Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nerdeyse 15 gün oldu ve gr oynamıyor takıldım hemde fene takıldım 66ya
diyet değiştirmek mecburiyetindeyim artık lahana çorbası diyetine başlıyacağım
azraydi canım sen daha öçnce yapmışsın deneyimlerinden birazcık bahsedermisin
merak etmeyin yine burada yazışıcam
yok yok o değil benim yaptığım bitane daha var 5 günde 5 kilo diyeti incilideniz paylaşımı ama o et diyetini bende okudum baya bir kilo veren olmuş ama o tek tip bizimkinde ilk gün patates 2. gün sebze 3. gün et 4. gün meyve 5. yumurta yoğurt süt var bide ona bak 5 günde beş kiloveren arkadaşlarda var hatta gerçekki resimlerle kanıtlı
tebrik ederim canim insallah gider kilolar ya insan istedikten sonra yapamayacagi sey yok siradan gelecek bi laf ama gercekten hersey kafada bitiyo seninde yakinda dugunun var galiba mutluluklar diliyorum canimopuyorumnanaktan
evet canım vala kafada bitiyor mideden önce zayıflamak isteğimizi beynimize alıştırmamız lazım. buarada düğünüme 4ay var canım t.ederim canım ii dileklerin içinopuyorumnanaktan
pazartesinden beri bende sıfır kaçamak.
selam canim tesekkurler iyi dileklerin icin bende elmadan sonra 5 gunde 5 kilo diyetini deniycem simdilik yorumlari okuyorum gercekten guzel kilolar verilmis bu diyette 5 gun boyunca kirmizi veya beyaz et yenilecek 3 ogun et ve su 2.haftada etin yaninda sebze yiyebilirsin bilmiyorum bana mantikli geldi dilerim herkez istedigi kiloya kavusur:Saruboceq:azraydi maaşallah canım sende çok iyi gidiyosun.rabbim azmimizi arttırsın inş.
arkadaşlar ben kendmce diyetimi değiştirdim
sabah ve öğlen yemeklerimi abartmamak kaydı ile yiyorum.bir fincanda form çay içiyorum.akşam yemeği yemiyorum ,ve biraz yürüyüş yapıyorum.çok acıkırsam biraz salata yiyorum.inş netice alırım
elma diyetiyle 6 kilo gitti ama, elma diyeti artık bende işe yaramıyor.
perşembe günü diyete başladım.inş. ssize pazartesi sabahı 4 günün neticesini bildircem.
bu sırada 5 günde 5 kilo diyeti yapan arkadaşlardan ayrıntılı bilgi istiyorum .mümkünnse yazın arkadaşlar
çünkü bi ara bu diyeti uygulayacağım inş.