Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kuşum canım çokk özledim seni
tatlım benim burda internet çok zayıf tam yazacam donuyo kalıyo öyle
kapanmıyorda anlamıyorum.şükür bu sefer açıldıda yazabildim.geliyorum ama canım inan yazılanlarıda okuyamıyorum.öyle bi safyada donuyorum.yani sorun netten kaynaklanıyo bebişim.bu arada geçen haftada bu haftada diyeti doğru düzgün yapamadım.miğdem çok fena tatlım acayip rahatsızım.ne yesem bogazımda kalıyo sanki.bi ekşime var,şişkinlik var.acayip kötüyüm.resmen yataklara düştüm miğdemden.bilemiyorum artık.ama çokta üzülüyorum diyet yapmam lazım.14 gün sonra türkiyeye gidecez.bana dua et kuşum.of of

geçmiş olsun burcucum yerimseniben

anaaağm süper valla acaip gaza getirir ..
bende ekimin sonunda okuluma gitcem sevdiceme süpriz edicem onun hayaliynen yanıp tutuşuom :D
şimdik geçen telde konuşuyoz seneye evlencez de inşallah opuyorumnanaktan
diorum seneye kadar zayıflamam lazım felan o da dioki zayıflayacağına pek ihtimal vermiom da aşkım daha fazla almasan bana yeter .. bilmioki diyette olduğumu kaydirigubbakcemile2
birde ben daha önceleri diyet yaptığımda bana çok kızmıştı böle sersemleten hasta yapan diyetler yapıodum bikeresinde eve geldiğinde benim renk bet beniz hep atmıştı tuttuğu gibi kolumdan kebapçıya götürmüştü :D
bi kerede bu lida varya onu kullanıodum o zamanda çok kızmıştı ölmek mi istiyon sen diye 5 yıldır zayıflama maceralarımı çekio garibim :D
ama bu son arkadaşlar resmen son. hatta diyorum belki ekim sonu kasım başı gibi görüştüğümüzde düğünü erkene alır felan abooo :sm_cool: anaaaaağm :sm_cool:

tatlım harikasın yaa. bende hem evliyim hem okuyorum. yaz başlangıcında 80+ idim. şimdi komşularım bile şaşırıyo. yeni yetme çıtırlar var okulda sinir oluyodum ben şişko onlar zayıf. hehe şimdi onlar göörsünler bakam evli çocuklu çıttır öğrenci nasıl olurmuşş. okul bayramdan sonra açılacak şok edicem herkesii kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3 sende inşallah en kısa sürede sevdicenin yüzündeki o şaşkın ifadeyi görürsün güzelimm

yazer ve balismis hoşgeldiniz aramıza ben yeni görüyorum nasıl gidiyo diyetiniz??

hb cnm benim. bugün 4. günüm ve harika gidiyor. yaz boyu yemem bikilo elma ama günde bitiyo artık. 80.6 ile başladım göbüşüme ek destek yapıyom fındık yağı ile içeri çekilmeye başladı hemde nefesimi tutmadankaydirigubbakcemile3 cuma gelsinde bakacam son durum neymiş

hayatta yapamam bunu ben

ben yapıosam herkes yapar babam ekmekçi dayılarım etçi
ikitarafda acaip güzel yemek yapıyor hele bendaha güzel yemek yapıyorum :D
amma o yemeklerin yüzüne bakmıyorum .. ay inşallah sona kadar böyle giderim hevesim şevkim kırılmaz kızlar herkes birbirine aman destek olsun kaydirigubbakcemile5

ayşecim benim iyi gidio ilk başladığımda 2.5 kilo verdim 3 yada 4 günde hatırlayamiycim cuma tartıldım 102.5 çıktım bu cumayı iplen çekiom valla tartılmamak için kendimi zor tutuyorum delikafadulden
ramazan menüsüne aynen uyuyorum ayrıca iftardan sonra lesliyle yürüyüş var o yürüyüşle en az 3200 en fazla 4800 metrelik sporumu yapıyorum kaydirigubbakcemile2
bundan sonraki gelişmeleri beraber takip edicez

Son düzenleme:
hb cnm benim. bugün 4. günüm ve harika gidiyor. yaz boyu yemem bikilo elma ama günde bitiyo artık. 80.6 ile başladım göbüşüme ek destek yapıyom fındık yağı ile içeri çekilmeye başladı hemde nefesimi tutmadankaydirigubbakcemile3 cuma gelsinde bakacam son durum neymiş

süpersin canım benim..fındık yağını nasıl yapıyosun tam olarak ??

Benide alin araniza bea zararim olmaz:D

Ya balismiscigim evlilikle okul nasil gidio benimde niyet INSALLAH ÖLEDE
ve bu ara su findik yagi gercektende fayda veriormu bende alsam göbeyimden kurtulsam ama pahalimi?

