Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar heryeri aradım ama ekşi elma bulamadımm golden aldım bugünlük.olur :sinifsinif:mu
eeeenneee ekşii elma mı olacak. ben yiyemem ekşi elma![]()
Arkadaslar, ben dünden beri yine yarim kilo vermisim, ama kötü birsey oldu, benim disler alisik degil eksi yemege, bugün elmami isirdigim gibi, dislerim agrimaya basladi, megersem elmanin asitinden olmus.
Ama bende cagreler tükenmez, elma diyetine inandigim ve etkisini gördügüm icin, aldim elmalarimi kabuklarini soydum, attim mikserin icine.... Püre haline getirdim, ohhhhh bir güzel gidiyorkii....
Arkadaslar aranizdada böyle olan olursa atin miksere.
Kaptanimiz yazer ne der bilmiyorum ama ben bugün böyle uygulayacagim....
Yarina allah kerim.
Yüreginiz Sevgiyle Kalsin
Askperest
hamiş nerdesin yaa nasıl gidio
aşkperest canım bu uygulama süper..böylede olur tabi
fakat elmaları soymuşsun .bidaha elmaların kabuklarını soyma tatlım..
bize öle sölemişti diğer arkadaşımız..mikserde yaparsanız kabuklu atın demişti..
elmanın en büyük faydası kabuklarda tatlımŞeniz
ya bişe sormak istiyorm haftada 5 kilo falan çok ii ya peki belli oluyomu 5 kilo gittiği???
yok kardesımyokkk kılolarca yesemde tartı aynı 67.900
kızlarr profil resmi nasıl değişiodu
kızlar bugün hepinizle ayrı ayrı ilgilenen sılanın yanaklardan ben mıncırırken hepinizden ona kocaman bi alkış istiyorum alkisalkisalkis
kızlar dikkat edin aman diyim hele sporuda yapın bu lesli ile yürüyüş süper bişe acaip terletiyo onada devam edin hem zaten yarışmada ben bi manifesto yayınlıcam siz yarışmaya hazırlıkları yapın herşey çok güzel olacak herkes fikir olarak çok hazır motive olduk karşı takımı ezip geçirecez (onlarda bizi ezsin geçsin inşallah herkezler kilo versin herkezler mutlu olsun )
ben teyzemlere iftara gidiom kızlar kaçamak yok çorba salata yiyip gelicem inşallah
hepinizin gıdısından übtüm
sılam Allah senden razı olsun başımın tacı bu kızlara sahap çık kaçamak yapanların saçını başını yol kaydirigubbakcemile
Alırım anahtarınızı haaaa şakkıdı
bugün ilk günüm ve karnım şişti ya sabaha düzleşir heralde su ve elma şişirdi sanırım geçici şişliktir sadece 1çayım kaldı ve 2elmam
canlarım yhaa ben inş yarndan itibaren başlıyorum elmalarımı yemeye ama korkuyorum nasıl dayancam koca gün sadece elmayla die kafamçokkarıştı çok fazla açlık oluyodur heralde nasıl dayanıyosunz ki buna ????
ya aslina bakarsan bir aclik hissi olmuyo elmalar cok fazla toklu hissi veriyo arti yesil cayda icince suyuda yeterli miktarda tüketirsen aclik olmuyo ama insanin canini pisen yemeklerden istemiyo diyil:sinifsinif:
annem saolsun bizim evde hiç pasta börek eksik olmaz :1no2: tatlısından tuzlusuna çeşit çeşit herşey olur.. ew ew diil pastane mubarek :jeyyar: haliyle böle olunca benim diyetlerde başlamadan güme gidiyoo akannehir ama bundan sonra elma ve yeşilçaydan başka bişe yiyip içmicem we 2 haftaya çıtır bi kız olcamm delikafadulden yoksa benimde canım çok şey istio ama depo dolu nasılsa ihtiyacı olanı ordan harcasın dimi ama sırnaşık şey