- 23 Ocak 2009
- 548
- 45
- 118
selam kizlar naberr, kafkeefcigim tebrik ederim sen sonuna kadar dayandin ben 4 gunden sonra yapamadim, inanin elma deyince midem bulaniyor, elmalari mutfakta camasir makinasinin uzerine koydum gidip gelip yiyeyim diye ama gorunce midem bulaniyor, ve ustelik daha nerden baksan 8 kilo kadar elmam var ne yapacagim onlari bilmiyorum, acaba bir hafta daha yapsam yapabilirmiyim, dayanabilirmiyim, neyse canlarim ail habere geleyim bende 3 kilo verdim benimkisi 4 gunde 3 kilo gitti son iki gunude guzelce yapsaydim sanirim 5 kilo gidecekti, acaba diyorum su 5 gun et diyetine mi gecsem yoksa buna devam mi etsem bilemiyorum, ama 3 kilo icinde mutluyum kendimde pek bi degisiklik hissetmiyorum ama merdiven inerken cikarken cok daha rahatim, bugun yarin misafirim var yatili, amacarsamba gunu yeni birsey yapmam lazim, bu arada cumarteside partiye gidecegim, en iyisi ben bu hafta biraz dinlenip onumuzdeki pazartesi yeniden bu diyete devam edeyim ne dersiniz kizlar, gorusmek uzere, hadi kolay gelsin, gidecek bu kilolarrrr....