• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar nerdeyse 15 gün oldu ve gr oynamıyor takıldım hemde fene takıldım 66ya
diyet değiştirmek mecburiyetindeyim artık lahana çorbası diyetine başlıyacağım

azraydi canım sen daha öçnce yapmışsın deneyimlerinden birazcık bahsedermisin

merak etmeyin yine burada yazışıcam

canim ben lahana diyetine sadece 6 gun dayanabildim normalde cok severim lahanayi artik markette gormek bile istemiyorum tiksindim ama dayanabilirsen guzel verdiriyo diyet listesini tam olarak uyguladim istersen bi iki gun dene yapamazssan 5 gunde 5kilo diyeti var onunda yorumlari cok guzel ben 10 gun sonra ona gecmeyi dusunuyorum lahanada sana kolayliklar diliyorum

evet kizlar bugunude 0 kacamakla kapatmis bulunuyorum halende tartilmadim ve kararliyim tartilmiycam ayin 13 u cabuk gel lutfeeeeeeen

yok yok o değil benim yaptığım bitane daha var 5 günde 5 kilo diyeti incilideniz paylaşımı ama o et diyetini bende okudum baya bir kilo veren olmuş ama o tek tip bizimkinde ilk gün patates 2. gün sebze 3. gün et 4. gün meyve 5. yumurta yoğurt süt var bide ona bak 5 günde beş kiloveren arkadaşlarda var hatta gerçekki resimlerle kanıtlı

tamam onuda gordum canim ama ben bu et diyetine taktim kafayi ya birisi 10 gunde 9 kilo vermis harika degilmi:1shok:boyle bakakaldim su an hala yorumlari okuyorum hayirlisiyla su elma diyeti bitsinde bakariz

tebrik ederim canim insallah gider kilolar ya insan istedikten sonra yapamayacagi sey yok siradan gelecek bi laf ama gercekten hersey kafada bitiyo seninde yakinda dugunun var galiba mutluluklar diliyorum canimopuyorumnanaktan

evet canım vala kafada bitiyor mideden önce zayıflamak isteğimizi beynimize alıştırmamız lazım. buarada düğünüme 4ay var canım t.ederim canım ii dileklerin içinopuyorumnanaktan

evet canım vala kafada bitiyor mideden önce zayıflamak isteğimizi beynimize alıştırmamız lazım. buarada düğünüme 4ay var canım t.ederim canım ii dileklerin içinopuyorumnanaktan

düğün varmış şimdiden tebrik ederim ALLAH bir ömür mutluluk versin. canım ben bekarkende şişmandım hiç takmazdım kafaya ama işanlandktan sonra kafaya koydum zayıflayacam diye ve düğünde incecik bir gelindim.tabi doğumdan sonra gine şişko oldum

slm elmaci guzelleri nasilsiniz ya ben bu sabah biraz abarttim ya arkadasim kahvaltiya geldi guzel bi kahvalti hazirladim evime gelmis misafire ben yemiyorum sen otur ye diyemezdim dimi gene yemezdimde simit vardi yaklasik 8 aydir simit yememistim malum burda turk firini olmadigi icin ama ondan sonra hic bi sey yemedim yemeyide dusunmuyorum kahvaaltidan sonra cikip dolastik zaten insallah eritmisimdir bu saatten sonra sadece yesil cay icerim baskada bisey yemem

belitim çok sagol canım benim yaklqaşık 3 haftadır yoktum malum düğün vardı geldim ama 3 kilo almış bi şekilde 74 kiloydum şimdi 77 olmuşum unutmamışsın eklemişsin beni bitanem bende pazartesiden itibaren uygulayacagım elma diyetini yol yorgunlugum bide sinüzit olmuşum pazartesiye kadar ancak toplarım kendimi

arkadaşlar bende bu elma diyetine dün başladım dün tam 64 kiloydum bakalım bu diyeti yapınca kaç kilom kalcak göbek eriyomu peki ben bunu merak ediyorum

azraydi maaşallah canım sende çok iyi gidiyosun.rabbim azmimizi arttırsın inş.
arkadaşlar ben kendmce diyetimi değiştirdim

sabah ve öğlen yemeklerimi abartmamak kaydı ile yiyorum.bir fincanda form çay içiyorum.akşam yemeği yemiyorum ,ve biraz yürüyüş yapıyorum.çok acıkırsam biraz salata yiyorum.inş netice alırım
elma diyetiyle 6 kilo gitti ama, elma diyeti artık bende işe yaramıyor.

