Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim son 25 gundur spor yapiyorum sabah kalkinca 70 daka ve aksam yatmadan bide gunde iki kere douch altinda sert lifler varya onlarla 5 daka yuvarlak hariketler yapiyorum sonra soguk su 2 daka tutuyorum ve hic bir sey yok annem de diyor hic belli degil
selam fistiklar bende bu elma diyetini yapmak istiyorum sizi bayadir takip ediyorum ama bi sorum var benim bebegim var 10 aylik ve suan onu emziriyorum bu diyeti yapsam bi zarai olurmu bide nasil yapiliyor lütven cvp bekliyorum ,,,,,
89 kgum senağlama hedefim ise allah ne kadar verdirirse ..... öptüm
kızlar selam ben de inşallah ramazandan sonra başliycam bu diyete ancak merak ettiğim bişey var elmalar ekşi mi olacak yoksa yeşil tatlı elma da olur mu
selam kızlar! benim bi sorum olacak,dün tartıldım bu hafta sadece 1 kilo vermişim.ama hiç kaçamak yapmadım tüm hafta,hatta iştahım o kadar kesildi ki elma bile zor yiyorum.
tüm gün yediklerimi yazayım,nerede yanlış yaptıgımı söyleyin bana lütfen,çok çabalıyorum ama kilo veremedigimi görünce üzüldüm üstelik regl olmama da daha var...
sabah kahvaltıda iki kepek ekmegi arasına bir iki dilim domates ve salatalık koyup tost makinesinde kızartıyorum yagsız yanında da yeşil çay içiyorum.
daha sonra da 3 saatte bir yeşil elma yiyorum,iki saatte bir yiyemiyorum işim çok yogun oldugu için,elimden geldigince yemeye çalışıyorum ama zor oluyor.günde toplam 3-4 elma yiyebiliyorum.günde 4 fincan yeşil çay içiyorum ve bazen 3 litreye tamamlayamıyorum suyumu ama 2 lt kesin içiyorum.hiç kaçamak yapmıyorum.ama kilo da vermiyorum...
sizce neden?
sabah kahvaltısını kesip onun yerine daha sık mı elma yemeliyim..?