Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Elma diyeti ile zayıflama ve kilo verme

Elma diyeti nedir gerçekten zayıflatır ve yağ yakar mı?
Elma meyvesi, kültürümüzde yer tutmuş güzel bir tadı olan bir meyvedir. Besin olarak tüketiminin yanında meyve suyu ve komposto şeklinde de tüketilmektedir. Elmanın önemli bir özelliği ise kolay zayıflama ve çabuk kilo vermek gibi diyetik amaçlar için kullanılabilmesidir. Elma diyeti de özellikle kalıcı kiloları olan ve bölgesel zayıflama kilo verme hedefi olan bay ve bayanların uygulayacabilecekleri oldukça sağlıklı bir diyettir.

Elma diyeti nedir?
Bir tür zehirden arınma de toksifikasyon diyeti olan elma diyeti, birkaç gün boyunca elma tüketimine dayanan bir diyet türüdür.

Elma diyeti nasıl işler?
ınsanların elma diyetini talep etmelerinin en önemli nedeni sağlıklı zayıflama ve hızlı kilo vermekdir.Elmada yağ ve kolesterol de bulunmaz. Elmada bulunan fiber lifleri midenizi doldurarak açlık hisini engeller ve kendinizi tok hissettirir. Bu nedenle vücut az kalori alarak yağ yakmaya ve hızlı kilo vermeye başlar......

ELma diyeti 6 günde 5 kiLo verebiLirsiniz..
Gün boyunca yeşiLçay serbest
Kahvaltıda 2 diLim kızarmış ekmek,Light peynir,zeytin,domates,saLataLık
KahvaLtıdan her 2 saat sonra 2 eLma yenecek yani öğLe ve akşam yemekLeri yok.Akşam 20..00 gibi eLma yemeyi durdurun

1.gün :1 kiLo eLma

2:gün:1.5 kiLo eLma

3:gün:2 kiLo eLma

4.gün:2 kiLo eLma

5.gün:1.5 kiLo eLma

6.gün: 1 kiLo eLma
[/U][/I][/B]

Arkadaslar, ben dünden beri yine yarim kilo vermisim, ama kötü birsey oldu, benim disler alisik degil eksi yemege, bugün elmami isirdigim gibi, dislerim agrimaya basladi, megersem elmanin asitinden olmus.

Ama bende cagreler tükenmez, elma diyetine inandigim ve etkisini gördügüm icin, aldim elmalarimi kabuklarini soydum, attim mikserin icine.... Püre haline getirdim, ohhhhh bir güzel gidiyorkii....

Arkadaslar aranizdada böyle olan olursa atin miksere.

Kaptanimiz yazer ne der bilmiyorum ama ben bugün böyle uygulayacagim....

Yarina allah kerim.

Yüreginiz Sevgiyle Kalsin
Askperest

arkadaslar bir not iletmek istiyorum kesinlikle yesil elma olcak cunku asit orani daha yuksek oldugu icin daha doyurucu ve yag yakici kirmizi elma daha tatli daha az asitli ve daha cok sekerli onun icin yesil elma unutmayin

Arkadaslar, ben dünden beri yine yarim kilo vermisim, ama kötü birsey oldu, benim disler alisik degil eksi yemege, bugün elmami isirdigim gibi, dislerim agrimaya basladi, megersem elmanin asitinden olmus.

Ama bende cagreler tükenmez, elma diyetine inandigim ve etkisini gördügüm icin, aldim elmalarimi kabuklarini soydum, attim mikserin icine.... Püre haline getirdim, ohhhhh bir güzel gidiyorkii....

Arkadaslar aranizdada böyle olan olursa atin miksere.

Kaptanimiz yazer ne der bilmiyorum ama ben bugün böyle uygulayacagim....

Yarina allah kerim.

Yüreginiz Sevgiyle Kalsin
Askperest

aşkperest canım bu uygulama süper..böylede olur tabi

fakat elmaları soymuşsun .bidaha elmaların kabuklarını soyma tatlım..

bize öle sölemişti diğer arkadaşımız..mikserde yaparsanız kabuklu atın demişti..

elmanın en büyük faydası kabuklarda tatlımŞeniz

hamiş nerdesin yaa nasıl gidio

elitt arkadaşım burdayım kaçamak yapmadım akşama misafir var diye tüm gün temizlik ve yemek yaptık annemlerle işte şimdi yine çıkmam lazım ama kaçamak yok :olmaz: tamam mı bebişim bu sefer başaracaz

aşkperest canım bu uygulama süper..böylede olur tabi

fakat elmaları soymuşsun .bidaha elmaların kabuklarını soyma tatlım..

bize öle sölemişti diğer arkadaşımız..mikserde yaparsanız kabuklu atın demişti..

elmanın en büyük faydası kabuklarda tatlımŞeniz

Tskler tatlim, bidahakine öyle yaparim!!! kaydirigubbakcemile5

Öptümm opuyorumnanaktan

ya bişe sormak istiyorm haftada 5 kilo falan çok ii ya peki belli oluyomu 5 kilo gittiği???

canım ben 93le başlayınca vu vücutta fazla belli oolmadı..5kilo sadece biraz bolluk..

ama zayıf bir vucütta süper belli olur..

yok kardesımyokkk kılolarca yesemde tartı aynı 67.900

verir sin canım sen bu diyete başla..

