oooooo masallah katilimcilarimiz cogaliyor!!!

ne mutlu arkadaslar...hepiniz hosgelidiniz, sefalar getirdiniz!! morallerimizi yüksek tutatlim!

birbirimize destek oldukca basaricaz insallah!! bizim ne eksigimiz var dimi ama :82: bu topikteki yorumlarin cogunu okudum, ve müthis kilo verenler var.. rüya gibi haftada 5 kilo felan.. ama ben o kadar istemiyorum bana haftada 1-2 kilo verdirsin raziyiim.. fazlasinda gözüm yok

sabah tartida

72,2 kilo ciktim. gecen hafta 70,8 dim.. adetim yaklasti herhalde ondan.. ama olsun adetliyken bile kilon fazla ciksa bile yag yakimi devam ediyor... benim ilk hedef 70 in altina inmek, yillardir özlemini cekiyorum 6li rakamlarin.. sonra 65 ve yaza 60 olmak istiyorum..
Chanel_
Ilk gunum
Slm kizlar bugun yine basladim elma diyetime, 2 kilo elma aldim. Ben haftanin 5 gunu calistigim icin baya zor oluyor. Ama temmuza kadar vermem lazim cunku tup bebek yaptircaz istanbula gidip. Bu arada yurtdisinda kaliyorum ben. Size bir sorum olcak, sizce bu diyetin hamile kalmamamiza bir engel olurmu??
canim tam bisey diyemicem ama yanlis hatirlamiyorsam bu sitede okumustum. arkadasin biri sogan suyu kürü yapmis ve kisa sürede hamile kalmis... bi arastir istersen.. eger ki kilon hamile kalmana engelse saglikli bi sekilde verirsin insallah, kendini zorlamadan.. vitamin alabilirsin ekstradan meseala..
hmm bide ben bu sabah kahvaltimi 1 fincan kahve, 1 dilim diyet ekmegi ve 2 ince dilim salamla yaptim, sonra ögleye kadar 2 tane yesil elma, 2 kupa yesil cay ve 3 kupa su, ictim.. eve gelince midem kazindi.. yarim elma ve 1 dilim diyet kepek ekmegi yedim.. ilk gün cok zorlananlar bence 1 dilim ekmek yesin, en azindan midemizi sok etmeyiz ilk günden.. yavas yavas kücülmüs oluruz.
yesil cayin cok etkisi var arkadaslar, mutlaka en az 3 kupa icmeye calisin.. hem istahta kapatiyor.. ben önceleri sevmezdim. limon aromalisini denedim, simdi ictikce icesim geliyor.. bagimlilik yapiyor diyebilirim.
ne cok konustum ama bende.. kusura bakmayin.. ilk günün heyecani canlar napiiim

tutamadim cenemi yani panarmaklarimi