDİĞİNDE TARTILINCA GERİ ALMAMIŞMI OLUYORDUN BENED SNEİN GİB ARA ARA YAPIM DİYOM AM TARTILINCA HEMEN GERİ ALMIŞ GÖRÜNCE KENDİMİ BOŞUNA DEBELENİYORUM DEMMEKİ DEDİMM ELMAYLA
ben de bugün başladım bu diyete sonuçları yazarım
günaydın cumadan berdir yiyorum bugün yine başladım DİET,İ BIRAKINCA ERTESİ GÜN TARTILDIM EV VERDİĞİM 2 KG AYNE GERİ GELMİŞTİ BU HAFATA YİNE BAKICAM BU SEFER KAÇ VERİP KAÇ ALICAM TUĞÇEEEEEEEE SEN ARA ARA YEDİĞİNDE TARTILINCA GERİ ALMAMIŞMI OLUYORDUN BENED SNEİN GİB ARA ARA YAPIM DİYOM AM TARTILINCA HEMEN GERİ ALMIŞ GÖRÜNCE KENDİMİ BOŞUNA DEBELENİYORUM DEMMEKİ DEDİMM ELMAYLA
bende arkadaşım aynı tuğçerdam gibi ara ara yapıyorum mesela gündüz elma 9 u bir yerde çayım akşamda yemegim ama verdigimi almıyorum kilo vermem bu aralar durdu ama almamda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?