Selam arkadaslar.. bende Elma diyetine bugün basladim.. Kafamda bazi sorular var, umarim yardimci olursunuz kizlar.. Mesela 10 kilo Elma diyetiyle zayiflayinca, zayifladigin belli oluyormu??

selam kızlarr..
diyet grupları topiklerini dolaşırken bu yazıyı gördüm sizinlede paylaşmak istedim..

buyrun efenim..

Düşünceyle zayıflama

Zayıflamak aldığından daha fala enerji harcamak ve eneji depolamaya gereksinim duymamaktır.
Bir şeyi gerçek olarak yapmakla düşüncede yapmak arasında çok az bir fark olduğu ispatlanmıştır .
Beyin görme ile hatırlama , hayal etme arasındakı farkı ayıramadığı manyetik rezonans aletleri ile tespit edilmiştir.
Düşünce maddeyi etkiler. Suyu dondurma deneyleri ile ispat edilmiştir.
Her düşünce farklı hormon üretir ve hüçre yapısını değiştirir.
Sürükli yoğun üretilen düşünce hüçrenin değişmesine ve bölünmesine sebep olur.
Şişmanlığın , Şeker hastalığın , Ulserin , Kalbın , Klorestrolun , Kanserin vs nedeni yoğun aynı düşüncenin bilinç altı faliyetidir.
Duygu ve düşünce bağımlılık yapar. Uzun süre aynı duygulanım içinde olursanız , o duyguyu yaşamak iştersiniz . ınsan davranışını yönlendirende budur .Yaşlandıkça algı kalıpları değişmesi imkansızlaşır. Pardıgmayı değiştirmek çok zordur . Bu ölüme neden olan şeydir yani rasyonel alanın tükenişi .
Olumsuz düşünce ve duygu ilgi alanına giren herşeye zarar verirken , olumlu düşünce ilgi alanına fayda verir. Kalbın mühürlenmesi duygu ve düşünce bağımlılığın aşılamamasıdır.
Kendi kendine telkinle zayıflamak .

Reçete
1 - Soğuklukla yağları eritme
Ortam çok soğuk üşüyorum üşümek ve titremek istiyorum . Özgürüz . ( günde yüz on dört kez tekrarlanacak )
Donuyorum donmalıyım çok soğuk titriyorum . Özgürüz . ( günde 99 kez tekrarlanacak )
Dondum erimeliyim , yağlarım beni ısıtsın . Isıtıyor titredim . Özgürüz . ( 40 kez )

2 - Hareketle harcama
114 katlı binaya tırmanıyorum . Çok yoruldum . Ayaklarımda kuvvet kalmadı . Mutluyuz . ( 114 kez )
99 metre yüzüyorum kollarımda kuvvet kalmadı dayanmalı boğulmamalıyım . Mutluyuz . ( 99 kez )
40 gündür dağda geziyorum çıkmadık kaya , inmedik kuyu bırakmadım. Tüy gibi hafifim . Mutluyuz . ( 40 kez)

3 - Az kalori alma
Yediğim her şey saman gibi 1 gr kalorisi yok , içtiğim suda bile daha çok kalori var . Para çok . ( 114 )
Karnım dolu hiçbir şey yemem mümkün değil , yer yok . Para çok . ( 99 )
Karnım aç değil , hiçbir şey yemeğe ihtiyacım yok , istemiyorum . Para çok .( 40 )

Bunları yaptım günde 300 g yani bir ayda 9 kg verdim . ( 33 )

Not :Telkini kestikten sonra kilo kaybınız devam ederse doktora başvurun .

SEXSİBEBEK arkadaşım fotolarına baktım şimdide kesin ikizin var senin biri kilolu biriniz zayıfsınız koyuyosunuz resminizi falan.. canım ya nasıl verdin o kadar kısa zamanda hepsini okuyamıyom tabi sayfalarında birde 82 sayfayada rast geldim kızdırmış birileri seni takma canım eminim sen çok dua alırsın paylaşımlarınla olsun motivenle olsun .. bende bugün regliydim yedim 3 yeşil elma ama akşam arkadaşa iftara gitcem kaçırmamaya çalışcam yarında son gün regli ama oruçlardada devam etcem ama sıkı yani elma yeşil çay olayına bayramdan sonra devam canım süpersin ya müthiş zayıflamışın saol tekrar bizlerle paylaşımda bulunduğun için

valla ben de aranıza katıldım beni de listelere ekleyin demey çok istiyorum ama henüz kendimi ve başkalarını heyecanladnırmak istemiyorum. bugün sağ salim bitti bakaım diyet darısı yarına eğer üç günü başarırısam dicem ki ben de varım litede. bu üç içinde de takipdeyim herkesi :) hadi kolay gelsin herkese hihoyyyt

