bugun 35 gun ve 29 kilo verdim kaydirigubbakcemile3:teytey:
slm kizlar herkesin ramazan ayi hayirli olmasini dilerim. sexybebek beni eklemissin listene unuttunmu?
tsk ederim canim sali günü basladiydim 91,4 insallah haftaya cumaya 87 ye düserim. canim ben bugün iftarda 2 tas corba mi ictim ekmek yemedim 1 dilim ananas ve yesil cayimi ictim. ama elmayi yiyemedim. ist das schlimm?
offf sexy bebek bendee biran öncee baslayıp senın gıbı kılo vermek ıstyrmm cok merak edıyrm kendımıı 50 kıloo gercı cok kılolu deılım deıldımdee ama ne bılım
bidee ben cok sabırsızz bı ınsanımm yarın sabah 59.9 u bılee gorsem bana motıve olcak bu 6o lardan cıkmak ıstyrm
canım yanlıs yapıyorsun ıste bunu kafandan at lutfen kendıne ınan ve guven tarıya cıkmak yazak
sexy çıktı sanırım ben cvp veriyim..sexybebek kabızlık sorununada ıı gelırmı bu dıyet
sexy çıktı sanırım ben cvp veriyim..
şimdi bu elmada baya bi posa var evet o yüzden yardımcı oluyo diyebilirim.
ama sizinki ileri derecedeyse size sirke tarifini veriyim, her akşam yemekten sora onu için.
1 bardak suyun içine 1 yemek kaşığı ELMA SİRKESİ, 1 yemek kaşığı BAL koyup karıştırıyosunuz. bunu dikiyosunuz kafaya her akşam yemekten sora. çıkma sorunu ortadan kalkıyo. not: bunun içindeki bal mideye dokunmaması için. midenize güveniyosanız bişi olmaz derseniz balı katmayabilirsiniz.
Ben bi yerde okumuştum biberiyeli elma sirkasi yaptım duruyo ama ben yemekten önce diye biliyorum elma sirkesini şimdi sahurdan önce bide iftardan önce içeyim bari sirkeyle oruç açmakta sevapmış,sünnetmiş.Demek ki boş mideye zarar vermiyor.sexy çıktı sanırım ben cvp veriyim..
şimdi bu elmada baya bi posa var evet o yüzden yardımcı oluyo diyebilirim.
ama sizinki ileri derecedeyse size sirke tarifini veriyim, her akşam yemekten sora onu için.
1 bardak suyun içine 1 yemek kaşığı ELMA SİRKESİ, 1 yemek kaşığı BAL koyup karıştırıyosunuz. bunu dikiyosunuz kafaya her akşam yemekten sora. çıkma sorunu ortadan kalkıyo. not: bunun içindeki bal mideye dokunmaması için. midenize güveniyosanız bişi olmaz derseniz balı katmayabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?