Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

hamiş ya 1 gün yaptın demı sen .ben şu detoksla karanfilli suyu yarın yapıcam elmaya 1 gün molaa:ecrin_bebek:

kızlar neden kimse yok ya topiğimizi yalnız bırakıyorsunuz kızıyorum üzülüyorum ya sexybebek hastalanmışsın çok geçmiş olsun sılam arda alya genelde uğrayıp yazıyor ama şahsen 1 hafta 10 güün öncesine kadar 2-3 saat girmesem bakardım ki 4-5 sayfa ilerlemiş bi kereden günde 10 sayfa dolardı burası ya çok arıyorum o günleri valla mafoldumben geri gelin ya kaydirigubbakcemile
ramazan bitsin sahalara dönücez hanımlar.. ama ramazanda çok zor ya affedin 10 gün kaldı.

arkadaşlar bu diyeti söyle doğru düzgün iki hafta yapıpta sonuç alanlar kimler ve ne kadar beni bilgilendirirseniz sevinirim??

Merhaba Arkadaslar,

gaza geldim bende baslayacagim, hazir adetlenmisken bir hafta bir deneyeyim, DEZ´E de basladim onunla birlikte iki kilo versem bile benim icin iyi bir motivsyon olur.

Acaba nelere dikkat etmem gerekir, yani dikkat edilmesi gereken birseyler varmi.

Cevap verirseniz sevinirim.

Sevgilerle
Askperest zemuszemus

elitcim şimdi de detoks mu yapacan daldan dala atlıyosun ha çok kararsızsın yavrum sen olmaz öle mevcut kilonuda koruyamıycan almandan korkuyorum bilesin.. dostane süledim yanlış anlama kuzucum opuyorumnanaktan
pelince sanırım o arda alyanın ta kendisi zemuszemus

ey cemaati kadınlar klübü sexyde sılada malumunuz hasta belkide nazar değdi onlara malum verdikleri kilo belli aman ha onlara dua edelim de iyleşsinler birde burda kilo veren arkadaşlarımıza hep maşallah diyelim kızlar nazara gelmesin kimse
Allah acilinden şifalar versin ...

kızlar ben sabahları uykum olsa bile uyuyamıyorum iftara kadar dolanıyorum sinirden bugün ağladım sonra meğersem yeşilçaydanmış çok fazla yeşil çay tüketmekten nevrim dönmüş bugün yeşil çay içmedim elmaya devam yeşil çay içmeyi uyumadan 2 saat önce bırakmak lazımmış e ben sabaha kadar içiom mafoldumben
amma ramazandan sonra tabikide herşey rayına oturcak..kaydirigubbakcemile2
aşkperest canım sen oruç olmadığın için şunları yapcan datlum..

sabah kalk peynirli kepek ekmeğe tost domates salatalık ye
her iki saatte bir elma (toplamda bir kilo elma)
ve gün boyu 4 bardak yeşil çay 3 lt su
2. sayfada felanda yazması lazım tatlım a.s.

hihoyyyt selam kizlar ben geldim ............
Çok üzgünüm çoook bugünde fazla yapamadim diyet ya iftar davetleri felan yarinda yapamam ama dieger gün tam gaz devam alkisalkisalkis
byby sekerlerim

elitcim şimdi de detoks mu yapacan daldan dala atlıyosun ha çok kararsızsın yavrum sen olmaz öle mevcut kilonuda koruyamıycan almandan korkuyorum bilesin.. dostane süledim yanlış anlama kuzucum opuyorumnanaktan
pelince sanırım o arda alyanın ta kendisi zemuszemus

ey cemaati kadınlar klübü sexyde sılada malumunuz hasta belkide nazar değdi onlara malum verdikleri kilo belli aman ha onlara dua edelim de iyleşsinler birde burda kilo veren arkadaşlarımıza hep maşallah diyelim kızlar nazara gelmesin kimse
Allah acilinden şifalar versin ...

