selam kizlar ben geldim yine, biraz geciktim, diyetin 4. gunu hersey guzel gidiyor ama daha oncede dedigim gibi, elmalar artik bayiyor, elma sozu duyunca bile midem bulaniyor , zaten canim hicbirsey yemek istemiyor, kahvaltiyi bile zorla yapar oldum ilk gunler 2 dilim kepek ekmegi yiyordum, bu saba cok zor bitirdim aslinda bitirmiyecektim birakacaktim ama gun boyu birsey yemiyecegim icin zorlada olsa yedim, suyumu iciyorum , form cayimida iciyorum ama elmalari yiyemiyorum bugun 4 kucuk elmayi zorla yedim, yedim ama birde bana sorun, midem bulana bulana yedim, ben dayanamiyorum hergun tartiliyorum, kendime bir liste yaptim, hergun yaptiklarimi ve kilomu yaziyorum, hergun yavas yavas gidiyor kilolarim, uzun zamandir giyemedim esofman altimi bugun cok rahat bi sekilde giydim, kizlar sizde elam yiyemiyorsaniz birakmayin,devam edin cok zorlanirsaniz azaltin elmayi domates ve salatalik yiyin, size birsey anlatayimda gulun, bu sabah ruyamda bahcede isgara parti vardi , et sisler, pirzolalar, tavuk izgaralar aman nasil yiyorum nasil yiyorum kitliktan cikmis gibi, birde uyandim ruyayimis, ne yapayim iste ruyamda idare ediyorum zayifliyayim hepsinin acisini cikaracagim, kizlar ha gayret olacak bu iss, cok guzel gidiyoruz , cok cok ama cok mutluyum, gidiyor kilolarr...