valla ben de aranıza katıldım beni de listelere ekleyin demey çok istiyorum ama henüz kendimi ve başkalarını heyecanladnırmak istemiyorum. bugün sağ salim bitti bakaım diyet darısı yarına eğer üç günü başarırısam dicem ki ben de varım litede. bu üç içinde de takipdeyim herkesi :) hadi kolay gelsin herkese hihoyyyt

sanada kolay gelsin cağnım gitsin kilolar kaydirigubbakcemile2

Benide alin araniza bea zararim olmaz:D

Ya balismiscigim evlilikle okul nasil gidio benimde niyet INSALLAH ÖLEDE
ve bu ara su findik yagi gercektende fayda veriormu bende alsam göbeyimden kurtulsam ama pahalimi?

biraz zor oluyor güzelim ama oğlum bu sene kreşe başlayacak dahada kolaylaştıracağız umarım. fındık yağına gelince 50 ml 4 TL. bu gece 3. kere süreceğim benim hoşuma gitti faydalı olacağını düşünüyorum ama önceki sayfalardada dedim bünyeye göre değişir bikaç gün daha kullanayım yazıcam burdan göbüşüm ne halde kaydirigubbakcemile2

selam kızlarr..
diyet grupları topiklerini dolaşırken bu yazıyı gördüm sizinlede paylaşmak istedim..

buyrun efenim..

Düşünceyle zayıflama

Zayıflamak aldığından daha fala enerji harcamak ve eneji depolamaya gereksinim duymamaktır.
Bir şeyi gerçek olarak yapmakla düşüncede yapmak arasında çok az bir fark olduğu ispatlanmıştır .
Beyin görme ile hatırlama , hayal etme arasındakı farkı ayıramadığı manyetik rezonans aletleri ile tespit edilmiştir.
Düşünce maddeyi etkiler. Suyu dondurma deneyleri ile ispat edilmiştir.
Her düşünce farklı hormon üretir ve hüçre yapısını değiştirir.
Sürükli yoğun üretilen düşünce hüçrenin değişmesine ve bölünmesine sebep olur.
Şişmanlığın , Şeker hastalığın , Ulserin , Kalbın , Klorestrolun , Kanserin vs nedeni yoğun aynı düşüncenin bilinç altı faliyetidir.
Duygu ve düşünce bağımlılık yapar. Uzun süre aynı duygulanım içinde olursanız , o duyguyu yaşamak iştersiniz . İnsan davranışını yönlendirende budur .Yaşlandıkça algı kalıpları değişmesi imkansızlaşır. Pardıgmayı değiştirmek çok zordur . Bu ölüme neden olan şeydir yani rasyonel alanın tükenişi .
Olumsuz düşünce ve duygu ilgi alanına giren herşeye zarar verirken , olumlu düşünce ilgi alanına fayda verir. Kalbın mühürlenmesi duygu ve düşünce bağımlılığın aşılamamasıdır.
Kendi kendine telkinle zayıflamak .

Reçete
1 - Soğuklukla yağları eritme
Ortam çok soğuk üşüyorum üşümek ve titremek istiyorum . Özgürüz . ( günde yüz on dört kez tekrarlanacak )
Donuyorum donmalıyım çok soğuk titriyorum . Özgürüz . ( günde 99 kez tekrarlanacak )
Dondum erimeliyim , yağlarım beni ısıtsın . Isıtıyor titredim . Özgürüz . ( 40 kez )

2 - Hareketle harcama
114 katlı binaya tırmanıyorum . Çok yoruldum . Ayaklarımda kuvvet kalmadı . Mutluyuz . ( 114 kez )
99 metre yüzüyorum kollarımda kuvvet kalmadı dayanmalı boğulmamalıyım . Mutluyuz . ( 99 kez )
40 gündür dağda geziyorum çıkmadık kaya , inmedik kuyu bırakmadım. Tüy gibi hafifim . Mutluyuz . ( 40 kez)

3 - Az kalori alma
Yediğim her şey saman gibi 1 gr kalorisi yok , içtiğim suda bile daha çok kalori var . Para çok . ( 114 )
Karnım dolu hiçbir şey yemem mümkün değil , yer yok . Para çok . ( 99 )
Karnım aç değil , hiçbir şey yemeğe ihtiyacım yok , istemiyorum . Para çok .( 40 )

Bunları yaptım günde 300 g yani bir ayda 9 kg verdim . ( 33 )

Not :Telkini kestikten sonra kilo kaybınız devam ederse doktora başvurun .

sılacım secret gibi bişey galiba bu. ay bunları düşün düşün akşamın nası olduğu belli olmazkaydirigubbakcemile3

Back
X