kızlar ben sabahları uykum olsa bile uyuyamıyorum iftara kadar dolanıyorum sinirden bugün ağladım sonra meğersem yeşilçaydanmış çok fazla yeşil çay tüketmekten nevrim dönmüş bugün yeşil çay içmedim elmaya devam yeşil çay içmeyi uyumadan 2 saat önce bırakmak lazımmış e ben sabaha kadar içiom mafoldumben
amma ramazandan sonra tabikide herşey rayına oturcak..kaydirigubbakcemile2
aşkperest canım sen oruç olmadığın için şunları yapcan datlum..

sabah kalk peynirli kepek ekmeğe tost domates salatalık ye
her iki saatte bir elma (toplamda bir kilo elma)
ve gün boyu 4 bardak yeşil çay 3 lt su
2. sayfada felanda yazması lazım tatlım a.s.

Cok tesekkür ederim canim...opuyorumnanaktan

hihoyyyt selam kizlar ben geldim ............
Çok üzgünüm çoook bugünde fazla yapamadim diyet ya iftar davetleri felan yarinda yapamam ama dieger gün tam gaz devam alkisalkisalkis
byby sekerlerim

canım ramzanda çok bişey beklemiyoruz kendimizden hem sahur hemiftar zor tabii.
o yüzden en az zararla kapatalım hatta kilo veremesek bile olağan kilomuzu korusak yeter ramazan boyunca hep bunu dedim ...
ilk hafta harfiyen uymama rağmen az kilo verdim.. ha hiç yoktan iyi ama insan diğer kızları görünce çok vermek istiyor tabii :delphin:
bende bugün dayımlara davetliyim bi çorba içip kalkmayı planlıyorum yanımnda zaten davetlere elmaynan gidiyorum :D
übtüm canım kolay gelsin

kızlar bu arada bişi sölicem size ben de ramazandan önce isveç diyeti yaptım we ciddi sonuç gördüm eğer bu diyete bünyesi alışan we kilo vermekte zorlanan warsa onu denesin we tekrar elma diyetine dönsün şimdide ramazanda elma diyetine başlicam inşallah hepimiz istediğimiz kiloya kawuşuruz bayramdan sonra okuluma gitcem we deişmek istiorum yaaa

basak_guler, gulsen_suu, hedefim63, yazer iyi geceler kızlar nasıl gidiyo benim süper çorbayı biraz fazla yedim iftarda 4 kepçe tabağı doldurdum salatamda fazlaydı ama ben ekmek yemiyom yanında 2 5 litre suyumda bitti 2 elmada yedim birazdan yine yicem yeşil çayıda içcem iftarda önce 5 li çayımı içiyom içinde zaten yeşil çayda oluyo 10 dakika sonra yemek yiyom ama bugün oğluma yemek yedirirken 3 kaşık bulgurdan yedim 3 kaşıkta cacık napim burnuma çok koktu ama tatlı olayı asla yok kaçamakta.. sadece eşime ve oğluma yemek yaptığım için kokuyo burnuma ve 2 kaşık falan kaçırırım o da korkuyom bi gün oğlum yeni doğduğu zamanlar komşum çaya çağırmıştı ve kendi elleriyle pasta yapmış rejimim dedimde yemedim sen o akşam şişmesinmi göğsümün teki bi kortumki internette göğüs kanserini araştırıken buldum kendimi arkadaşımın annesi bişey canın çekmişte yememişin dedi hemen aklıma geldi çünkü pasta çok güzel görünüyodu ve kendi elleriğle yapmıştı hemen eşime küçük pasta al gel dedim ve yedim o akşam indi göğsüm yani o yüzden bi kaşıkta olsa canım çok çekerse tatlı yasak ama bayrama kadar yerim 1 kaşık aslında oğluma iftardan önce yediriyodum geç oldu bulgur olayı sonrasıda malum bunları yazıyomki belki aranızda öyle olan varsa aklınızda bulunsun neyse destan yazdım süper herşey SEXSİBEBEK canım bir kere daha teşekkürler bizlerle paylaştığın için ve çok geçmiş olsun sanada

