E
EU2
Ziyaretçi
ohhhhhhh sizede masallh kizz biz daha 2 bucuk senelik evliyiz:hulya:
saol tatum darisi sizinde basinizaa :hulya: ayy ben bugün cok mutuyum kocisde fark etti noldu sana böye diyor delikafadulden delikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhhhhhh sizede masallh kizz biz daha 2 bucuk senelik evliyiz:hulya:
oooh ohh yesilinden mi tatlim zemuszemuskaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt kocis amis 3 kio elmaari sevincten bi sarildim elmalara ohhhh ohhhhhhhhh 3 kilo 3 gün yeter dimi bana kizlar delikafadulden :dance:
askummmmmmmmm basladinmi sendeeeeeeeee akannehir delikafadulden delikafadulden Şeniz
arda -alya şimdi senin kilon kaç canım sayfalar o kadar çok ki 75 ten 70e düşmüşsün sanırım onu gördüm bi a.s.
saol tatum darisi sizinde basinizaa :hulya: ayy ben bugün cok mutuyum kocisde fark etti noldu sana böye diyor delikafadulden delikafadulden
silacim massallah size 17 yildir evlimisiniz![]()
darisi bizim basimiza biz daha 5 yillik evliyiz :asigim:
oooh ohh yesilinden mi tatlim zemuszemus
baslamadim daha tatlim ramazan cikinca didim ya haniii arastirma operasyonlarindayim balimm :1ninca: kaydirigubbakcemile3
Kızzzlaaarrr selam herkeseee keyifler iyidir umarım.Bugün diyetimi bozmadım ama az önce midem çok kazındı ve 1 domates yedim bu saatte:kedi:
Ama fena haide şişli hissediyorum üşüttüm mü yoksa bu elmanın marifetimi acepsenağlama
bence fazla araştırma datlum..gel yağlarını eritelim gitsin fazla olan kiloların..
cnm bisi olmaz domatesdenn hem kendini ac hissetiginde salata falan yiyebiliyosun cnmmKızzzlaaarrr selam herkeseee keyifler iyidir umarım.Bugün diyetimi bozmadım ama az önce midem çok kazındı ve 1 domates yedim bu saatte:kedi:
Ama fena haide şişli hissediyorum üşüttüm mü yoksa bu elmanın marifetimi acepsenağlama
cimcimem evet canım 16 bitti 17 ye girdik yıllar nasıl geçti anlamadım..sizede nice uzun mutlu yıllara biatenm..
he şimcik beni yaşlı hatun sancanız ama yaşlı değilim çok erken evlendim ve 3çocuğm var enbüyük kızım lise 2de en küçük oğlum 9aylık yaşım ise 34
fakat hissettiğim yaş 18
önemli olanda hissettiğin yaştır ve çok kilo verdiğimde resmimi koyuunca yaşımdan çok genç gösterdiğimide görceniz..ay çokmu met ettim kendimi ne:asigim:
kocamannnnnnnn massallah vallahii![]()
![]()
tüü tü tüüü massalahhhhh
![]()
bende erken evlendim büyük oglum gelecek ay 4 ü bitiricek kücük oglumda 6 bucuk aylik bende 22 yasindayim![]()
oooh ohh yesilinden mi tatlim zemuszemus
baslamadim daha tatlim ramazan cikinca didim ya haniii arastirma operasyonlarindayim balimm :1ninca: kaydirigubbakcemile3
ARDA=ALYA avatarindaki kim merak ettim
dogru diyosun valla kaybedecek neyim varsaa kaydirigubbakcemile3
biliyorum biliyorumda görünce basladin sandim hihoyyyt ramazan sonrasi baslarsin sekerim
offffff offffffff kizlar bi derdim varki sormayin
benim kocis tam dövülmelik biliyor diyet yapicagimi eve gelirken abur cubur alipda gelmis bide en sevdiklerimdennnnnnnnlmaz:
az önce gelmis iki paketide gözümün önünde acti ve burnuma gözüme gözüme soktu :roflol:
yemedim hadi döndüm arkami ben görmedim yiyebilirsin diyo bide :roflol: :roflol: :roflol:
paketleri acti ahanda tam önüme birakti gitti iceri :roflol: :roflol:
cok tatli masallahh opuyorumnanaktankardesimmkaydirigubbakcemile2
biliyorum biliyorumda görünce basladin sandim hihoyyyt ramazan sonrasi baslarsin sekerim
offffff offffffff kizlar bi derdim varki sormayin
benim kocis tam dövülmelik biliyor diyet yapicagimi eve gelirken abur cubur alipda gelmis bide en sevdiklerimdennnnnnnnlmaz:
az önce gelmis iki paketide gözümün önünde acti ve burnuma gözüme gözüme soktu :roflol:
yemedim hadi döndüm arkami ben görmedim yiyebilirsin diyo bide :roflol: :roflol: :roflol:
paketleri acti ahanda tam önüme birakti gitti iceri :roflol: :roflol:
60 im suan tatlimm
maşallah canım ya benimde istediğim kilo ilk hedefim yani ve şimdi 72yim inşallah senin gibi kısa sürede veririm
cok tatli masallahh opuyorumnanaktan
oy oyyyyy sizde kaocaman kocaman maşallahhhhhhhhhh
sen emzirmiyosun değilmi canım diyeti yapıyon ya ondan sordumm