Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınnn elmacı güzellerimmmm kocaman mcx lar sizeeee. bilmeyenlere harika bi haberim var. geçen hafta bi arkadaşımla konuşurken ameliyat olucam kilo verince dedim. sarkıklardan kurtulmak için. delimisin sen dedi bana. fındık yağı kullan dedi. iki gündür kullanıyorum ama diyettenmi yağın etkisimi bilmem pantolon giyince düğmelerin üstüne yatan göbüşümün katları azaldı. üstelik 2 kullanımda. bi süre devam edicem sonuçları yazarım gene arada. düşünsenize elma+yeşil çay+ fondık yağı estetik ameliyatlara bedel olurmuşş :))

canım nasıl kullanıyorsun fındık yağını benim 5 aylık bebişim var haliyle göbeğimde biraz sarkma var....................

sexycim ben geçen hafta listeye 72 kilo olarak girmiştim tatilden yeni gelmiştim tartılamaıştım cuma günü annemlerde tartıldım şok 73,5 olmuşum yani beni listede 73,5 olarak gösterirsen sevinirim sırf tartılmak için cuma sabahı annemlere gidicem onun tartı dijital daha sağlıklıdır sanırım....................

[color="ındigo"]burcuuuuuuuuuuuuuuu geliyosun hic bisi yazmadan gidiyosunn askolsunn askitooo[/color]

kuşum canım çokk özledim seni
tatlım benim burda internet çok zayıf tam yazacam donuyo kalıyo öyle
kapanmıyorda anlamıyorum.şükür bu sefer açıldıda yazabildim.geliyorum ama canım inan yazılanlarıda okuyamıyorum.öyle bi safyada donuyorum.yani sorun netten kaynaklanıyo bebişim.bu arada geçen haftada bu haftada diyeti doğru düzgün yapamadım.miğdem çok fena tatlım acayip rahatsızım.ne yesem bogazımda kalıyo sanki.bi ekşime var,şişkinlik var.acayip kötüyüm.resmen yataklara düştüm miğdemden.bilemiyorum artık.ama çokta üzülüyorum diyet yapmam lazım.14 gün sonra türkiyeye gidecez.bana dua et kuşum.of of

canım nasıl kullanıyorsun fındık yağını benim 5 aylık bebişim var haliyle göbeğimde biraz sarkma var....................

tatlım aynen bende doğumdan sonra bu hale geldim. geceleri yatmadan önce yapıyorum ben. daha rahat oluyorum. karnımı temizleyiip üzerine biraz döküyorum elimle masaj yaparak yediriyorum iyice 10-15 dk vücut emiyo zaten. rahatsız olursan yıkayabilirsinde. hergün 50 mekik çekerdim. fındık yağı sürüpte spor yapınca daha etkili oluyormuş. bende gece yapıyorum mekiğimi. iki günde etkili oldu ama cilt tipleri bünye farklı tabi nasıl etki gösterir bilmem. bikaç gün içinde yeniden yazarım sonuçları. bu arada yeşil çayda sıkılaştırıcı etki gösteriyo elmada cildi besliyo yağ yakıyo bunlarıda unutmamak lazım. hiçbirşey tek başına etkili değildir a.s

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende en son tartıldığımda 55 kg boyuma göre fazla boyumda 1 54 ramazandan sonra elma diyetine başlamayı düşünüyorum hiç olumsuz bişey okumadım diyetle ilgili umarım faydasını görürüma.s.yeşil tatlı elmalardan yesek olurmu.??

tatlım aynen bende doğumdan sonra bu hale geldim. geceleri yatmadan önce yapıyorum ben. daha rahat oluyorum. karnımı temizleyiip üzerine biraz döküyorum elimle masaj yaparak yediriyorum iyice 10-15 dk vücut emiyo zaten. rahatsız olursan yıkayabilirsinde. hergün 50 mekik çekerdim. fındık yağı sürüpte spor yapınca daha etkili oluyormuş. bende gece yapıyorum mekiğimi. iki günde etkili oldu ama cilt tipleri bünye farklı tabi nasıl etki gösterir bilmem. bikaç gün içinde yeniden yazarım sonuçları. bu arada yeşil çayda sıkılaştırıcı etki gösteriyo elmada cildi besliyo yağ yakıyo bunlarıda unutmamak lazım. hiçbirşey tek başına etkili değildir a.s

bende deniycem en kısa zamanda sonuçları yazarım canım....................

kuşum canım çokk özledim seni
tatlım benim burda internet çok zayıf tam yazacam donuyo kalıyo öyle
kapanmıyorda anlamıyorum.şükür bu sefer açıldıda yazabildim.geliyorum ama canım inan yazılanlarıda okuyamıyorum.öyle bi safyada donuyorum.yani sorun netten kaynaklanıyo bebişim.bu arada geçen haftada bu haftada diyeti doğru düzgün yapamadım.miğdem çok fena tatlım acayip rahatsızım.ne yesem bogazımda kalıyo sanki.bi ekşime var,şişkinlik var.acayip kötüyüm.resmen yataklara düştüm miğdemden.bilemiyorum artık.ama çokta üzülüyorum diyet yapmam lazım.14 gün sonra türkiyeye gidecez.bana dua et kuşum.of of

kiyamam bebem sana yaa cok gecmis olsunn cok üüzldüm cnm dikkat et kendine nolurrr ya eger bünyen gücsüzse bence zorlama kendini saglik serseyden önce gelirrr kiz sen zatii tr de yasamiyomuydunn:uhm::uhm:
bu arada bende 19 unda geliyorum istanbulaakaydirigubbakcemile2

saol arda-alyam inş geçecek ama hala geçmedi.ne bişey yiyebiliyom.nede içebiliyom.dur bakalım geçer inş.bu arada ben gürcistandayım tatlım.

