Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kizlar moralim chok bozuk
ne yapiyim bilmiyorum,benim 4cu gunum elma diyetinde
90kiloyla bashladim,ara-sira kuchuk kachamaklar oldu tabi,ama uygulamaya chalishdim diyeti,bide ben regl donemindeyim
shimdi duramadim tartildm 95kilo chikdi,nasil olur bilemiyorum
childirmak uzereyim,ya ben hich 8li rakamlari goremiycekmiyim
bi shey soyleyin kizlar,lutfen,moralim chok,chok bozuk
ben chok su ichen biri diyilim,ama bu diyetle su ichmeye bashladim,acaba ondanmi oldu,bedenim su tutdu,shishkinlikmi verdi,anlayamadim
yarin sadece yeshil chay ve maydanoz demleyip ichim diyom,bakalim nasil olucak?

sexy'cim bana bi akil verirmisin,lutfen...

bekliyom

selam kızlar! benim bi sorum olacak,dün tartıldım bu hafta sadece 1 kilo vermişim.ama hiç kaçamak yapmadım tüm hafta,hatta iştahım o kadar kesildi ki elma bile zor yiyorum.

tüm gün yediklerimi yazayım,nerede yanlış yaptıgımı söyleyin bana lütfen,çok çabalıyorum ama kilo veremedigimi görünce üzüldüm üstelik regl olmama da daha var...
sabah kahvaltıda iki kepek ekmegi arasına bir iki dilim domates ve salatalık koyup tost makinesinde kızartıyorum yagsız yanında da yeşil çay içiyorum.
daha sonra da 3 saatte bir yeşil elma yiyorum,iki saatte bir yiyemiyorum işim çok yogun oldugu için,elimden geldigince yemeye çalışıyorum ama zor oluyor.günde toplam 3-4 elma yiyebiliyorum.günde 4 fincan yeşil çay içiyorum ve bazen 3 litreye tamamlayamıyorum suyumu ama 2 lt kesin içiyorum.hiç kaçamak yapmıyorum.ama kilo da vermiyorum...
sizce neden?
sabah kahvaltısını kesip onun yerine daha sık mı elma yemeliyim..?

bana sorarsan arkadasım birinci neden çok az elma yemen ikinci nedende spor yapmıyor olman ne kadar yoğun bi hayatın olursa olsun aynı tempoda 1 saat kesintisiz yapılan sporun yerini tutmazz:(

90kiloyla bashladim,ara-sira kuchuk kachamaklar oldu tabi,ama uygulamaya chalishdim diyeti,bide ben regl donemindeyim
ben chok su ichen biri diyilim,ama bu diyetle su ichmeye bashladim,acaba ondanmi oldu,bedenim su tutdu,shishkinlikmi verdi,anlayamadim

bekliyom

Kilo probleminizi çözmeden önce ;Türkçe'yi doğru kullanma ve yazı dilinizi düzeltmeyi deneyin bence!!

kötükedihüso

selam kızlar buıgün cumartesi olunca ugrayan fazla olmamışş..bende yoktum zatenn...

eeeee nasılız bu arada şekerler diyet nasıl gidiyor..

bekliyom

tatlım elmayla birlikte suyu ve yeşil çayıda tüket..
ve günlük olan elmaları muhahkak ye sonuç alıcakın ve yapabiliyosan..sporda yap..

ayrıca konuşmalarını üzülme anlaşılmıyor diye ben anladım..anlayanlar zaten cevap yazar..Şeniz

selam kızlar ben yaklaşık 1-2 ay önce yapmıştım belki bilirsiniz elma diyetini 1 gün yaptım 1 kg verdim ama ertesi gün evde olamadığım için yapamadım ama normal diyetimde yediğim gibi az yememe rağmen 1.5 kg geri aldım :sinifsinif: şimdi biraz kilo aldım ramazan sebebiyle. tekrar başlamayı düşünüyorum
ramazanda nasıl uyguluyorsunuz,ben topiğe uğramayalı yeni tavsiyeleriniz varmı?? biri bana yardımcı olabilirmi :kedi:
demiştim. kızlar vazgeçtim şimdi elma bana hiç de iyi gelmemişti:(

Son düzenleme:
tatlım elmayla birlikte suyu ve yeşil çayıda tüket..
ve günlük olan elmaları muhahkak ye sonuç alıcakın ve yapabiliyosan..sporda yap..

