Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba arkadaslar :kedi:

Bu diyeti bi arkadasimdan duymustum ama o sira baska bi diyet uyguladigim icin pek kulak asmamistim.
Simdi diger diyetle daha fazla veremeyince bu aklima geldi ve ilk yorumlari pazar günü okumaya basladim. kaydirigubbakcemile4
Pazar günü basladigim elma diyetiyle tam 2.100 kg verdim ama bugün regl oldugum icin bi kase corba yedim ardindan hemen pisman oldum senağlama
Neyse yatana kadar bisey yemem artik sırnaşık şey

Ben aslinda listeye tam uyuyorum hic bisey yemiyorum sadece yesil eksi elma bol su ve yesil cay iciyorum ki yesil cayi icmekle cok zorlaniyorum ama neyse
Ben cok cabuk kilo veren bi insan oldugum icin ilk günden sonra migdemin kücüldügünü hissettim ve bu diyeti 7 hafta sonra gidecegim Türkiyeye kadar sürdürmeye kararliyim.Yalniz ben yazildigi gibi 1, 2 veya 3 kg elma yemiyorum yiyebildigim kadar yiyorum 20.00 den sonra oldugunda 1-2 elma daha yiyorum eger ki cok ac olursam.
Yiyemedigim elmalarin yerini suyla dolduruyorum ve ilk okudugum yorumlara baktigimda ordaki arkadaslarla ayni kiloyu verdigimi görünce cok sevindim yani eksik fazla fark etmiyor bende yeterki listenin disinda bi yiyecek yememek gerek yerimseniben

Bu diyeti hala yapanlar varmi bilmiyorum ama baslayanlara basarilar.Baslamayanlara da tavsiye ederim yerimseniben

Hayirli günler canlarim turkbayragi

Canım benimde tam 7 gün oldu ama tartılmıyorum..en son 5 kilo vermiştim..5.günümde. :lepi: cumaya kadar tartılmayacagım..bende öyle 1.5-2 kiloya cıkartmadım hiç..nerden baksan 8 tane yiyorum günde ..o da 1 kilo falan yapıyo..sabahları da tost yapamadığımdan iki dilim kepek ekmek yiyorum..peynir bazen yagsız bazen yaglı.. :utangac: ben birde sabah kalkar kalkmaz ve aksam yatarken ılık suyun içine 1 tatlı kasıgı kadar bal ve 1 yemek kaşıgından biraz fazla elma sirkesi atıyorum..sonucta hep kuru birsey tüketiyoruz..kabızlık sorunu yasamadım bunu uyguladıgımdan beri.. süprizzzzz tavsiye ederim herkese..

arkadaşlar bugün tartıldım 57 geliyorum yalnız karnım çok ağrıyo nedeni ne olabilir sizce,kabızlıkmı bilemedim ne kullansam ağrım geçer tuvalete çıkamıyorum 2 gündür lütfen bilgisi olan varsa beni bilgilendirsin bu konuda:çok üzgünüm:

arkadaşlar bugün tartıldım 57 geliyorum yalnız karnım çok ağrıyo nedeni ne olabilir sizce,kabızlıkmı bilemedim ne kullansam ağrım geçer tuvalete çıkamıyorum 2 gündür lütfen bilgisi olan varsa beni bilgilendirsin bu konuda:çok üzgünüm:

canım ılık suya bir tatlı kaşığı bal koy karıştırıp iç faydası olur.

canım Rukiye'nin de dediği gibi ılık bir bardak ılık suya bal koy ama ben ek olarak elma sirkesi de koyuyorum..sabah kalkar kalmaz,akşam yatarken..gun içinde rahatlıyosun ..
bir bardaga 1 tatlı kaşığı balı 2 tatlı kaşıgı elma sirkesini koy üzerine bardağın yarını dolduracak sekilde kaynar su koy..karıştır.bal çözülüyo hemen..sonra üzerine soguk suyu dök..ılıklaşmış olur böylece..yudum yudum iç onu..valla ben elma diyetine basladıgım ilk gunlerde kabızlık yasıyordum..sonra bunu yapmaya başladım..gece yatarken sabah kalkar kalkmaz..çok işe yarıyo inan.. zemuszemus

