canim ben 2ay bir haftadir bu diyeti yapiyorum hayir canim hic bir zarar olmadi tam tersi vucutda daha cok direnc verdi cunku elma da cok sifa var yuzunde parlaklik oluyor yumusacik yapiyor
elma tokluk veriyor acikmiyorsun onun icin vucut baska seylere gitmek istemiyor
2ci soru bu insandan insana desiyor canim eyer sen meyva seviyorsan daha cabuk alisiyorsun eyer sevmiyorsan bir iki gun zorlanirsin ama ondan sonra kilo gitikce sen otamatiek elma isticen
3 hayir yaptirmadim canim ama su varki gunde 2 saat spor yapiyorum tabiki 42kilo kas olamaz hem elma yag yakici bir ozeli var spor sart
bir iki gun dene derim kendin fark edersin ama 3l su ve 3/4 bardak yesil cay ve kavalti sart ve her 2 saat bir elma ve mumkunse birinci hafta bir saat spor yap hic birsey yapmiyorsan bile evi hergun temizle bu bile yeterli opuyorumnanaktan
sexycim çalıştığım için hergün ev temizlemem biraz zor ama işe yürüyerek gider gelirsem bunu telafi edebilirim
de şöyle bir sıkıntım var yeşil çay bende migreni tetikliyor ama içmeyi denedim 3 bardak değilde 2 içilirse bişey olurmu su konusunda bi sıkıntım yok bende denemeyi çok istiyorum ama birtürlü cesaret edemedim ama
bir sorum daha var iki çeşil yeşil elma var birisi biraz daha tatlı siz ekşi olandan bahsediyosunz ama ben bu yaşıma kadar o elmayı hiç tam bitiremedimbu sıkıntı olurmu