ayyy kzılarrr yazınn yaaaa sıkıldımmm
e ben yazıyorum ya anacımmm
yaa ben elmaları yavas yıyorum sorun olmazz demıı meselaa 4 bucukta basladımm suan 5 saat yeni bitti:) 2 buyuk elmaa
canım ben diyeti burda anLatıLdğı gbi uyguLamaya çaLıştım ama mutLaka kaçamakLarım oLdu yaLan söyLeyemem:kedi:
gün geLdi tatLı krizLerine girdim tatLımı da yedim ve vitaminsiz kaLmamak içn haftanın 2-3 günü sebze çorbası içtim..
sporuda düzenLi oLarak yapmadım. akLıma geLdikçe ewde bisikLetime bindim.. bazı günLer LesLie nin programını uyguLadım.. ama kesinLikLe kendime eziyet eder derecesinde yapmadımm bu diyetikaydirigubbakcemile3
boyumda 1.64 canımm..
Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür malum sorununuzdan dolayı konu amacından saptı uzayıp gidiyor bitti bitecek derken bakıyorum yeniden biri çıkıp konu sahibi arkadaşımızla ilgili soru sorup yorumda bulunabiliyor bahsi geçen fotoğraflar kaldırılacaktır, mesajlardada gerekiyorsa temizlik yapılacaktır, lütfen konuyu saptırmadan içeriğine uygun paylaşım yapalım...Konu hala sapıyorsa, sorular ve yorumlar içeriğe uygun gelmiyorsa lütfen bunu farkeden arkadaşlarımız cevap vermek yerine editörlerden yardım istesinler...a.s.
arkadaşım yapılan şey ortada kendini göstermek istememek bu şekilde olmaz bunu gayet iyi bilirsiniz sexy arkadaşımıza yakınlık hissedip onu korumak isteyişiniz normal ama bunu başkası yapsaydı aynı tepkiyi vereceğinizi sanmıyorum resmen aldatmaca......topiği açıp motive etmek insanları kandırma hakkı vermez dürüstlük her zaman her yerde(hele de bu topikte )olması gerekir kimsenin hakkını yemiyoruz---ayrıca bunun düşünceye saygısızlıkla ne alakası var kendini göstermek istemiyorsa göstermesin ben buna saygı duyarım ama onun yaptığı çok ayıp arkadaşlarını kandırdı--benim bunlardan daha bugün haberim oldu şahsen beni ilgilendirmez zaten geç katıldım aranıza şu yazdıklarım sexybebeğin şahsına değil sana sanki yapan hatalı değil de yorum yaptığımız için biz hatalıyız beni bu şekilde bu mesajla uyaramazsın....
Ben canım... Ve duyunca ilk işim sexye öm yazmak oldu, haliyle sinirliydim,hayal kırıklığı içindeydim, moralim dibe vurmuştu öğrenince ve mesaj yazdım. Açıklama bekledim doğal olarak gereken açıklamayı yaptı gerçi, ama bir yanlışlık var mesajında ben saygısızca yazmadım ona gerçekleri yazdım, gerçekler acı geldi herhalde.
Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış.. Atalarımız ne dediyse doğru demiş.
Aslında yarışımız bu topikte olmamalıydı ama napalım kurallar gereği başka topik açtıramadık mecburen bu başlık altında yazmaya devam ediyoruz.
Bana da bir arkadaşım söyledi ilk öğrenen oydu, yurtdışında yaşıyor ve o miğde kelpçesi taktıran kızın resimlerinin olduğu siteyi de biliyormuş ve 2 gün önce o resimlerin sahibine ulaşmış, anlatmış olanları. Burada söylüyorum ilk kez.. O kızcağız da şaşırmış nerede kullanıldı resimlerim diye.... İşte böyle..
evet seker bencede....yapılan yanlış ne olacak topıge gelıp bırsey olmamıs gıbı resımlerı gonderıp devammı edecek ...nerde durustluk..ozman herkes bır yalanla devam ettırsın bu toğıgı sonra bahaneler ıle gerı gelıp devam etsın....neyse....
şaka gıbı hakıkaten canımya...baskasının resımlerını kulanmak nekadar yanlışş...allah allahhh....tabıkı snırlenırsın herkes ovguler yagdrdı cunku melek yaptı oyuzden bu buyuk bır şok...haklıısn vallahı
topiğin ınandırıcılıgını yıtırmesınden ıyıdır ama seker super bır kulup burası....aramıza gerı doner vsvs tuhaf degılmı yalan uzerıne topıkmu olur...ok bu konu kapandı...ama gercekler ortada.............
SEXY kendini çok akıllı mı sanıyomuş,kadınların en zayıf noktasından vurdu kaçtı.ayrıca hangi üye yakaladı bu olayı merak ettim.takdire şayan.tebrik ederim bu daikkatli üyeyi,onurumuzu gururumuzu kurtardığı içinalkisalkisalkis
hamişşş kızzz bakalım 55 olacazzmıııı :)
elit ya uyarı aldı topiğimiz yine o kadar uyarıyoruz çenelerini tutmadılar bak topiği kapattıracaklar korkuyorum valla
Sizin gibi konularına sahip çıkanlar olduğu sürece sorun olmayacaktır kapanmasını bizde istemeyiz yapmanız gereken tüm uyarılara rağmen devam ederse cevap vermemeniz lütfen cevap vermeyin ben sürekli takipteyim zaten opuyorumnanaktan iyi paylaşımlar dilerim...
Sizin gibi konularına sahip çıkanlar olduğu sürece sorun olmayacaktır kapanmasını bizde istemeyiz yapmanız gereken tüm uyarılara rağmen devam ederse cevap vermemeniz lütfen cevap vermeyin ben sürekli takipteyim zaten opuyorumnanaktan iyi paylaşımlar dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?