Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

off kızlarr ben bu dıyetı 1 haftaa yaptımm okdrr sonraa mahvoldumm yemeklere verdım kendımı 60 kıloyum tam suandaa baslıcamm bıdaha baslayamıyorum bır turluu sexy bebek benı kaydet 60 olarak 60.7 ydim... allahın ıznıyleee bıdahaa baslıcamm 5 yada 10 kılo verıcemm herkes verıoo ben nıee veremimmm:ecrin_bebek:

sexybebek ben bu isi ramazanda kiviramayacagim galiba ramazandan sonra devam ederim insallah sizlere basarilar dilerim

sexyciğim kusura bakma kilomu bildiremedim.benim bebiş biraz huysuzdu buğün onunla uğraştım cnm..ben 75 kilo ile başladım 4 kilo vermişim cnm.benide yazarsın listeye...herkesi öpüyorum..güle güle kilolaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr...

canim son 25 gundur spor yapiyorum sabah kalkinca 70 daka ve aksam yatmadan bide gunde iki kere douch altinda sert lifler varya onlarla 5 daka yuvarlak hariketler yapiyorum sonra soguk su 2 daka tutuyorum ve hic bir sey yok annem de diyor hic belli degil

bitanem diyetin bashinda hich spor yapmadin o halde,dimi?
dogrumu anladim?
en chok hangi hareketleri yapiyon shimdi?
banada yazarmisin?
chok opdum:kedi:opuyorumnanaktan:enbuyukkk:

:gitme: ya kizlar niye kimse benim soruma cevap yazmamis ya :sinifsinif: huhuuuuuuuuu...........

selam fistiklar bende bu elma diyetini yapmak istiyorum sizi bayadir takip ediyorum ama bi sorum var benim bebegim var 10 aylik ve suan onu emziriyorum bu diyeti yapsam bi zarai olurmu bide nasil yapiliyor lütven cvp bekliyorum ,,,,,
89 kgum senağlama hedefim ise allah ne kadar verdirirse ..... öptüm

canım hamileler için bilemem de nasıl yapıldığını söyleyeyim
eğer niyetlenmiyorsan oruca
sabahleyin tost yiyosun domates salatalık felan
sonra akşam saat 8 e kadar her iki satte bir elma yiyecek şekilde bir kilo elma tüketiyosun bunun yanında da akşama kadar 3 lt su 4-5 bardakda yeşilçay..
eğer oruçsan
akşam iftarda çorba bi kase ve doyacağın kadar salata 3-4 elma
sahurda da tost (kepekli ekmeğe ) peynir domates felan bi gün salam bigün yumurta
ve 2-3 elma
ve yeşilçayı suyu unutma..

ben muhakkak yemeklerden sonra yeşil çayımı içiyorum kalan 3 bardağıda araya dağıtıyorum ..

halsiz kalma felan olmuyo başağrısı olmuyo güçten düşme olmuyo acıkmıyosun fazla acıkınca zaten git elma ye ne kadar elma yersen o kadar kilo veriyosun canım birde geçen ben emanın faydalarını yzmıştım olmadı sen yanında süt peynir yoğurt felan tüketirsin .. şimdi hiç çocuk yapmadığımdan napman gerektiğini bilemicem kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin cağnım opuyorumnanaktan

günaydınnn çıtır arkadaşlarımmm kocaman mcxlar size. pc nin azizliğine uğradım çıldırdım dün. neyseki şimdi çalışıyor. ne kadar çok şey yazılmışş :D yeni başlayanlarda var birsürü. harikaaa. ama asıl güzel haber bendennn :D nihayett yıllardırrr ilk kez doğum öncesi kilomun altına düştümmm. dün sabah itibariyle 76,2 yi gördüm. ama haber veremedim o başka tabi :)) neyse ben artık şu tickerımıda yenileyim sık kullanılanlarımdan gitti pc format yeyince. yenisini yapıcam artık.

selam herkese bende başladım bugün oruç da tutuyorum bayrana kadar ayıflamak istiuorum 2 haftad baklım ne kadar vercem akşam çorba salata dimi yanlış anlamamışım elma yeşilçay sahurdda tost domates salatalık elma... umarım en kısa zamanda zayıflarım bugün tartıldım 81.2 gr geldim...bi yapakım bakalım ne kadar zayıflaycagim....Herkese teşekkürlere..

selam kızlar ben daha elma diyetini yapamadım sadece bişeyi merak ediyorum elmalar ekşi mi olmalı yoksa bildiğimiz yeşil tatlı elma da olur mu

kızlar selam ben de inşallah ramazandan sonra başliycam bu diyete ancak merak ettiğim bişey var elmalar ekşi mi olacak yoksa yeşil tatlı elma da olur mu

SEXSİBEBEK canım listeye eklediğin için teşekkür ederim hedefim 57 olmak 80 .5 la başladım ama dün yapamadım iftara misafirim vardı bugünde babama gitcem artık pazartesi tam anlamıyla başlıcam oruç olayından yapcam kilo verenler süpersiniz sizleri görünce insan gaza geliyo

selam kızlar! benim bi sorum olacak,dün tartıldım bu hafta sadece 1 kilo vermişim.ama hiç kaçamak yapmadım tüm hafta,hatta iştahım o kadar kesildi ki elma bile zor yiyorum.

tüm gün yediklerimi yazayım,nerede yanlış yaptıgımı söyleyin bana lütfen,çok çabalıyorum ama kilo veremedigimi görünce üzüldüm üstelik regl olmama da daha var...
sabah kahvaltıda iki kepek ekmegi arasına bir iki dilim domates ve salatalık koyup tost makinesinde kızartıyorum yagsız yanında da yeşil çay içiyorum.
daha sonra da 3 saatte bir yeşil elma yiyorum,iki saatte bir yiyemiyorum işim çok yogun oldugu için,elimden geldigince yemeye çalışıyorum ama zor oluyor.günde toplam 3-4 elma yiyebiliyorum.günde 4 fincan yeşil çay içiyorum ve bazen 3 litreye tamamlayamıyorum suyumu ama 2 lt kesin içiyorum.hiç kaçamak yapmıyorum.ama kilo da vermiyorum...
sizce neden?
sabah kahvaltısını kesip onun yerine daha sık mı elma yemeliyim..?

selam kızlar! benim bi sorum olacak,dün tartıldım bu hafta sadece 1 kilo vermişim.ama hiç kaçamak yapmadım tüm hafta,hatta iştahım o kadar kesildi ki elma bile zor yiyorum.

tüm gün yediklerimi yazayım,nerede yanlış yaptıgımı söyleyin bana lütfen,çok çabalıyorum ama kilo veremedigimi görünce üzüldüm üstelik regl olmama da daha var...
sabah kahvaltıda iki kepek ekmegi arasına bir iki dilim domates ve salatalık koyup tost makinesinde kızartıyorum yagsız yanında da yeşil çay içiyorum.
daha sonra da 3 saatte bir yeşil elma yiyorum,iki saatte bir yiyemiyorum işim çok yogun oldugu için,elimden geldigince yemeye çalışıyorum ama zor oluyor.günde toplam 3-4 elma yiyebiliyorum.günde 4 fincan yeşil çay içiyorum ve bazen 3 litreye tamamlayamıyorum suyumu ama 2 lt kesin içiyorum.hiç kaçamak yapmıyorum.ama kilo da vermiyorum...
sizce neden?
sabah kahvaltısını kesip onun yerine daha sık mı elma yemeliyim..?

cnm sen oruc tutularak yapilanimi yoksa normal dietimi uyguluyosun??

Back
X