• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Elma güzelleri nasıl gidiyor diyet (= ben 51 kilo olmuşum,,50 de dururum inşallah(: zaten bi 53 bi 54 oluyordum az gidiyor fazla kilolu olmaynca,,ben de 1 elma yedim daha bide büyük elma yiyemiyorm ben ya off ille minik olcak =(

belitimm bravo canım devam devam... zemuszemus benim de 4.günüm tartılmamaya kararlıyım baya bi süre :)) ama kendimi daha zinde hafif hissediyorum

bi de kocacım bana nike pantolon sözü verdi şimdi kilon var yakışmaz dedizayıfla alıcam dedi :) şimdi daha azimliyim.çünkü çoook istiyorum o pantolonu.63 olursan alıcammm dedi :)) ayy kendimi bebek gibi hissetim yaa :) hehehe hadi kızım yemek " yemezsen" sana pantolon alıcam bak, hadi evladım yeme elma ye :)) :teytey: ama işe yarıyo bak haa:sm_cool:

Yettimmmmm arkadaşlarrrrr,
ya net getti bizde. ütü yapam dedim. dur biraz uzanam dedim. ancak kalkmışım. hehehehe kızım da benle uyudu mışıl mışıl.

Yaparım arkadaşlar kim isterse yaparım çizelge ben. Çizelgeci geldi hanımmmmmmmmmmm olumunekankayizsmile

ben kaçamak yapmadım ama uyuduğumdan 2 litre suyu bitirdim daha. öbürünü aldım hemen yanıma ..bugün 3 litre içcem inşallah. ama hala çay yok.

Özlemişem sizi ....

canım ben o işleri bilmiyorum hadi benim yerime yaptınız diyelim sonrada değişiklikleri kaydetmeyi beceremiyeceğim onları da yaparız derseniz tamam

canım yapam ben sana arada değiştiririz de merak etme sen.
özel bir istek var mı? ok oldun yok yaprak ossun tartı ossun filan diye....yoksa kafama göre takılam mı?

ayçacım nasılsın cnm nasıl gidiyor kaçamak warmı ben yapmadım canm bugün kaçamak kendime şaşıyorımm walla nasıl yapmadan duruyorum diee ama duruluyomuss ne güsell demi cnm
siyahii senide tebrik ediyorumm cnm walla ne güsell wermşşin darısı basımıza cnmm

valla ben de bozmadım inanamıyorum kendime yaw. hele dün akşam cidden zordu. bugün 1 saat kadar uyumuşum baş ağrısından o sırada su içemedim ve hala çayı içemiyorum o kadar canımcım...

ıkimizi de Nuran'ı da tebrik ediyorum. O bütün gün benimleydi burda bozmamıştı hala bozmamıştır eminim ...
belitim'e çizelge hazırlayacam ama gitmiş.

belitimm bravo canım devam devam... zemuszemus benim de 4.günüm tartılmamaya kararlıyım baya bi süre :)) ama kendimi daha zinde hafif hissediyorum

sağolasın canım inan benimde her sabah tartı aklıma geliyor amaaaa tartılmadan çıkıyorum
eve döndüğümdede sudan şişmiş mide ile tartılmak işime gelmiyor günler geçiyor kaydirigubbakcemile4

Elma güzelleri nasıl gidiyor diyet (= ben 51 kilo olmuşum,,50 de dururum inşallah(: zaten bi 53 bi 54 oluyordum az gidiyor fazla kilolu olmaynca,,ben de 1 elma yedim daha bide büyük elma yiyemiyorm ben ya off ille minik olcak =(

tebrik ederim sen başarmışsın :hooray:
canım darısı bizlerin başına :Saruboceq:

çoooookkkkk güzel bugün kimse kaçamak yapmadan tamamlıyoruz :dance:
kılarrr biz bu rejime alıştıkmı ne :sm_cool: :teytey:
ohhh ne güzel kilolar önümüzde duramaz artık :hooray:

evet harika bye bye kilolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......
2.5 litre suyu tamamladım.... su durumları nasıl kızlar?

ben bugün biraz az içtim 1.5 lt ancak ama yatana kadar 3 e tamamlarım

gider gider bu menüyü uygulayıpta kilo verememek olmz
kimilerimiz başta yavaş verir sonra hızlanır kimilerimiz tam tersi ama sonuçta istediğimiz kilolara muhakkak ulaşırız inşallah

Sağolun kızlar benim ki takıntı zaten,,kilom normaldi ama olsun vermek iyidir (: devam devam a.s.kandiliniz de mübarek olsun a.s.

ben bugün biraz az içtim 1.5 lt ancak ama yatana kadar 3 e tamamlarım

gider gider bu menüyü uygulayıpta kilo verememek olmz
kimilerimiz başta yavaş verir sonra hızlanır kimilerimiz tam tersi ama sonuçta istediğimiz kilolara muhakkak ulaşırız inşallah

canımcım, hazırladım çizelgeni. kullanıcı profiline gir.solda profilini düzenle var. oraya gir. en alta kadar in. orda çizelge var. oraya bu yolladığımı yapıştır.
:lepi:

Back
X