Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

salı gününden beri yapıyorum bu diyeti. kendimce midemi terbiye etme diyeti koydum bunun adını. Salı günü 66.7 ile başladım ve şu saat itibari ile 63.1 olmuşum. Çokkkkkk mutluyum çokkkkkk... Ayrıca akşamları Leslie Sansone 68 dk 5 mil lik programını yapıyorum. Fakat pazar günü sonlandırıcam bu diyeti ve Karatay diyetine başlıcam. İşten çıktıktan sonra eve kadar 55 dk lık yürüyüş ve akşamları da Leslie ile tam gaz devam.

canıım 3 gündür ne yedin ne içtin neler yatın anlatırsan ben de cokkkkk mutlu oluruum :)

salı gününden beri yapıyorum bu diyeti. kendimce midemi terbiye etme diyeti koydum bunun adını. Salı günü 66.7 ile başladım ve şu saat itibari ile 63.1 olmuşum. Çokkkkkk mutluyum çokkkkkk... Ayrıca akşamları Leslie Sansone 68 dk 5 mil lik programını yapıyorum. Fakat pazar günü sonlandırıcam bu diyeti ve Karatay diyetine başlıcam. İşten çıktıktan sonra eve kadar 55 dk lık yürüyüş ve akşamları da Leslie ile tam gaz devam.
böyle görünce hemencik bnmde yapasım ge:52::52::52:liyo yaaa

canıım 3 gündür ne yedin ne içtin neler yatın anlatırsan ben de cokkkkk mutlu oluruum :)

tabi ne demek memnuniyetle :)

sabah kalkarkalkmaz 1 bardak su içtim. işyerinde kahvaltı yaptığımdan dolayı doğal olarak erken bi saatte bişeyler yemiş oluyorum. Saat 8:30 a kadar bitiyo işim. 2 dilim kepekli veya çavdar ekmeğinin arasına biraz light peynir koydum ilk 2 gün. bir kaç zeytin bi de. yanındada 1 bardak şekersiz çay. 3. gün peynir yerine 1 tane yumurta haşladım kendime. sonra başladım 2 saatte 1 tane elma yemeğe. dilimledim. yerken yavaş yavaş sindire sindire yedim :) ekşi elmayı zaten severim diğer tatlı elma olsaydı büyük bir ihtimalle midem bulanır yapamazdım bunu. sonra yanıma 1'5 litrelik bir su aldım akşam iş çıkışına kadar içtim bunu. saat 4:30 da bitiyo benim iş. 4-5 fincanda karışık yeşil çay içtim. Evdede yatana kadar 1 elma yedim. Allahtan eşim boğazına çok düşkün olmasına rağmen sırf bana destek olmak amacıyla bana destek oluyo ve benden yemek memek beklemiyo. Ona salata yapıyoruz bol yeşillikli , mısırlı, tavuklu, zeytinli filan. Ondan tırtıklıyom biraz :) ve yatana kadar yine bol bol su.

işin ilginç yanı tatlısız yapamayan ben nedense tatlı bişeyler aramıyorum. Sanırım inadımdan olsa gerek. hele akşamları yemekten sonra eşimle çay demleyip tv karşında yediğimiz abur cuburların haddi hesabı yoktu. şimdi oda yok artık ve uzun süre hayatıma sokmıcam onları. Çünkü bu 3 günde bile resmen içimin temizlendiğini hissettim ben.

böyle görünce hemencik bnmde yapasım ge:52::52::52:liyo yaaa

kaç kilo olduğunu bilmiyorum ama eğer fazla değilse verecek kilon bence 1 hafta da olsa bunu denemelisin. Şimdiye kadar yedik yedikte ne oldu dimi ama :)

elimden geldiğince destek olurum sana motive ederim en azından .... başla bence ... :)

tabi ne demek memnuniyetle :)

sabah kalkarkalkmaz 1 bardak su içtim. işyerinde kahvaltı yaptığımdan dolayı doğal olarak erken bi saatte bişeyler yemiş oluyorum. Saat 8:30 a kadar bitiyo işim. 2 dilim kepekli veya çavdar ekmeğinin arasına biraz light peynir koydum ilk 2 gün. bir kaç zeytin bi de. yanındada 1 bardak şekersiz çay. 3. gün peynir yerine 1 tane yumurta haşladım kendime. sonra başladım 2 saatte 1 tane elma yemeğe. dilimledim. yerken yavaş yavaş sindire sindire yedim :) ekşi elmayı zaten severim diğer tatlı elma olsaydı büyük bir ihtimalle midem bulanır yapamazdım bunu. sonra yanıma 1'5 litrelik bir su aldım akşam iş çıkışına kadar içtim bunu. saat 4:30 da bitiyo benim iş. 4-5 fincanda karışık yeşil çay içtim. Evdede yatana kadar 1 elma yedim. Allahtan eşim boğazına çok düşkün olmasına rağmen sırf bana destek olmak amacıyla bana destek oluyo ve benden yemek memek beklemiyo. Ona salata yapıyoruz bol yeşillikli , mısırlı, tavuklu, zeytinli filan. Ondan tırtıklıyom biraz :) ve yatana kadar yine bol bol su.

