Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay askım gelmıs nasıl gıdıyor bebıs sılacım aynada varmı buyuk fark kız ustlerını bolmu artık kesın ıkı beden kuculdun valla az kaldı bebıs manken olacan haha
Ayseciğim sağol canım.Bakalım perşembe günü doktora gidicem inşallah problem olmazsa aranıza dönücem.Beklemedeyim şu anda evhamlıyım biraz .....pişt kızlar kimse yokmuuuu??
sıla,arda,sexybebek ve diğer şekerler nerdesiniz ya özledimmm mafoldumben
pelince çok geçmiş olsun canım yeni haberim oldu yerimseniben
iyi akşamlarmar
işe başladığım için nete girmeye vaktim olmuyor fırsat buldukça akşamları girmeye çalışacağım anladığım kadarıyla herkesin diyeti süper gidiyor buna çok sevindim inşaallah herkes sonuç alır
Ayseciğim sağol canım.Bakalım perşembe günü doktora gidicem inşallah problem olmazsa aranıza dönücem.Beklemedeyim şu anda evhamlıyım biraz .....
Maşallahınız var ben gelene kadar sexsi beni solladı geçtim bu hafta ne diyecek çokkkkkkkkkkkk merak ediyorum.Hepinizi çok çok öpüyorum.
Nasıl olıym tatlım bildiğin gibi siz nasılsınız.Nasıl güzel veriyosunuz yağları maşallah inşallah dönücem aranıza dua et tatlım benim için.Sohbete tatlım.
ramazan diye bikaç kişiden daha az gidiyor diye okumuştum acep benden de mi az gitcek akannehirramazanda benden az gidiyor pelinim..ama gidiyor gene..
dualarım seninle canım.sen içini ferah tut..seni seviyoruz unutma.
iyi akshamlar herkese.
nasilsiniz?
ben chok uzun zamandir uyeyim,yazilari okurum,ama yazmadim
kizlar benimde kilo problemim var,benide araniza alirmisiniz,elma diyetini okudum,mashallah hepiniz chok guzel kilo veriyorsunuz
yarin bende bashlamak istiyorum
yalniz bi problem var,ben hich su ichmeyi sevmem,chok susayan biride diyilim,3litre deyilde az ichsem olmazmi?
lutfen cevaplandirin
bu arada benim
boyum:1.74
kilom:90
herkese basharilar
selam hanımlar bi kaç gündür yoktum işten ayrıldm sınavlara falan hazırlanıodm ama diyete tam gaz devam ufak kaçamaklarm oluo ama çoookk ufak kaydirigubbakcemile2
herşey çok güzeeeel sen nabün zemuszemusslmlarr elma güzlleri nasilsinizz bakalimm?
iyi akshamlar herkese.
nasilsiniz?
ben chok uzun zamandir uyeyim,yazilari okurum,ama yazmadim
kizlar benimde kilo problemim var,benide araniza alirmisiniz,elma diyetini okudum,mashallah hepiniz chok guzel kilo veriyorsunuz
yarin bende bashlamak istiyorum
yalniz bi problem var,ben hich su ichmeyi sevmem,chok susayan biride diyilim,3litre deyilde az ichsem olmazmi?
lutfen cevaplandirin
bu arada benim
boyum:1.74
kilom:90
herkese basharilar
herşey çok güzeeeel sen nabün zemuszemus
selam hanımlar bi kaç gündür yoktum işten ayrıldm sınavlara falan hazırlanıodm ama diyete tam gaz devam ufak kaçamaklarm oluo ama çoookk ufak kaydirigubbakcemile2
bende iyim tatlimm sporumu yaptim yesil cayimi yudumluyorummzemuszemuszemuszemus