Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

aynen yaa aksam yemegınee dayanmıssam gerısı onemlı deıll bugun bırsuru cıg nkoftee aldfım yedımmmm:kedi: halbukıı aksama kdrr hepsınee uymustum :) helee o sımsıcak ramazan poıdesıı susamlıı hıc dayanamıyrmm ama 1 haftada olsa dayanıcamm vee en onemlısı erken yatıp erken kalkmak

bacım istersen fazla detaya girme karnım gurulduyor burda ama mutfağa gitmiyorum o derece yani kafamçokkarıştı

oleeeyyy beee 4 kİŞİ olduk aynı gÜn baŞlayaannn hamİŞ bayz luİse ve elİt288 destek olan olacak bİzİmle yapan halen devam eden herkesten destekk beklİyorum Vee herkese desteĞİm:)

bende yarın başlıyorum canım sabah tartılcam ve arife gününe kadar bakalım nolcak vereliniortak

Kızlar bişey sorucam bu %100 elma suları var ya onlar hakkında ne düşünüyorsunuz?. Bir ara ben kolayı çok içiyorum diye elma suyu almaya başlamıştım. 1 ay falan sürekli elma suyu içtim. Bir günde en az 1 kutu içiyordum. Sonra sen zayıfladın falan demeye başladı çevrem. O zaman bir arkadaşıma demiştim bişey yapmadım sadece kolayı bırakmak için elma suyu içiyorum diye ilk o söylemişti elma sirkesi zayıflatıyor elma suyundan zayıflamışsındır diye. Olabilir mi elma suyu içsek faydası olur mu ki

bu dıyet bıttıkten sonra baslaa elma suyunaa normal yıy-eceklşerınlee elma suyu ıc ıste formunu korrsun kola cok kılo yapıo

oleeeyyy beee 4 kİŞİ olduk aynı gÜn baŞlayaannn hamİŞ bayz luİse ve elİt288 destek olan olacak bİzİmle yapan halen devam eden herkesten destekk beklİyorum Vee herkese desteĞİm:)

ewet ewet 4 kişiyiz haftaya pazartesi tartılacaz ben bugünden başladım hiç kaçamak yapmadım ve sporumuda yaptım devamım yani hihoyyyt kaydirigubbakcemile2

yemın edelımmı yemın bozulmazz hem kacamak yapmak yok diee kacamak yaparsak cok utanalım :olmaz::kedi:laelaelaelaelae

kaçamak yapanlar o vitrinlerde görüp beğenipte içine giremedikleri kıyafetlere hiç giremesinler oldu mu yapmayın kaçamak cicişler yaaa opuyorumnanaktan

Kızlar bişey sorucam bu %100 elma suları var ya onlar hakkında ne düşünüyorsunuz?. Bir ara ben kolayı çok içiyorum diye elma suyu almaya başlamıştım. 1 ay falan sürekli elma suyu içtim. Bir günde en az 1 kutu içiyordum. Sonra sen zayıfladın falan demeye başladı çevrem. O zaman bir arkadaşıma demiştim bişey yapmadım sadece kolayı bırakmak için elma suyu içiyorum diye ilk o söylemişti elma sirkesi zayıflatıyor elma suyundan zayıflamışsındır diye. Olabilir mi elma suyu içsek faydası olur mu ki

canım %100 dediklerine bakma arkasında meyve suyu oranları yazıyo ve çok az oluyo çok şekerli onlar ve katkısız değil ama katı meyve sıkıcağın varsa kendin yap ona bişey demem hemde yeşil elmayla bak ii oldu bende yeşil elma suyu yaparım meyve suyu niyetine arada

kuzular çıkıyorum şimdi netten kızkardeşim girecek hadi öptüm sizi ben diyete devam fit olacaz hepimiz zemuszemus

ewet ewet 4 kişiyiz haftaya pazartesi tartılacaz ben bugünden başladım hiç kaçamak yapmadım ve sporumuda yaptım devamım yani hihoyyyt kaydirigubbakcemile2

kaçamak yapanlar o vitrinlerde görüp beğenipte içine giremedikleri kıyafetlere hiç giremesinler oldu mu yapmayın kaçamak cicişler yaaa opuyorumnanaktan

KACAMAK YAPANLARAAA İÇTİKLERİİİ SU BILEEE KILO YAPSINNN :olmaz:zemuszemus

bu dıyet bıttıkten sonra baslaa elma suyunaa normal yıy-eceklşerınlee elma suyu ıc ıste formunu korrsun kola cok kılo yapıo