işin ilginç yanı tatlısız yapamayan ben nedense tatlı bişeyler aramıyorum. Sanırım inadımdan olsa gerek. hele akşamları yemekten sonra eşimle çay demleyip tv karşında yediğimiz abur cuburların haddi hesabı yoktu. şimdi oda yok artık ve uzun süre hayatıma sokmıcam onları. Çünkü bu 3 günde bile resmen içimin temizlendiğini hissettim ben.

evet canım kesinlikle katılıyorum insan yemedikçe hafifliyor hareket kabiliyetini kazanıyor :) ben de elma diyeti yapmayı cok düşündüm günlerdir sayfayı okuyorum ama verdikten sonra saglıklı beslenmeye bile gecsen geri alıyorsun denilince geri duruyorum. sen birkaç gün normal beslendikten sonra bize yine bildir :)

kaç kilo olduğunu bilmiyorum ama eğer fazla değilse verecek kilon bence 1 hafta da olsa bunu denemelisin. Şimdiye kadar yedik yedikte ne oldu dimi ama :)

elimden geldiğince destek olurum sana motive ederim en azından .... başla bence ... :)

kilom 65.50larda canım çok istiyorum aslında bnu diyeti yapmayıı bir kilo elma tüketmedinmi yani günde:34::34::34:

evet canım kesinlikle katılıyorum insan yemedikçe hafifliyor hareket kabiliyetini kazanıyor :) ben de elma diyeti yapmayı cok düşündüm günlerdir sayfayı okuyorum ama verdikten sonra saglıklı beslenmeye bile gecsen geri alıyorsun denilince geri duruyorum. sen birkaç gün normal beslendikten sonra bize yine bildir :)

inşallah ööle bişeyle karşılaşmam. ama spor da yapıyorum ve abur cuburuda kestim onların muhakkak etkisi olur diye düşünüyorum. bakalım bakalım kilo mu inat ben mi inat :))

kilom 65.50larda canım çok istiyorum aslında bnu diyeti yapmayıı bir kilo elma tüketmedinmi yani günde:34::34::34:

sanırım yemedim... çünkü 2,5 kilo elma almıştım iş yerimde yerim diye ve 2 tane var şu anda. sanırım en küçük boylarını seçtiğimden dolayı böyle bereketli oldu. çünkü normalde 4 tane filan elma girer 1 kiloya. ev içinde 2 kilo almıştım oda bitmedi daha. bu akşam 1 elma yedim saat 6 gibi. eşim geldiğinde de onun salatasından aldım biraz. ama su ve yeşil çayı çok içiyorum onlardan midem bulanmadı daha :)

Son düzenleme:
sanırım yemedim... çünkü 2,5 kilo elma almıştım iş yerimde yerim diye ve 2 tane var şu anda. sanırım en küçük boylarını seçtiğimden dolayı böyle bereketli oldu. çünkü normalde 4 tane filan elma girer 1 kiloya. ev içinde 2 kilo almıştım oda bitmedi daha. bu akşam 1 elma yedim saat 6 gibi. eşim geldiğinde de onun salatasından aldım biraz. ama su ve yeşil çayı çok içiyorum onlardan midem bulanmadı daha :)
haftaya bndemi başlasam ne yapsan :44::44::44:

selam arkadaslar bende daha once bu dıyetı yapmıs bırı olarak tekrar denemeye karar verdım.ılgınctır 1 ayda 8 kılo verebılmıstım ben.4-5 gunu ufak kacamaklar yaparak.cok zor ve psıkolojı bozan bır dıyet cunku en ufak kacamakta 1 kılo bıle gerı aldıgım oldu yaparken sınırlerım bozuldu .ama sonuca bakarsan cok sukur.kasım aralık 2011 de yapmıstım.sonra dıkkat ettım ama dıyet yapmadım.bu ara yemeye devam edınce 1 kılo gerı aldım.boyle boyle alınıyor malesef.subelıze arkadasımada onermıstım 3 gunde 3 kılo vermıs ama 1300 kalorılık dıyetıne gerı donunce gerı almıs malesef ama hemen bırakıp normal seyler yada dıyette olsa dıyım yapınca alma rıskı var.deneyımle sabıt yanı.yarın sabah tartılayım ınsallah gelısmelerı yazarım.bu arada lımonlu bahce masallah kılo vermeye devam etmıssın.yazmıssın gordum umarım yıne yazarsın.dıger arkadaslarada basarılar veee kolaylıklar dılıyorum.

