Merhaba arkadaslar :kedi:
Bu diyeti bi arkadasimdan duymustum ama o sira baska bi diyet uyguladigim icin pek kulak asmamistim.
Simdi diger diyetle daha fazla veremeyince bu aklima geldi ve ilk yorumlari pazar günü okumaya basladim.
Pazar günü basladigim elma diyetiyle tam 2.100 kg verdim ama bugün regl oldugum icin bi kase corba yedim ardindan hemen pisman oldum senağlama
Neyse yatana kadar bisey yemem artik sırnaşık şey
Ben aslinda listeye tam uyuyorum hic bisey yemiyorum sadece yesil eksi elma bol su ve yesil cay iciyorum ki yesil cayi icmekle cok zorlaniyorum ama neyse
Ben cok cabuk kilo veren bi insan oldugum icin ilk günden sonra migdemin kücüldügünü hissettim ve bu diyeti 7 hafta sonra gidecegim Türkiyeye kadar sürdürmeye kararliyim.Yalniz ben yazildigi gibi 1, 2 veya 3 kg elma yemiyorum yiyebildigim kadar yiyorum 20.00 den sonra oldugunda 1-2 elma daha yiyorum eger ki cok ac olursam.
Yiyemedigim elmalarin yerini suyla dolduruyorum ve ilk okudugum yorumlara baktigimda ordaki arkadaslarla ayni kiloyu verdigimi görünce cok sevindim yani eksik fazla fark etmiyor bende yeterki listenin disinda bi yiyecek yememek gerek yerimseniben
Bu diyeti hala yapanlar varmi bilmiyorum ama baslayanlara basarilar.Baslamayanlara da tavsiye ederim yerimseniben
Hayirli günler canlarim turkbayragi
Canım benimde tam 7 gün oldu ama tartılmıyorum..en son 5 kilo vermiştim..5.günümde. :lepi: cumaya kadar tartılmayacagım..bende öyle 1.5-2 kiloya cıkartmadım hiç..nerden baksan 8 tane yiyorum günde ..o da 1 kilo falan yapıyo..sabahları da tost yapamadığımdan iki dilim kepek ekmek yiyorum..peynir bazen yagsız bazen yaglı..