Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Sen tam tarifi gönder burdan biz deneriz bu arada nasıl da canım çekti ama yok yemek bu saatte

merhaba araniza yeni katiliyorum. Ramazandan sora insallah bende deniycem bu rejimi.

Sexybebek sana bi sorum var sende almanyadasin. Aldigin elma hangisi ?? Grany smith , boscop hangi tür olan. Yesil onu aladim ama cinsi hangisi.

Insallah bende iyi sonuclar alirim. Allah hepimize kolaylik versin.

[sıze="2"] canim ben ictim corbami, hicte birsey olmadi olsaydi okadar kiloyu veremezdim, okadar dedigim 3 ama 3 günde 3 kilo süper.

Corbam tamamem yagsiz, cok saglikli ve formu korumak icin birebir, zamaninda 48 kilo ile evlendim zaten resimlerimi profilimde görürsünüz, ozamanlar bu corbayla zayiflayip formumu korudum.

Aslinda buldugun her sebzeyi atiyorsun corbaya
domates, lahana, biber, kereviz, maydonoz, taze sogan, dereotu felan yani corbaya konulabilecek herseyi.

Büyük bir tencerede su kaynatip icine bunlari atiyoruz, tuzunu biberini ve biraz curry.
Kaynadiktan sonra mikserden geciriyoruz. Ohhhh mis gibi oturup yiyoruz.

Doyurucu bir corba....

Denemek isteyenlere tam tarifini verebilirim...

Sevgiyle
askperest

[/sıze]

ablacım verrsen hepmız ıcın ıyı olabılır

Sen tam tarifi gönder burdan biz deneriz bu arada nasıl da canım çekti ama yok yemek bu saatte

Tamam yaziyorum:
Bu simdi iki litre suyla kaynamasi gereken malzemeler:

6 taze Sogan
5 Domates
2 dolmalik büyük yesil biber
1 kücük lahana
2 Havuc
1 kücük kereviz
yarim bag maydonoz

Isterseniz icine bir paket hazir corba, ne bileyim hazi domates ve ezogelin corbasi.

Tuz biber curry....

Ben bu corbadan bir tabak yedim aksamlari ( asil onuda yemezdim ama esim cok kiziyor bu diyet olaylarina. Aslinda ben sexybebek nasil yazdiysa öyle uygulayacaktim, ama olmadi)

Yag felan olmadigindan iyi bence....

Ama bende birakacam corbayi, belki daha fazla verebilecegim öylelikle, hazir bu hafta esim uzun calisiyorken birde öyle deneyecegim....

kızlaaaaaaaaar yarın diyete başlayan herkesin yanacıklarından üperim kaçamak yapmayın burda gelip şunu bunu yedimde demeyin ki canlar çekmesin emi yavrum emi kuzum :D
bol bol su için su içmek yanan yağları söküp atıyor (kireç sökücü reklam gibi oldu ayol )
titlililili ahey aheeeeey burda kilo verenler baştacıdır efferim kız aşkperest helalolsun sana da bacım ver ver ver ..
elit kız senin kırcam bacaklarını şimdikde çorba tarfi mi alıyon kız..
daldan dala daldan dala bu diyet güzelce yapılacak haaa gelmim yanına
kızlar diyet listesi günden güne artıyor hadi bu SZ yi yenelim iyi hazırlanın o zamana kadar da kilo verelim hiç değilse almayalım yavruları kuzular

merhaba araniza yeni katiliyorum. Ramazandan sora insallah bende deniycem bu rejimi.

Sexybebek sana bi sorum var sende almanyadasin. Aldigin elma hangisi ?? Grany smith , boscop hangi tür olan. Yesil onu aladim ama cinsi hangisi.

Insallah bende iyi sonuclar alirim. Allah hepimize kolaylik versin.

Canim bende avusturyadanim, ben Granny smith yiyorum.

Insallah sende zayiflarsin canim....a.s.

kızlaaaaaaaaar yarın diyete başlayan herkesin yanacıklarından üperim kaçamak yapmayın burda gelip şunu bunu yedimde demeyin ki canlar çekmesin emi yavrum emi kuzum :D
bol bol su için su içmek yanan yağlar getsün
titlililili ahey aheeeeey burda kilo verenler baştacıdır efferim kız aşkperest helalolsun sana da bacım ver ver ver ..
elit kız senin kırcam bacaklarını şimdikde çorba tarfi mi alıyon kız..
daldan dala daldan dala bu diyet güzelce yapılacak haaa gelmim yanına
kızlar diyet listesi günden güne artıyor hadi bu SZ yi yenelim iyi hazırlanın o zamana kadar da kilo verelim hiç değilse almayalım yavruları kuzular

:kedi:BEN BOLEE COK KARARSZMM AMA YRN KESIN BASLIYRM CORBA ZAYIFLATICI DIEE ALDIM YAAA:kedi: ŞEYY YAAA GUNDE BIRZ YOGURT KACAMAK OLURMUKİ

sen benım eskı halımsın 1 ay once bendee 69 kıloydumm :( sımdı 59 kıloyum 50lerı goruncee ne kdr mutlu oldum 10 kıloyu 1 kışta aldımm cok pısman oldum sımdı 55 yada 50 olmak ıstyrm

Canım idolümsün opuyorumnanaktan Ben de senin gibi olmak istiyoruuuuummmmm

Back
X