Ciddimisin sıla yaaaaaaaaaaa
Siz yarın itibari ile beni görün beni :))) acayip düzenli yapıcam sporumuda yapıcam yeşilçayım bitti derhal almam lazım cumaya iyi bişeyler bekliycem sonra
elitcim o zaman durman hata bi dr ile gorus kronik bi durum mevzu bhsse senin icin cok zor olur. kabzlikta kilo sebebidir unutma. . sila sevmeye pasladim da ins 90 da yine durmam 5 ay once 90 da bi tikandim 4 ay surdu. .
Kadınlar mı akıllı, erkekler mi? Yanıt vermek çok zor. Ama siz bacakları güzel diye bir erkeğin peşinden giden kadın gördünüz mü?
hoşuma gitti:))
kızlar tam olarak nasıldı bana biri soyleyebilirmi aradım ama bulamadım.simdi kahvaltıyı yaptık sonra nasıl olucak 4 bardak yesil cay iciyorum ve 3 lt su ama elmaları nasıl yicez 2 saat arayla kacar elma biri yardımcı olursa sevinicem
arda alya sıla melissa nerdesiniz offfffffffffff ben gidiyom kimse yok hı küstüm
selam ablacim hosgeldin :=))
aksama gelicm görüsrz
kizlar byby
Aebencim pakma oradan kacak gbi gel pakim puraya yamacima yamacima
kıs yok ben ilk günden okuyorum arkadaşları . takımada tavsiye etmiştim zaten kaptanları olaraktan bedişte ondan başladı zaten .....Aebencim pakma oradan kacak gbi gel pakim puraya yamacima yamacima
sexsicim asiyi size emanet ediyorum eti bizim yagları elmaların olsun ...kaydirigubbakcemile3canim bak sende guzel kilo verebilirsin kisa bir sure sonra 80/70/60 olursun ellimden gelen destege veririm sanada sen de basaracaksin allahin izniyele :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?