ahhh canımm ahhhhhh keşke tadilatım hep olsaydı ewimde de annem iyi olsaydıı

:çok üzgünüm: cnm ewimde tadilat olurken annemde gelmişti yardıma ama benim annemin ileri derecede panik atagı war ogünde bende oldugu gün dayım lotodan 9 u bilmişş beni aradı söylemek için we annem açtı telefonu we annemi heycanlandırmışş bak size kötü bir haberim war ama sıkı furun falan diye anlıycagın cnm çok çok afedersinizz ama eşşek şakasıı yapmış ogünde annem heycandı yaa 2 saat sonra atakları basladı tansiyonu 18-11 falan oldu titremeler bayılmalar falan maahfoldumm cnm yaa annemde kalıyordum henüz kalkamadı dün gece geldim ewime ama annem henüz iyi deill daha hastaa maleseff :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: daha 43 yasında yaslıda deill yani çok sıkılıyorum cnm ondan giremedim sizi yokluyorum ara sıra girip ama gelenden gidenden fırsat bulamıyorum yazıcak 74.9 olmusum bu sabah reimde yapmamıstım ama gece falanda hep yemiştikk ayaktaydık hep yaa o yüzdenn sıkıntıdan sanırım 1 kilocuk wermişimm neysee cnm sizinde canınızıı sıkmayımm ama doktor 15 gün içerisinde ayaga kalkar dedii sizlerde duaa edin neolurrrrrrrrrrr öpüyorumm hepinizii çok çok çok....
belitimmm bende seni çokk össledimm cnm...