çok teşekkür ederim yardımlarınıza,bugün bi felaketti benim için aslıda karın ağrısından duramadım akşama kadar eczaneden ilaç aldım rahatltır dediler,bide bugün nefsime hakim olamayarak rejimi bozdum sizce birkez bozmayla kilolarımı tekrar alırmıyımsenağlama

bişey daha sorcaktım sizlere ama unuttum gün boyunca ben en fazla 5-6 tane elma yiyebilyorum fazlasını işten fırsat bulup yiyemyorum 1 kilo 6 tneye 2 kilo elma yaklaşık 12 taneye denk geliyo fazla yiyemediğim için kilo veremezmiyim sizce

bişey daha sorcaktım sizlere ama unuttum gün boyunca ben en fazla 5-6 tane elma yiyebilyorum fazlasını işten fırsat bulup yiyemyorum 1 kilo 6 tneye 2 kilo elma yaklaşık 12 taneye denk geliyo fazla yiyemediğim için kilo veremezmiyim sizce

Canım bende calışıyorum gun içinde yiyebildigim en fazla 8 elma oluyordu..Ama bende bugun ara vermeye karar verdim..ben bir hafta da 4 kilo verdim..verirsin meraklanma seker..:)

Az elma yemekle bisey olmuyor yani en azindan bende bisey olmuyor cünki ilk yorumlarda iki saate bir 2-3 elma yenilsin denmis ama ben 1 elmanin yarisina geldigimde bile sisiyorum :D
Yiyemedigim elmalarin yerini suyla dolduruyuyorum bu cogu zaman 3 litre su olacagi yerde 4 veya 5 litre oluyor ama zararini görmüyorum ;)
Suan regl oldugum icin moralim cok bozuk :( iki gün icinde sadece 600 gram vermisim :(
Ama düne göre tartiya ciktigimda verdigimi görünce yeniden ümitlendim 600 gram 600 gramdir deyip devam ediyorum ve bir an önce reglimin gecmesini istiyorum

Haftada bir kere tartiya cikilsin denmis ilk yorumlarda ama ben tartiya cikma meraklisi oldugum icin hele ki simdi zayifladigim dönemde merakim iyice arttigi icin her sabah cikiyorum :D siz ne yapiyorsunuz bilmiyorum :D

olumunekankayizsmile slmmm kızlarr uzunn zamandırr yoktumm we diyetimede dewam edemedim fakat kilomda bi degişiklik yok bu kosturmaca we kargasa arasında almadımm sanırım 74.5 kilodayım we almamama çok sewiniyorumm
nurhan hoşgeldinn canımm bebeşin nasıll opuyorumnanaktan

belitimmm senide çok özledimm canımmmmm.... olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

canım bende seni çok özledim...
sık sık haber ver kendinden...
tekrar başlamaya niyetin yok herhalde..
bende 67lerde sürünüyorum bugün tekrar başladım hayırlısı...

belitim neye bir ay kaldı hayırlı bişey sanırım:)

tatlım temmuz 1 den itibaren 4 tane düğün hemde 15 gün içinde daha ne olsun
nasıl telaşlıyım bilemezsin
elma diyetiyle 12-13 kilo verdim ama yetmiyor
yeniden başlıyorum ama hep bir şeyler çıkıyor ve başladığım la kalıyorum

son başladığımda da kızlarımı anneme gönderme işi çıktı
hadi onları da göndereyim de öyle başlıyayım dedim
şimdi annemin yanındalar evde bir kocam bir ben o da çok anlayışlıdır yani bugünden itibaren evde yemek falan pişmeyecek
eeee bana da güzel güzel rejim yapmak kalıyor

nerdeyse 1ay olacak buraya yazmayanı ben varya ben koca bir aptalım 75 tartıda gören ben tekrar 79 çıktım kendime ne desem az fayda etmez kendimi toparlayıp tekrar başlamalıyım,biliyorum ama bir türlü olmuyor.kızlar sizler nerelerdesiniz neler yaptınız belitim sende yoksun hadi geri dön.