Canım bütün kiloyu bu kola yüzünden aldım zaten günde 2,5 litre içiyordum. 1 haftadır içmiyorum Daha da içmem artık

Elma hosafı yapabılrısınızz kareanfıllı sekersızzz ben cok sewıormm bırısı tavsoye etmıstıı aartık sade su ucemıyrmm hep karanfıllı vee gercektenn cok guselll yag ykıomuss

canım bütün kiloyu bu kola yüzünden aldım zaten günde 2,5 litre içiyordum. 1 haftadır içmiyorum daha da içmem artık

hem mıdeyede zarar bendee cok ıcıyodum ama dıyet yapmayabaslaıdıgmdan berıı canım ıstemıyoo ewede aldırmıyrmm bugun alındı ama ben ıcmıyrm

zemuszemus Evet canim, gitti 3 kilo, 81 le basladim, 78 kiloyum simdi! sositososito

Ilk gün cok zorlancaksin, ama ilk günü atlatirsan inan bana gerisi corap sökügü gibi geliyor... :sm_cool:

ama hıc kacamak yapmadın degılmı tek bir parca bıleee[/QUOTE]

Canim, yalanim yok yaptim, ama esimle birlikte sebze corbasi yedim.

Corbayida kendim yaptim, ben bir ara bu corbayla zayiflamistim....

Ama cok saglikli ve yagsiz bir corba cokacimcoook

Öpüyorum

ama hıc kacamak yapmadın degılmı tek bir parca bıleee

Canim, yalanim yok yaptim, ama esimle birlikte sebze corbasi yedim.

Corbayida kendim yaptim, ben bir ara bu corbayla zayiflamistim....

Ama cok saglikli ve yagsiz bir corba cokacimcoook

Öpüyorum
[/QUOTE]

YAA ASLINDAA BU DIYETLEE 1 KASE CORBA VE BIRAZ YOGURT BİZİM İÇİN FAYDALI DIYE DUSUNUYRUM KILO VERMEMIZDE ENGEL OLURMUKİ

YAA ASLINDAA BU DIYETLEE 1 KASE CORBA VE BIRAZ YOGURT BİZİM İÇİN FAYDALI DIYE DUSUNUYRUM KILO VERMEMIZDE ENGEL OLURMUKİ

belki haftada 5 kilo değilde 3 kilo verdirir ama ben sadece elma yiyebileceğimi sanmıyorum. arada buna benzer bir çorba yada börülce haşlayıp limonla yiyebilirim yada salata gibi kalorisi düşük şeyler

AŞkperest corba nasıl analtrmısın

Canim ben ictim corbami, hicte birsey olmadi olsaydi okadar kiloyu veremezdim, okadar dedigim 3 ama 3 günde 3 kilo süper.

Corbam tamamem yagsiz, cok saglikli ve formu korumak icin birebir, zamaninda 48 kilo ile evlendim zaten resimlerimi profilimde görürsünüz, ozamanlar bu corbayla zayiflayip formumu korudum.

Aslinda buldugun her sebzeyi atiyorsun corbaya
domates, lahana, biber, kereviz, maydonoz, taze sogan, dereotu felan yani corbaya konulabilecek herseyi.

Büyük bir tencerede su kaynatip icine bunlari atiyoruz, tuzunu biberini ve biraz curry.
Kaynadiktan sonra mikserden geciriyoruz. Ohhhh mis gibi oturup yiyoruz.

Doyurucu bir corba....

Denemek isteyenlere tam tarifini verebilirim...

Sevgiyle
Askperest

slm kızlar......
tabiki bende varım bu diyete ......
bayramdan sonra benide unutmayın.... şimdiden herkezin allah yardımcısı olsun.....

yeni liste
yazer
sıla 55
meyram
miyavmiii
sun_shine
luise
yancy
cimcime21
lookfor
pardon
Askperest
katre26

belki haftada 5 kilo değilde 3 kilo verdirir ama ben sadece elma yiyebileceğimi sanmıyorum. Arada buna benzer bir çorba yada börülce haşlayıp limonla yiyebilirim yada salata gibi kalorisi düşük şeyler

evet kızlar ozman yarın baslayanlarr için soluyorum bir kase corba cok az yogurt saglıgımız acısından iyi olabılır ısteyen bununlaa yapsın ısteyen ypmasın olurmuu ama bu kacamak deıl

Back
X