- 21 Şubat 2011
- 379
- 21
- 298
slamlar,
benimde ilk günüm inş uyuyna kadarda bişi yemem:)
önceki sayfaların cogunu okudugm için yorum yapayım verdigini geri alanda olmus, almayanda.. yani biraz dikkt meselesi..
ben isvec, lahana corbası, lapa diyeti, 5 gun et ye hepsini yapmsı biri olarak elma denemek istedm
bu arada lapa harc hepsinde de kilo verdm
et diyetini 20 gün yaptm ama su an et tavuk grmeye tahammlm yokkk..
20 gun hiç ekmek + meyve yemedgm için bu diyeti denemeye karar verdm
ayrıca yuruyuste yapıyorum, gelişmeleri yazarım
bu arada bi arkadas konu sahibi sexybebek sormus; sexybebek kendsine ait olmayan resimleri eklemiş ve arkadslar bunu anlaınca tartsma cıkmıs
benim okddgm sayfalardada tekrar görmedm kendisne o nedenle cidden o kdr kilo verdimi bilemiorm ama ilk sayflarda 15gnde fln 10 kilo verenleri görebilirsinz..
darısı basımıza..
benimde ilk günüm inş uyuyna kadarda bişi yemem:)
önceki sayfaların cogunu okudugm için yorum yapayım verdigini geri alanda olmus, almayanda.. yani biraz dikkt meselesi..
ben isvec, lahana corbası, lapa diyeti, 5 gun et ye hepsini yapmsı biri olarak elma denemek istedm
bu arada lapa harc hepsinde de kilo verdm
et diyetini 20 gün yaptm ama su an et tavuk grmeye tahammlm yokkk..
20 gun hiç ekmek + meyve yemedgm için bu diyeti denemeye karar verdm
ayrıca yuruyuste yapıyorum, gelişmeleri yazarım
bu arada bi arkadas konu sahibi sexybebek sormus; sexybebek kendsine ait olmayan resimleri eklemiş ve arkadslar bunu anlaınca tartsma cıkmıs
benim okddgm sayfalardada tekrar görmedm kendisne o nedenle cidden o kdr kilo verdimi bilemiorm ama ilk sayflarda 15gnde fln 10 kilo verenleri görebilirsinz..
darısı basımıza..