ayrıca konuşmalarını üzülme anlaşılmıyor diye ben anladım..anlayanlar zaten cevap yazar..Şeniz

sag ol canim
ama bence chokda anlashilmayan sozler yazmiyorum,dimi?
sadece harflerde fark var bir az:utangac:

sıla55'cim nasil oldu anlamadim?
4gunde 5kilo nasil aldim ben ya
offf,deli olucam
:bbo::kızgın:

sag ol canim
ama bence chokda anlashilmayan sozler yazmiyorum,dimi?
sadece harflerde fark var bir az:utangac:

sıla55'cim nasil oldu anlamadim?
4gunde 5kilo nasil aldim ben ya
offf,deli olucam
:bbo::kızgın:

konuşmaların anlaşılıyor sorun etme canım..

canım acaba reğli dönemin yaklaştığı için olabilirmiki:uhm:

bide tartıdan tartıya fark olabilir.aynı tartıdamı tartıldınn

aslında bende şaşırdım böle bir sonuca..:uhm:

Enerjik Egzersizlerle 6 Dak. Yağları Yakabilirsiniz Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------

Araştırmalara göre, 6 dakikada enerjik egzersizler yaparak kalori yakabilirsiniz. Zayıflamak ve formda kalmak için bu kadar kısa süre ayırmanız yeterli.

ılk 1 dakika: Yer değiştirerek zıplayın. Çömelip doğrularak kanguru gibi zıplayın. Sağdan sola yer değiştirip, çömelip doğrulup zıplayarak hareket edin.

30 saniye: Olduğunuz yerde yavaş yavaş koşun.

1: 30 dakika: Zıplayıp koşturarak patenle kayıyor gibi sağdan sola hareket edin. Bu sırada bacaklarınızı ve kollarınızı hareketli bir şekilde sallayın.

1 dakika: Kollarınız başınızın arkasında düz yere uzanın ve mekik çekin. Ayrıca el ve ayaklarınızı çapraz bir şekilde hareket ettirerek El ve ayaklarınızı 30 saniyede bir değiştirin.

1 dakika: Çömelip atlayın. Zaman zaman elleriniz başınızın arkasında twist yapıyor gibi zıplayın. Gövdenizi sağa sola çevirin. Elleriniz başınızın üzerinde atlayın. Dizlerinizi yavaşça yere değdirerek oturup kalkabilirsiniz.

Kilo probleminizi çözmeden önce ;Türkçe'yi doğru kullanma ve yazı dilinizi düzeltmeyi deneyin bence!!

kötükedihüso

arkadasm bu dediginin bu konuyla hicbir alakasi yok :olmaz:
arkadas yurt disinda yasiyo ve türkcesi bozuk ne yapicak yani ilk önce türkcesini düzelticek sonrami zayiflicak ne alaka bu simdiiikaydirigubbakcemile3

Birde sevgili sexybebek ramazanda olan diyet nasıldı?Onda ne kadar elma tüketiyor ve neler yiyorduk.Geçmiş sayfalarda yazömışsındır ama kısıtlı zamanda net.e girebiliyorum okuyacak zamanım yok.Tekrar yazarsan sevinirim.

Enerjik Egzersizlerle 6 Dak. Yağları Yakabilirsiniz Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------

Araştırmalara göre, 6 dakikada enerjik egzersizler yaparak kalori yakabilirsiniz. Zayıflamak ve formda kalmak için bu kadar kısa süre ayırmanız yeterli.

İlk 1 dakika: Yer değiştirerek zıplayın. Çömelip doğrularak kanguru gibi zıplayın. Sağdan sola yer değiştirip, çömelip doğrulup zıplayarak hareket edin.

1: 30 dakika: Zıplayıp koşturarak patenle kayıyor gibi sağdan sola hareket edin. Bu sırada bacaklarınızı ve kollarınızı hareketli bir şekilde sallayın.

1 dakika: Kollarınız başınızın arkasında düz yere uzanın ve mekik çekin. Ayrıca el ve ayaklarınızı çapraz bir şekilde hareket ettirerek El ve ayaklarınızı 30 saniyede bir değiştirin.

1 dakika: Çömelip atlayın. Zaman zaman elleriniz başınızın arkasında twist yapıyor gibi zıplayın. Gövdenizi sağa sola çevirin. Elleriniz başınızın üzerinde atlayın. Dizlerinizi yavaşça yere değdirerek oturup kalkabilirsiniz.

Amma uzun anlatmışlar be tatlişkom 6 dakika çıldırmış numarası yap kafanı duvara vurma dese yeterdi yerimseniben
Pazartesi sahalara dönüyorum kızlar​

Back
X