geldim canım
valla bu kez çok azimli geldim
uzun aradan sonra başlamak zor evet ama ne kadar zor olabilir ki bence 2 gün sonra alışırız eski düzeni sağlarız

canım meraba.taşındım bisürü şey oldu işte tekrar geldim yavaş yavaş devam edicem....seni tebrik ediyorum 65 kilo süpersin .ben aralarda elma yiyorum sadece az yemeye çalışıyorum bakalım nasıl olacakk

teşekkür ederim nuranım ama 2 kilocuk aldım ehh yani o kadar yemeye 2 kilo hiç bir şey bence bu da elma diyetiyle verilen kiloların tekrar alınmadığının göstergesi

67 ama
çizelgemi değiştirmiyicem nasıl olsa düşerim
sık sık yaz motivasyonu artıralım

kızlar merhabaaa...
ben de nisan ayı başında 68 ile başlamıştım, şu an 64 üm.
tabi listeyi tam olarak yapmadım, son bir aydır da 3 gün düzenli yürüyorum.
ama bundan daha fazla inemiyorum. burda sabitlendim gibi bir şey.
baya bir incelme ve sıkılaşma hissediyorum ama göbeğim ve sırtımdaki sarkıklar
gitmiyor. o yüzden artık liposuction yaptırmaya karar verdim.
önümüzdeki hafta büyük ihtimal olacağım. ama tabi sonrasında diyet ve spora devam.
hepinize kolay gelsin.
belitim senin son durumun ne oldu canım okuyamadım ben burayı son zamanlar da düzenli olarak inşallah iyisindir ve verdin o son kiloları da...

merhaba tatlım
maalesf son kilolar duruyor bir türlü devam ettiremedimki gitsinler
bu gün tekrar başladım inşallah devam ettiricem
gelişmeleri tabiki yazarım
bu arada tarih baya ilerlemiş sen de liposuction yaptırmışsındır herhalde inşallah istediğin gibi olmuştur haber vermeyi unutma

bu arada biraz sonradan odu ama
yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum
inanın çok güzel bir diyet seçmişsiniz kendinize

bu arada biraz sonradan odu ama
yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum
inanın çok güzel bir diyet seçmişsiniz kendinize

belitim canım benim aynen bende senin gibiyim başlıyorum hep bişey çıkıyo devam edemiyorun 76 da kaldım enson hayatım msen 12 1 3 kiloyu nekadar zamanda verdin :enbuyukkk::dance:

Galiba aranizdaki en kilolu benim mafoldumben ve bu yüzden en cok ugrasmasi gereken de ben oluyorum böylece mafoldumben

Neyse hergün 1 kilom gidiyor ya ben ona bakarim yilmak yok ideal kiloma gelemem belki 6 hafta sonra gidecegim Türkiyeye kadar ama baya bi yol almis olur ordaki herkese sasirtmis olurum insallah dua edin kizlar :Saruboceq:

Bu arada bu diyeti yapan kac kisi var suan ? CADIARZU

merhaba arkadaslar bende kilo vermek istiyorum bu rejimde ortalama ne kadar sürede ne hızda kilo veriliyor acaba? cok buyuk rakamlar yazıor burda kimisi kısa sürede 10kilo kimisi 19 kilo vermiş. gercekten bu kadar etkilimi? bunun puf noktaları nedir yani?

kızlar pazartesiden bu güne k fleksle 68,5 ten 66,7 ye düştüm yarından itibaren elma diyetine başlıyorum destek bana da kaydirigubbakcemile2 hedefim 50 yada 53 ne kadar zayıflayabilirsem ama çok kararlıyım geçen yıl yapmıştım bu diyeti verdiriyor hem elma cildi de güzelleştiriyor zemuszemus

ya geçen yıl bu topiğin hızına yetişilmezdi bi günde sayfalar abartısız 15-20 sayfa giderdi şimdi nie böle kimse girmiyor anlamadım gitti :sm_confused:

ya geçen yıl bu topiğin hızına yetişilmezdi bi günde sayfalar abartısız 15-20 sayfa giderdi şimdi nie böle kimse girmiyor anlamadım gitti :sm_confused:

gecen yil burda olanlarin hepsi zayiflamis demek ki kaydirigubbakcemile3 kimse ugramadigina göre hepsi tig gibi olmuslardir sempatiksalakcinni

Back
X