KIZLAR MERHABA NASIL GIDIYOR KALDI 2 GUN kaydirigubbakcemile3 BAKALALIM KIM KAC VERDI BEN YARINDEN SONRA DAHA RAHAT GIRECEM KK YA CUNKU BU ARALAR ISLER COK KUSURA BAKMAYIN KIZLAR

yazercim cevabın için çok teşekkür ederim gerçekten nerdeyse dudağım uçukladı felaket fark var şimdi bu kilolar elma diyetiylemi gitti..?ama baslayalı nekadar olduki ? süper yaaa sexyde gercekten sexy olmuş valla.herkesi azminden dolayı tebrik ederim opuyorumnanaktana.s.

kendime çok sinir oluyorum bu diyeti tam olarak yapamıyorum bu halde kilo vereceğimi sanmıyorum ama olsun yapabildiğim kadar yapacağım benim asıl diyet ramazandan sonra olacak anlayacağınız herkese kolay gelsin

yazercim cevabın için çok teşekkür ederim gerçekten nerdeyse dudağım uçukladı felaket fark var şimdi bu kilolar elma diyetiylemi gitti..?ama baslayalı nekadar olduki ? süper yaaa sexyde gercekten sexy olmuş valla.herkesi azminden dolayı tebrik ederim opuyorumnanaktana.s.
rici ederim cicim kanımca 35 günde verdi o kiloları sıra bende kaydirigubbakcemile2

kendime çok sinir oluyorum bu diyeti tam olarak yapamıyorum bu halde kilo vereceğimi sanmıyorum ama olsun yapabildiğim kadar yapacağım benim asıl diyet ramazandan sonra olacak anlayacağınız herkese kolay gelsin

canım herşey kafada bitiyo inan istediğin kiloyu yaz bi kağıda koy karşına .. tamam şimdi ramazan diye iftarda sahurda yiyo olabilirsin ama biz her ramzanda yiyorduk dolu dolu bi ramazanda yemeyelim yani ne kaybımız olcak yerimseniben
şimdi bana geçen sene deselerdiki yazercikim sadece çorba yiceksin biraz salata sonra peşinede elma .. cevabım hadi len len lan olurdu laelaelaelaelae
ama şimdi annem dioki bari bi tabak daha çorba ye ona diyorum hadi len len lan kaydirigubbakcemile3
vallahi süper güllaç yapıyorum annem iftara milleti davet edio güllacımın tadına bile bakmıom yavru ..
yani demem o ki hemen bıkma yapamıom edemiom deme yaparsında edersinde canım o kiloları alabiliozda niye veremioz acaba bak hakkından gelen geliyo bizde hakkından gelicez kız yılmak yok yola devam ayol kaydirigubbakcemile5
kendinden emin ol elmaları kütür kütür ye anacım ...

güzelim üzme kendini. sabırlı ol sadece. yazer in dediği gibi herşey sadece kafada bitiyor. diyet yapıyor gibi görme kendini. o zaman daha zor oluyor. hedefini düşün yakın bi zamanda giyebileceğin hoş kıyafetleri düşün inan bana öyle bi hırslanıyorki insan. önemli olan istemek. sende ramazan boyunca kendini motive et. bayramdan sonra inançlı bi şekilde başla. ama üzülme sinir olma kendineopuyorumnanaktan

evet kız bi kıyafet al kendine pahalıda bişe olabilir (o kadar para verdim bari onun hatrına giyim diye düşündürebilir)
ulen de bende bu elbiseyi bayramda giymezsem diye motive et..
yok ramazanda yapamıycak gibiysende ramazan boyu olağan kilonu koru tatlım ramazandan sonra şakır şakır ver o kilonu inşallah :sm_cool:
sinirleri bozma cağnıım herşey güzel olacak çıpçıtır kıpkıtır dadından yenmez enfes hatunlar olaaciz :teytey:

bi elbise almıştım 4 sene önce. 2 kerecik giydim sonra kış geldi kilo aldım doğumdu bebekti öle kaldı üstümde kilolar. şimdi çıkardım elbiseyi astım dolabın dışına. onu giyeceğim günü bekliyorum. ama biliyorum az kaldı. şu fazlalıklarımdan kurtulayım bi onu giyipte çektiğim fotoğraflarımı koyucam buraya.

bi elbise almıştım 4 sene önce. 2 kerecik giydim sonra kış geldi kilo aldım doğumdu bebekti öle kaldı üstümde kilolar. şimdi çıkardım elbiseyi astım dolabın dışına. onu giyeceğim günü bekliyorum. ama biliyorum az kaldı. şu fazlalıklarımdan kurtulayım bi onu giyipte çektiğim fotoğraflarımı koyucam buraya.

anaaağm süper valla acaip gaza getirir ..

Son düzenleme:
Back
X