canim zerrinin dedigi gibi kiyafetlerden anlarsin zaten... ama zaten alicaksan tartiyi, mümkünse al derim.. icin rahat eder. evde rahat rahat tartilabilirsin...
kilo vermeye gelince,, ben bana haftada 1 kilo verdirse bile raziyim.. hic yoktan daha iyidir... böyle düsünürsek hayal kirikliginada ugramamis oluruz... fazla verirsekte havalara ucariz...
takma kafana biz azmedersek... allahin izniyle veririz...
bu arada arkadaslar hangi gün tartiliyoruz? bu benim 2. günüm simdilik hersey yolunda.. tarti gününe kadar sabredebilirsem tartilmamayi düsünüyorum
tombisim cuma tartılıyoruz öncesinde tartılma ki moralin bozulup yenilme tarıya insanın günü gününü tutmuyor ki daha 2 gün olmuş cuma tartılalım ki farkı görelim değil mi?
ayrıca emziren anneler lütfen bu diyeti yapmayın sütünüzün kalitesi düşebilir sütünüz kesilebilir azalabilir. ayrıca elma sirkesi gibi şeyleri salatada vs yiyin ama zayıflamak için lütfen içmeyin sadece sizin sütünüzle beslenen bir bebeğiniz var. yediklerinize dikkat edin herşeyi yiyin ama az yiyin. lütfen yapmayınnnn :94:
mutedeyyin merak etme tatlım verirsin
zrrn tebrik ederim senide :) süpersin devam diyede :)
sesi brownilerle ne işin var seniiinnn psikolojik bunlarr it elinin tersiyle löp löp et olarak geri geliyo sonra onlaaarrr :106:
kızlar ayrıca size bir bilgi insan vücudunun şekere dolayısıyla tatlılara ihtiyacı yok tek sebep kan şekerinin düşmesi bunun olmaması için beyaz ekmek beyaz un pirinç beyaz makarnadan uzak durmak gerekiyor kepekli makarna çavdar ekmeği bulgur yemek gerekiyor şekere savaş açalımmm