Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar haftasonu evde değildim sonucu yazamadım 81 kilodan 80 e düşmüşüm.çok yavaş di mi?hızlandıracak ne yapabilirim?

slm millet nasilsiniz bakim

bugun baslayan arkidisler de kolay gelsin ve bu azimle devam edin akliniza yemek getirmeyin ve devam sonuc süper olucak

askim silam sen hastami oldun kiyamam sana ya dikkat et kendine bebeisimmm

merhaba kızlar 1 haftadır yoktum internet kesilmişti 1 hafta tamamen uygulayamadım elma diyetini 4 gün diyet 3 gün az yiyip oyalandım elmalarım tükenmişti.. istediğim hedefe ulaşmama 5 kg kaldı.. bu diyetle 13 günde 9 kg verdim.. yarın başlıyorum tekrar 5 kg kaldı inanamıyorum :D

merhaba kızlar 1 haftadır yoktum internet kesilmişti 1 hafta tamamen uygulayamadım elma diyetini 4 gün diyet 3 gün az yiyip oyalandım elmalarım tükenmişti.. istediğim hedefe ulaşmama 5 kg kaldı.. bu diyetle 13 günde 9 kg verdim.. yarın başlıyorum tekrar 5 kg kaldı inanamıyorum :D

tebrik ederim canım devamı gelir inşallah istediğin kiloya ulaşırsın 13 gün boyunca neler yaptın beni bilgilendirirsen sevinirimopuyorumnanaktan

selam elma güzelleri nabersiniz ........
ben diyete baslayali 3 gün olacak ama arada malesef kacamaklar oldu bahanemde :emir_bebek: emziriyorum ya...bakalim ne olcak su anda yesil cayimi iciyorum :kahve:
silacigim sanada cok gecmis olsun canim allah sifa versin insallah tez zamanda iglesirsin güzelim :teselli:

ben bu dıyetı 4 gun yaptım 2 3 kılo verdım fakat sonraa 1 haftaa ara verdımm yeemdıgım sey kalmadıı yaglıı kızartmalarr cekrdek cıps hersey fakat hıc tek bır kılo almadım :nazar::nazar:

Çok güzel bende koydum kafaya düzenli uygulayacağım kaçamasız:Saruboceq: akşamlarıda yürüyüş şimid yürüyüşten geldim. hergün yürüycem ve bu diyeti ygulayacağım...Bu diyeti bizimle paylaşan sexybebeğe teşekkürler.. haftya pazartesine kadar bakalım ne kadar vereceğim sexybebek benide listene ekle bakalım ne kadar vereceğim...Herkese kolay gelsin

kıslar ya okuduklarıma inanamıyorum bu kadar kilo bu kadar kısa sürede nası verilir yav :sm_confused:
ben emziriyorum herallde şimdi yapamam ama arada yiyim bari belki etkisiolur

Sılacığım çok geçmiş olsun canımcım dikkat et kendine nasıl üşüttün öyle.Bu ara tuhaf sıcaklar var çok terliyip rüzgara atıyoruz kendimizi aman dikkat edelim.Canımcım kolestrol sonuçlarımı aldım bugün 5 yıldır düşmüyodu herhalde elmaların faydası oldu yıllar sonra normal değerleri gördüm biliyon mu?Glikozumda harika.Şeker hastaları yeşil elma yer biliyonuz dimi?Bence çok aşırı uzatmadan uygulanan bu diyet kaygılı konuşan arkadaşlara sesleniyorum kan değerlerini düzenliyor kanı temizliyor benim aldığım sonuçlardan çıkardığım budur.Bide arkadaşlar bir çoğunuz 20 li yaşlardasınız ve kolestrol falan yaşlandıkça oluşan bir problem diye düşünüyor olabilirsiniz öyle değil inanın ben tesadüfen test yaptırdım 6 yıl önce kolestrolüm yüksekti kardeşime dedim bide sen yaptır baıkym diye 21 yaşındaydı ve benden daha yüksek çıktı kolestrolü sebep fast foodlar çikolatalar olabilir yani kırmızı et tek neden değil çikolatlar gofretler sizlerde baktırın bence sağlık ocağında kan verip doktora rica edin benim kolestrol problemim var deyin her gidene yapmıyolar canları isterse gibi ücretsiz yaptırın kolestrol ve glikozunuza baktırın tatlılar ..Abla tavsiyesi

sporumu yaptim ohhh insanin üzerinden bi yük kalkiyo sanki ya kacamak yapmadiginda spor yaptiignda dimi ben cok rahatliyorum ya spor yapinca
valla su ideal kiloma indigimden sonrada devam edicm spora yasam tarzi haline getiricem artk ve hep saglikli incecik olucam inss

kızlar şimdi kahvaltıda kepek ekmeği we sonra gün booyu elma we 4-5 tane yeşilçay öyle deilmi lütfen bi fikir werirmisiniz?

cnm kahvaltida kepek ekmegi peynir zeytin domates salatalk falan yiceksin...sonrada her iki saat de bir elma yiceksin 3 4 bardak yesil cay iceceksin ´ve mutlakaa 2 3 lt su ve spor yparsn daha da fazla verrsin

kızlar iftar daveti vardı ay çok yoruldum..
spor yapsam mı yapmasammı diye düşünürkene karar verdim saat 2:30 da olsa yürüyüşü yapıcam lesli bacımnan kaydirigubbakcemile2
sılaaaam gadasını aldııım geçmiş olsun yavruum guzuuuum übtüm yanaklardan opuyorumnanaktan
pelincecikim ben 23 yaşındayım geçen sene benimde kollestrolum yüksek çıkmıştı sonra düzenledim.. şimdi bence daha iyi olmuştur geçenlerde yeşil elmanın faydalarını burayada yazmıştım..
en önemli faydalarından biri kollestrolu dengelemesi.. kötü kollestrolü düşürürkene iyi kollestrolu de artırıyomuş sen ben bizler kesinlikle elmanın faydalarını görüyoruz kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar ben savurdan sonra uyumadım çok dinç hissediyom 3 saatlik uykuyla ayaktayım ama uyurum öğlene doğru dün akşam yedi de tartıldım 81.100 düm iftarda mercimek çorbası salata yedim. kıvırcık salatalık biber taze soğan domates az kırmızı lahanadan oluşan salata 1 tatlı kaşığı sıvı yağ kattım ekmeksiz yedim çorbayla ama ondan önce 5 li çayımı içtim hani karışık bitki çayı aç karnına içince yağ yakıyo yemekten 2 saat sonra elma yedim arada 1 fincan yeşil çay1 salatalık 1kuru kayısı yedim yatana kadar 3 elmayı tamamladım . savurda 5 li çay yine sonra kepekli tost domates salatalık 3 sivri biber 3 zeytin 1 salam şekersiz sütsüz nescafe 2 kuru kayısı sonrada 1 elma daha yedim 4 elma yedim toplam 3 litre suyumuda içtim akşam iftarda aynen devam savurdada devam salam yerine haşlanmış yumurta yerim tok tutuyo SEXSİBEBEK canım nasıl sence fazla bişey varmı SILACIM ARDA ALYA sizde varsa söyleyin yoksa aynen devammı edem

Günaydın kızlar,
Ben elma diyetine dün başladım. Haftası dolmadan tartılmak yoktu biliyorum ama ben sabah dayanamadım ve tartıldım. Dün sabahki kilomla aynı çıktım. Ama moralimi bozmadım. Devam edeceğim. Dün başlayan arkadaşlar siz de durum ne?

Back
X