Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim boyum kısa biraz.o yüzden kilomu dengede tutmam lazım sürekli.üst bölgemde bi sorun yok.belim 63cm ama basenlerim ve bacaklarımdan sorunum var.eritmem lazım biraz :) sen kaç kilosunki diyet yapıyosun?
Yarın başlıyorum yeter artık. Sıkıldım insanların laflarından sözlerinden..![]()
Bende tekrardan başlamak istiyorum artık![]()
Diyeti yapanlar birbirimize destek olalım lütfen. Hadi ama kızlarr![]()
Akşam 6 değil 8 den sonra birşey yenmicek canım. Ben kapanışı 7.30da bir elmayla yaptım![]()
Yapıcaz canımCanım ben normal kahvaltımı yapıyorum yine peynir,zeytin,domates,salatalık, 1 dilim tam buğday ekmeği çay gibi
![]()
Fazla kilolarımla başım dertte diyip 2 ay önce zayıflamaya karar verdim ve 2 ayda 14 kilo verdim. En iyi ihtimalle vermem gereken 16 - 17 kilom daha var ve buradaki elma diyetinden çok etkilendim. Dedim ben bu 16 kiloy 3 ayda vereceğime, 1 ayda hatta daha kısa sürede versem ne güzel olur. eşime anlattım, hemen 2 gün önce akşamın bir vakti gittik bir markete, aldık 5 kilo elma. Eşim dedi ben de uygulayacağım diye, tamam dedim. Başladık diyete. Yaşadıklarım:
1- Büyük bir yoksunluk hissi, canım her şeyi istedi.
2- Yoğun bir açlık.
3- Elmalar insanın midesini buruyor. Ben tüm elmaları yiyemedim. 1. gün 5 elmanın 4'ünü, 2. gün 8 elmanın 6'sını anca bitirebildim, daha fazlasını midem almadı.
4- Tek tip beslenme insanı mutsuz hissettiriyor.
5- İdrarımda yoğun bir yanma hissi (başkalarında oluyor mu bilemiyorum, eşimde yok) oluştu, kaldı ki bol su içtim (3 litre kadar su ve 1 litre kadar da yeşil çay)
6- Vücudum güçten takatten düştü ve 2 aydır hemen her akşam yürümeme rağmen (yani vücudum yürüyüşe alışkın) elma diyetini yaparken yürüyecek takati bulamadım.
7- Vücut direncim düştü ve hastalandım, bademciklerim şişti, bütün etlerim didik didik oldu ve ağrıdı.
5 kilo elma, 2 kişiye 2 gün gitti, hatta 3 tane arttı ben yiyemediğim için.
Ben 1. günün sonunda sadece 600 gr verdim, eşim 1,1 kg verdi.
Ben 2. günün sonunda 300 gr verdim, eşim hiç vermedi.
Sonuç olarak 2 günlük ızdıraptan sonra elma diyetine veda ettim. Bu diyetle kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum ama bana göre hiiiç deil.Ben bildiğim yoldan devam edeyim. Kolay gelsin size arkadaşlar.