basak_guler, gulsen_suu, hedefim63, yazer iyi geceler kızlar nasıl gidiyo benim süper çorbayı biraz fazla yedim iftarda 4 kepçe tabağı doldurdum salatamda fazlaydı ama ben ekmek yemiyom yanında 2 5 litre suyumda bitti 2 elmada yedim birazdan yine yicem yeşil çayıda içcem iftarda önce 5 li çayımı içiyom içinde zaten yeşil çayda oluyo 10 dakika sonra yemek yiyom ama bugün oğluma yemek yedirirken 3 kaşık bulgurdan yedim 3 kaşıkta cacık napim burnuma çok koktu ama tatlı olayı asla yok kaçamakta.. sadece eşime ve oğluma yemek yaptığım için kokuyo burnuma ve 2 kaşık falan kaçırırım o da korkuyom bi gün oğlum yeni doğduğu zamanlar komşum çaya çağırmıştı ve kendi elleriyle pasta yapmış rejimim dedimde yemedim sen o akşam şişmesinmi göğsümün teki bi kortumki internette göğüs kanserini araştırıken buldum kendimi arkadaşımın annesi bişey canın çekmişte yememişin dedi hemen aklıma geldi çünkü pasta çok güzel görünüyodu ve kendi elleriğle yapmıştı hemen eşime küçük pasta al gel dedim ve yedim o akşam indi göğsüm yani o yüzden bi kaşıkta olsa canım çok çekerse tatlı yasak ama bayrama kadar yerim 1 kaşık aslında oğluma iftardan önce yediriyodum geç oldu bulgur olayı sonrasıda malum bunları yazıyomki belki aranızda öyle olan varsa aklınızda bulunsun neyse destan yazdım süper herşey SEXSİBEBEK canım bir kere daha teşekkürler bizlerle paylaştığın için ve çok geçmiş olsun sanada
canım valla iyi gidio çorba salata yoğurt yedim bende iftarda yeşil çayı bi bardak içecem bayrama kadar sonra yeniden artırcam bu hafta da çok kilo vermemişimdir ama olsun moralleri bozmak yok kaydirigubbakcemile2

çıkıyom kızlar herkese iyi geceler biraz daha elma yiyim yeşil çayımıda içim zaten ezandan sonra uyuyom ne kadar elma o kadar kilo gitçek umarım

canım kaynatma falan yok dimi
direk karanfili suya koyup 24 saat sonra içiyoruz..:sinifsinif:

Yok canım kaynatma falan yok direk bir sürahiye bir litre su ve bir yemek kaşığı tane karanfil 24 saat bekletip içmeye başlıyorsunuzz.
Gerçekten yağların eridğini hissediyor insan vücudun sağından solundan gittiğini hissediyorsun.

slmlarr
sporumu yaptim geldimmmm

selincecimmmo kiz kardesim canim ama bende ona benziyorum cok fazla olmasada benziyoruz yanee

Yok canım kaynatma falan yok direk bir sürahiye bir litre su ve bir yemek kaşığı tane karanfil 24 saat bekletip içmeye başlıyorsunuzz.
Gerçekten yağların eridğini hissediyor insan vücudun sağından solundan gittiğini hissediyorsun.

ben yaptım vee dolaba koydum canımm inşaaLLah işe yarar:) pekı kılo verdınmı bununla

selam kizlar nasilsiniz bugun sabahladim hic uykum yoktu canim skiliyodu bi girip yazayim dedim

sabah kahvalti etmeyi sevmedigim icin elma yiyorum kahvalti yerine.. hem hazirlama derdi yok hemde bulasik derdi yok :)

aksam akrabamin dogum gunu vardi unutmusum birden aklima geldi neyse onlarin evlerine gittik salata 3 kasık makarna, bi kase corba yedim diyeti biraz bozdum eve donunce son gaz devam ettim geceye kadar.. yarin aksam gorusmek uzere

Back
X