Yeni başlayan arkadaşlar hoşgeldiniz. Bu aralar sık giremesekte diyete devam ediyoruz. İtiraf etmek gerekirse aramızdaki en azimli ve diyete hakkını veren kişi Dolnay. Arkadaşlar hedeflediğimiz kilolara ulaşacağımıza inanıyorum ben . Bu diyet vucudu ve metabolizmayı şoka uğratarak çzüyor. Ben ilk 4 gün şiddetli baş ağrısı ve tansiyon problemi yaşadım. Bir gün araba kullanırken gözlerim kararınca protein ve başka meyveler de ekledim menüme. Yeşil çey ve liptonun kiraz saplı çayını en az 4 bardak ve mümkünse yatmadan ılık olarak içtim. Tavsiyem kafeini sınırlamanız. Dolnayın tarif ettiği çayı içemedim biir türlü ama içerseniz daha iyi.
Diyeceğim o ki sabır gerekiyor ve ilk hafta zor oluyor. Hepimizin metabolizma hızı farklı , vermesi gereken kilo farklı. Vücudunuzu dinleyn ve sabırlı olun.Mide küçülüyor birazda kararlılıkla çok sıkmadan kilo vermeye devam ediyorsunuz.
Herkese başarılar arkadaşlar..
aynen kityye katılıyorum aartık daha kontroluyom carsamba basladım ve bugun ctesı 119.500 grmdım bugun 117 olmusum ben dolunayın cayından ıcebılıyorum fakat bende elma yıyemıyorum sabah kepeklı ekmekle tost ve domates aksama kadar baska hıcbırsey yıyemıyorum caydanmı sıcaktanmı bılmem amna buaralar yıyesım yok kötu olan elma dıyetını elmasız yapıyor olmam bende herkese basarılar dılıyorum...kity tartılma gunu ptesı dımı ben ptesıde yazarım yanlız lıste yok neyse ozamn söyle yapalım kızlar ptesı gunu basladıgınız ver verdıgınız kıloları yazın ona göre lıste duzenlencek