perşembe günü diyete başladım.inş. ssize pazartesi sabahı 4 günün neticesini bildircem.

bu sırada 5 günde 5 kilo diyeti yapan arkadaşlardan ayrıntılı bilgi istiyorum .mümkünnse yazın arkadaşlar
çünkü bi ara bu diyeti uygulayacağım inş.

esra 1242 ye
bitanem göbek dediğin
hemmen gidermi :) gülüm
biraz gidiyo ama sen platesine mekiğine devam et ancak öyle erir bu göbecikler:)
hoşgeldin bu sırada canım benim

azraydi maaşallah canım sende çok iyi gidiyosun.rabbim azmimizi arttırsın inş.
arkadaşlar ben kendmce diyetimi değiştirdim

sabah ve öğlen yemeklerimi abartmamak kaydı ile yiyorum.bir fincanda form çay içiyorum.akşam yemeği yemiyorum ,ve biraz yürüyüş yapıyorum.çok acıkırsam biraz salata yiyorum.inş netice alırım
elma diyetiyle 6 kilo gitti ama, elma diyeti artık bende işe yaramıyor.

perşembe günü diyete başladım.inş. ssize pazartesi sabahı 4 günün neticesini bildircem.

bu sırada 5 günde 5 kilo diyeti yapan arkadaşlardan ayrıntılı bilgi istiyorum .mümkünnse yazın arkadaşlar
çünkü bi ara bu diyeti uygulayacağım inş.
selam canim tesekkurler iyi dileklerin icin bende elmadan sonra 5 gunde 5 kilo diyetini deniycem simdilik yorumlari okuyorum gercekten guzel kilolar verilmis bu diyette 5 gun boyunca kirmizi veya beyaz et yenilecek 3 ogun et ve su 2.haftada etin yaninda sebze yiyebilirsin bilmiyorum bana mantikli geldi dilerim herkez istedigi kiloya kavusur:Saruboceq:

MERHABALAR,

BENDE YARIN SABAH TARTILIP ELMA DIYETINE BASLAYACAM INSALLAH FAYDASI OLUR. VERMEM GEREKEN COK KILO VAR. ESKI YORUMLAR OKUDUM 6 HAFTADA 42 KILO VERENLER VAR.ohaoldumsmile
HERKESE KOLAY GELSIN.

selam arkadaşlar nasıl gidiyor diyetler? ben ara verdim o yüzden pek takip etmedim burayı. ama ben de her hafta 1 kilo vererek 3 hafta devam ettimdi. ama sırf elma yememiştim. kahvaltıyı burada dendiği gibi yaptım ama gün içinde 3-4 elma yedim ve formun o en sunta gibi olan bisküvisinden günde 1 paketi acıktıkça yiyordum midemi tutsun bastırsın diye. genelde 1 barda süt içtim yağsız. ve akşamüstü de 1 tabak sebze yemeği yedim ekmeksiz. şu an 58de sabitlendi kilom ekstra bir şey yapmadığım için elmadan da bıktım biraz açıkçası... yediklerime dikkat etsem de kilo gitmior şu an tekrar elmaya başlamam lazım benim deeeeeeeeee..............
bir şey soracam bi de şu acai meyvesiyle ilgili herhangi bir preparat kullanıp memnun kalan oldu mu? marka ismi vermiyorum ama zaten birçok marka var bunla ilgili ben genel olarak meyvenin faydaları açısından sordum;)

bu arada kızlarrr elma diyetine krom içeren gıdalar koyabilirsiniz hapları bile satılıyor ya, krom tokluk hissi veren bir madde olduğundan diyetlerde faydalıymış bi araştırın derim;))

kaydirigubbakcemile2hoşbuldum saol cnm 2 gündür yapıyorum bu diyeti ciddi anlamda farkını görüşüyorum ilk gün mesela 800 gr vermişim inanamadım :) plates ve mekiğimle bu yolda devam

Back
X