Pişşt kimse yok mu.... Aaa tek başıma kaldım burlarda. Herkez zayıfladı sülün gibi oldu herhalde.... Neyseee....
Bu sabah 63 idim biraz akis kestik gibi geldi bana. Su kaybı olayı bitince kilo verme yavaşladı heheehe.... Metabolizma dediki bu nabıyo beni kekliyo herhalde, hep elma hep elma..... Vermicem işte kalan kiloları diyo sanırım

Bakalım metabolizma mıı ben mi görüciik.
Oooof oofff yersen öyle pastaları börekleri çekersin bu işkenceleri.... Yaaa bir memlekette adım başı börekçi dönerci pastacı olurmu arkadaş yaa... İşe gelirken valla kokularını ciğerlerime kadar çeke çeke geldim. Diyorum herhalde rızkım kesilmiş bu gün bunu yiyemiyorum.

Kısa devre oldum gari.... Az kalsın dalıyodum börekçiye vallaa.... Su böreği ımmmhhh..... Çok özledim kendisini....
Neyse sabah akşamda 20 - 25 - 30 adet arası değişen mekik çekiyorum. Göbeğim azıcık düzelecek gibi gibi. Daha erkende hani böyle bir ay felam devam edebilirsem olcak gibi yani. Hissediyorum... İnsanın bir buçuk metre boyu olunca böyle oluyo işte... Bıngıl bıngıl...[/QUOT
vazgeçmek yok betül devam edicez inşallah sonuna kadar.ben reglim bitene kadar tartılmama kararı aldım yoksa moralim bozuluyo..ya bide ben başlayabilsem şu mekik ve yer hareketlerine