Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlarrr elmalarımıı yıyorummm 4 .elmam hemdee kocmannn buyukjlukteeee.:) 1 bardak yesılcaydaa içtimm bıdee karanfıllı suyumu ıcıyrmm elmöanın yanındaa kacamak yapmadım amaa suan ıcın bısey yok ne oluosaa aksam oluoo onun ıcın aksamm kendımııı dısarı fılan atmam lazım :)

bende elmamı yedim geldim birazdan da yeşilçayımı içicem

yaa ben elmaları yavas yıyorum sorun olmazz demıı meselaa 4 bucukta basladımm suan 5 saat yeni bitti:) 2 buyuk elmaa

cvp için çoook teşekkür ederimm cnm arkadasımmmm:lepi: darısı başımaaaaaa:hooray:

Arkadaşlar, uyarıma rağmen halen aynı şeyler yazılıp tartışılmaya devam ediyor, rahatsız olanlar yazmasınlar sadece diyetle ilgili paylaşımlarınızı rica ediyorum lütfen 3-4 kişiden sebep diğer arkadaşlarımıza saygısızlık oluyor konu amacında devam edemiyor... Sizin isteğiniz üzerine konu kapanamaz ama belli kişiler halen yorum yapmaya bu konuyu uzatmaya devam ederlerse isimleri yönetime bildirmek zorundayım lütfen bu konuyu daha fazla zorlamayın.... Dediğim gibi fotoğraflarda dahil gereken mesajlarda temizlik yapılacaktır, konu sahibi ile ilgili düşünceler yalnızca kişileri bağlar, arkadaşımız gelir veya gelmez gelirse onunla iletişim halinde olan arkadaşlarımızı suçlayamazsınız konuya yorum yapmazsınız olur biter ama geldiğinde kendisiyle iletişimde olmanız için sizi suçlamayacaktır eminim, bu yüzden bu konuyu kapatalım hatalar geri dönüşsüz değildir biz insanoğlu olarak gereken anlayışı göstermek zorundayız gösteremiyorsakta çekip gideriz illa yazmamız için burada moral bozmak için bir zorunluluk yoktur....

Konu sahibi arkadaşımızın mesajlarını görmezden gelip diğer arkadaşlarımızın yorumlarına odaklanın sorun kalmayacaktır, konuyu kapattırmak için zorlamada bulunmayınız....

elit ya uyarı aldı topiğimiz yine o kadar uyarıyoruz çenelerini tutmadılar bak topiği kapattıracaklar korkuyorum valla

elit ya uyarı aldı topiğimiz yine o kadar uyarıyoruz çenelerini tutmadılar bak topiği kapattıracaklar korkuyorum valla

Sizin gibi konularına sahip çıkanlar olduğu sürece sorun olmayacaktır kapanmasını bizde istemeyiz yapmanız gereken tüm uyarılara rağmen devam ederse cevap vermemeniz lütfen cevap vermeyin ben sürekli takipteyim zaten opuyorumnanaktan iyi paylaşımlar dilerim...

oldu bıkeree sonuctaaa ölüm kalım yok ucundaa bu kadar tartılmaya gerek yokk artık susalım lutfen AYRICAAA zayıflamamızda okdr yardımcı oldu o olmasaa haberımız olmıcaktıı zayıflatıo dıyety sınuctaaa bu dgrr

teşekkür ederim ewet çok sahip çıkıp savunuyorum ama dinlemiyorlar ama faydası olur inşallah sizin yazınızın kaydirigubbakcemile5

elitcim yavriimmm şimdi çıkıp elma mı ve yeşilçayımı içecem hadi görüşürüz bebeeemm opuyorumnanaktan

arkadaşlar bende size katılmak istıyorum
2 gündür elmaya başladım artı bol bol su
benımkıler doğum kilosu 20 si gıttı kaldı 10 ama benım hedefım 15 kılo vermek
hepinize kolay kılo vermeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…