tabi ne demek memnuniyetle :)
sabah kalkarkalkmaz 1 bardak su içtim. işyerinde kahvaltı yaptığımdan dolayı doğal olarak erken bi saatte bişeyler yemiş oluyorum. Saat 8:30 a kadar bitiyo işim. 2 dilim kepekli veya çavdar ekmeğinin arasına biraz light peynir koydum ilk 2 gün. bir kaç zeytin bi de. yanındada 1 bardak şekersiz çay. 3. gün peynir yerine 1 tane yumurta haşladım kendime. sonra başladım 2 saatte 1 tane elma yemeğe. dilimledim. yerken yavaş yavaş sindire sindire yedim :) ekşi elmayı zaten severim diğer tatlı elma olsaydı büyük bir ihtimalle midem bulanır yapamazdım bunu. sonra yanıma 1'5 litrelik bir su aldım akşam iş çıkışına kadar içtim bunu. saat 4:30 da bitiyo benim iş. 4-5 fincanda karışık yeşil çay içtim. Evdede yatana kadar 1 elma yedim. Allahtan eşim boğazına çok düşkün olmasına rağmen sırf bana destek olmak amacıyla bana destek oluyo ve benden yemek memek beklemiyo. Ona salata yapıyoruz bol yeşillikli , mısırlı, tavuklu, zeytinli filan. Ondan tırtıklıyom biraz :) ve yatana kadar yine bol bol su.
işin ilginç yanı tatlısız yapamayan ben nedense tatlı bişeyler aramıyorum. Sanırım inadımdan olsa gerek. hele akşamları yemekten sonra eşimle çay demleyip tv karşında yediğimiz abur cuburların haddi hesabı yoktu. şimdi oda yok artık ve uzun süre hayatıma sokmıcam onları. Çünkü bu 3 günde bile resmen içimin temizlendiğini hissettim ben.