ayrıca ben ıllada 2 kılo yok 1 kılo elma demedım sadece yıyebıldıgım kadar yedım kup kup dograyıp tabı soymadan.2 saat aralıgıda koymadım kendıme.acıkmaya mahal vermeden habıre atıstırdım.sabah kahvaltısını guzel yaptım.oncekı gunden aklımda kalan ay bı lokma yesem dedıgım seylerden bıle yedım ama saaadece sabah kahvaltısında.sonra zınhar kacamak yapmayın dıyetı mahfedıyor.tost domates salatalık zeytın kahvaltısı en ıyısı ama aksamdan gun ıcınde aklınızda kalanlarıda yersenız cok zararı olmuyor sabahları.ha yesıl cay 3 tane ıctım ve 2-3 lıtre su.

Arkadaşlar ben yarın başlıyorum bu diyete ve tam olarak bütün kilolarımı verene kadar bırakmayacagım..benim ile başlamak isteyen arkadaşlar var mı?
birlikten güc dogar diyerek arkadaş arıyorum yanıma...:34:

kızlar bende yarın başlıyorum. Yarın sabah aç karnına sabah uyanınca tartılalım ve buraya yazalım:34:

evetttttt bugün itibari ile elma diyetimi sonlandıracağımı söylemiştim. zaten uzun süre yapamamak lazım diye düşünüyordum. salı gününden bu yana kaçamak yapmadım hiç (eşimin salatasında bir iki çatal tırtıkladım ama ). güzelce kahvaltımı yaptım. elmalarımı yedim bol bol su ve bitki çayları içtim. Gördüğünüz gibi hafta sonu olmasına rağmen erkenden kalkıp şu an itibariyle kahvaltımı bile yapmış bulunmaktayım. pazartesinden itibaren karatay mı yoksa kalori takibi mi yapsam karar veremedim şimdilik.

ve güzel haberrrrr :)

kalkarkalkmaz tartıldım veeeeee 62.5....... 66.7 den düştüm bu kiloya.gayet iyi. ne halsizlik , ne sinir bozukluğu nede abur cubur yeme isteği oldu bende.4 kilo az da değil hani. hemen farketti giydiklerim. artık yağmıdır . tuzmudur , ödemmmidir .. her ne ise yok artık benim üzerimde. zaten basenlerim olmadığı için sadece göbek bölgemde simit şeklinde fazlalık vardı. 36 beden ve 38 giyiyordum. şimdi 36 nın düğmesini çok rahat kapatıyorum. bu beni çokkkk mutlu etti.

bana bu diyetin bir kaç kilo verme haricinde kazandırdığı bir şey daha var. bebek sahibi olmaya çalışıyoruz epey bir süredir ve acayip kafama takardım her ay yumurtladımmı yumurtlamadımmı diye. bu hafta inanın bu diyetle sanırım kafam meşgul oldu ve çoğu zaman aklıma bile gelmedi. bugün saat 11.00 de dr randevum var. bakalım benim yumoş 17 mm olmuşmu. olduysa eğer iğnemi olucam. dua edin benim için kızlar....

kızlar bişey sorcam ya.ben bu diyeti daha önce yaptım ve kısa sürede kilo da verdim.şimdi tekrar yapmak istiyorum ama sadece yeşil elma yemek eskisi kadar cazip gelmiyo.bi sitede okudum yeşil yiyemeyenler kırmzı da yiyebilir diyordu.sizce etkili olur mu kırmızı elma?denesem mi ki acep ?:56:

ben de yarın başlıyorum. planıma uyabilirsem, nefsime yenilmezsem ve ölmez de sağ kalırsam önümüzdeki 3 hafta boyunca, 5 gün yapıp 2 gün ara vereceğim. bir de 5 mile leslie ile yürüyeceğim. eğer bu pazartesi başlayan arkadaşlar varsa, liste yapılacaksa beni de aranıza alın. İnşallah hep beraber zayıf, incecik olalım :)

Kızlar bugün bende başlıyorum başladım bile ama ben kahvaltı olarak form bisküvisi yedim şu kepekli ve yulaflı olandan işyerinde tost yapmak gibi bir şansım yok çünkü az sonra gidip elmamıda alacağım yeşil çayımıda bide ben hergün mutlaka nescafe içerim bu problem olurmu şekersiz ve sütsüz bilgisi olan arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim.:31: :31:

Kızlar bide acı çehre bitkisi hakkında bilsi olan varmı?????????? Bu diyetle birlikte onuda kullansam olurmu??

Back
X