kızlarr profil resmi nasıl değişiodu

değiştirmişsin bak..sana uydum bak bende değiştirdim kız..Şeniz

bugün ilk günüm ve karnım şişti ya sabaha düzleşir heralde su ve elma şişirdi sanırım geçici şişliktir sadece 1çayım kaldı ve 2elmam

kızlar bugün hepinizle ayrı ayrı ilgilenen sılanın yanaklardan ben mıncırırken hepinizden ona kocaman bi alkış istiyorum alkisalkisalkis
kızlar dikkat edin aman diyim hele sporuda yapın bu lesli ile yürüyüş süper bişe acaip terletiyo onada devam edin hem zaten yarışmada ben bi manifesto yayınlıcam siz yarışmaya hazırlıkları yapın herşey çok güzel olacak herkes fikir olarak çok hazır motive olduk karşı takımı ezip geçirecez (onlarda bizi ezsin geçsin inşallah herkezler kilo versin herkezler mutlu olsun )
ben teyzemlere iftara gidiom kızlar kaçamak yok çorba salata yiyip gelicem inşallah
hepinizin gıdısından übtüm
sılam Allah senden razı olsun başımın tacı bu kızlara sahap çık kaçamak yapanların saçını başını yol kaydirigubbakcemile
Alırım anahtarınızı haaaa şakkıdı

yazerim yavrim ne demek tabi ki yardım ederim..

biz bir grubuz bir aile olduk bu kilolar yüzünden..kızzzzzzzz bu kiloların bizi en mutlu ettiği olay bakk bu sen rahatçana git iftara ben ara ara uğrayıp yardımcı olurum arkadaşlara
senden de allah razı olsun datlummm fıstıklı kurabiyem..bende mıncırdım gıdıdan..

manifestonu merak ettim datlumm

Son düzenleme:
bugün ilk günüm ve karnım şişti ya sabaha düzleşir heralde su ve elma şişirdi sanırım geçici şişliktir sadece 1çayım kaldı ve 2elmam

eh okadar su yeşil çay elma ..olsun şişlik datlum sabaha bişey kalmaz..

ama sabah çok güzel bir rakam çıkacak karşına..

bu diyetin en güzel yanı hergün tartıda değişen rakamlşar kızlar...

yanlızzzzzzzz yarışma başlayınca hergün tartılmak yok haftadan haftaya ona göre..

canlarım yhaa ben inş yarndan itibaren başlıyorum elmalarımı yemeye ama korkuyorum nasıl dayancam koca gün sadece elmayla die kafamçokkarıştı çok fazla açlık oluyodur heralde nasıl dayanıyosunz ki buna ????

bütün sayfalari okudum amma cok yazilmis zemuszemus benimde 23 eylül öncesi alisdirma diyetimin ilk günüydü kacamak suana kadar aslinda yapmadim sadece iki dilim kurabiye disinda:gitme: ama onuda genelde aliskanlik yapdim diyet kurabiyesi ve hergün yersem bagirsaklarimda acayip faydasini görüyorum sanirim diyetimi bozmus olmuyorum:sinifsinif: tek sorunum tartiya hergün cikmayi aliskanlik etmis olmam:( bir hafta kendimi nasil tutucam tartilmamak icin hic bilmiyorum:gitme:

canlarım yhaa ben inş yarndan itibaren başlıyorum elmalarımı yemeye ama korkuyorum nasıl dayancam koca gün sadece elmayla die kafamçokkarıştı çok fazla açlık oluyodur heralde nasıl dayanıyosunz ki buna ????

ya aslina bakarsan bir aclik hissi olmuyo elmalar cok fazla toklu hissi veriyo arti yesil cayda icince suyuda yeterli miktarda tüketirsen aclik olmuyo ama insanin canini pisen yemeklerden istemiyo diyil:sinifsinif:

ya aslina bakarsan bir aclik hissi olmuyo elmalar cok fazla toklu hissi veriyo arti yesil cayda icince suyuda yeterli miktarda tüketirsen aclik olmuyo ama insanin canini pisen yemeklerden istemiyo diyil:sinifsinif:

annem saolsun bizim evde hiç pasta börek eksik olmaz :1no2: tatlısından tuzlusuna çeşit çeşit herşey olur.. ew ew diil pastane mubarek :jeyyar: haliyle böle olunca benim diyetlerde başlamadan güme gidiyoo akannehir ama bundan sonra elma ve yeşilçaydan başka bişe yiyip içmicem we 2 haftaya çıtır bi kız olcamm delikafadulden yoksa benimde canım çok şey istio ama depo dolu nasılsa ihtiyacı olanı ordan harcasın dimi ama sırnaşık şey

annem saolsun bizim evde hiç pasta börek eksik olmaz :1no2: tatlısından tuzlusuna çeşit çeşit herşey olur.. ew ew diil pastane mubarek :jeyyar: haliyle böle olunca benim diyetlerde başlamadan güme gidiyoo akannehir ama bundan sonra elma ve yeşilçaydan başka bişe yiyip içmicem we 2 haftaya çıtır bi kız olcamm delikafadulden yoksa benimde canım çok şey istio ama depo dolu nasılsa ihtiyacı olanı ordan harcasın dimi ama sırnaşık şey

senin yine annen yapıyo canım mutfakla işin yok benim işim hep mutfak oğlan neler yedi bugün genelde bende onla yerdim birde kociş gelcek yemek vs bundan sonra az yapıcam yemekleri çünkü bazen ziyan olcak diye bile yerdim ama artık asla

Back
X