Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ya arkadaslar benim bir sorunumda suanda iste oldugum icin fazla su icemiyorum malum her dakika tuvalete gitmek lazim 3 iltreyi aksam icsem olurmumafoldumben

tamam işteysen kahvaltı zor gibi tabi ama

bida ya yede gel işe yada yanında bişeyler getir canım kahvaltı şart.

ayrıca suda şart canım .yağlarımızı yeşil çay ve suyla atacağız

işte olduğun için wc zordur herzaman ama,gündüz metobolizmamız daha çok çalışıyor

ve kilo verdiriyor..sen yinede içmeye çalış biraz canım..akşamda içersin

dün birtane bile elma yiyemedim inanamıyorum yaaa
kaç sefer elimi attıysam bi fırsat olmadı
akşama çok misafirim gelicekti hem bebek hem yemekler derken
ha yedim yicem offf çok kızdım kendimeeeee :(

günaydın kızlarrr ben bugün regli oldum.cuma günü tartılmıyacam reglim ne zaman biterse ozaman tatılacam.ben sabah kahvaltısında yumurta haşladım kendime.domates salatalık öyle yedim.2 saat sonrada elme yiyecem.bu arada hava inanılmaz kötü.balkondaydın az önce denizde 2 tane hortum olmuştu.tırsmadım değil.aman allah afetlerden korusun hepimizi

olsun canim ya sende bugün yersin:lepi:

şuan yiyorum canım kaydirigubbakcemile5
ama regl dönemindeyim tatlı kaçamağınada çok müsaitim dün birde tatlı kaçamağı yaptım
aslında ondan dolayı kızıyorum kendime
tabi bide ben emzirdiğim için yemegimi düzenli yiyorum sadece aralarda elma su ve yeşilçay tüketiyorum
bide elma yemeyi bırakırsam halim duman zemuszemus

günaydın kızlarrr ben bugün regli oldum.cuma günü tartılmıyacam reglim ne zaman biterse ozaman tatılacam.ben sabah kahvaltısında yumurta haşladım kendime.domates salatalık öyle yedim.2 saat sonrada elme yiyecem.bu arada hava inanılmaz kötü.balkondaydın az önce denizde 2 tane hortum olmuştu.tırsmadım değil.aman allah afetlerden korusun hepimizi

amin canım Rabbim korusun inşallah sizi
burda hava bugün süper geçen haftada burda fenaydı yağmur sel fırtına hiç hoş değildi
kahvaltın harika tam doruyucu ve hafif afiyet bal şeker osssuuunn :)

herkese günaydınlar...diyetteyim mutluyum çünkü dün 90.7 ile başladım bu sabah 89.5 çıktı belki sevinmek için daha çok erken ama yinede motive etti beni ilk defa dün kaçamak yapmadan uyguladım açlıktan uyuyamadım yinede bozmadım eski ben olsaydım hemen bozardım sizlerle paylaşmak istedim çok güzel bi duygu inş.devamı gelecek---

herkese günaydınlar...diyetteyim mutluyum çünkü dün 90.7 ile başladım bu sabah 89.5 çıktı belki sevinmek için daha çok erken ama yinede motive etti beni ilk defa dün kaçamak yapmadan uyguladım açlıktan uyuyamadım yinede bozmadım eski ben olsaydım hemen bozardım sizlerle paylaşmak istedim çok güzel bi duygu inş.devamı gelecek---

tebrik ederim canim cok iyi yahihoyyyt

amin canım Rabbim korusun inşallah sizi
burda hava bugün süper geçen haftada burda fenaydı yağmur sel fırtına hiç hoş değildi
kahvaltın harika tam doruyucu ve hafif afiyet bal şeker osssuuunn :)

saol canım ya allah hepimizi korusun.walla tv seyrediyorum sizim oralar çok kötü olmuş geçmiş olsun bitanem.bizim buralar hep böyle kardeniz havası olduğu için.sürekli yağmur var.ama biraz önce bi baktım.denizde 2 tane hortum oluşmuş.bide şimşekler falan.korktum biraz.allahtan siz varsınız konuşuyorumda rahat hissediyorum kendimi.walla şekerim bu diyette sabah kahvaltısında yumurta yoktu ama benim çok canım çekti.dediğin gibi hem doyurucu hemde hafif oldu dadlum.

burcum 24 geçer inşllh canım kim olsa korkar valla :)

yancy harika arkdşm hiç bozma böyle devam et inşllh hep böyle istikrarlı olablrsn ilk gün için çok iyi bence

:kedi:BEN BOLEE COK KARARSZMM AMA YRN KESIN BASLIYRM CORBA ZAYIFLATICI DIEE ALDIM YAAA:kedi: ŞEYY YAAA GUNDE BIRZ YOGURT KACAMAK OLURMUKİ

kuzum elma dışında bişey yeme bende yemiyorum ilk hafta böyle yapalım daha sonra bakarız hem belki ilk hafta istediğimiz gibi olur herşeyden azar azar yeriz bizde sositososito

günaydin sla bugün benim ilk diyet günüm

günaydın canım benim 2. günüm bozmak yok tartı da yok hadi bakalım kaydirigubbakcemile4

hadi bakalım kızlar bayrama 1 hafta kaldı verelim şu kiloları bayramda sizi görenler aaa sen zayıflamışsın dediklerinde ne kadar çok sevineceksiniz.bu hafta hiç bozmadan yapalım diyetimizi.ini herkes 5 er 5 er verir kiloları amin

hadi bakalım kızlar bayrama 1 hafta kaldı verelim şu kiloları bayramda sizi görenler aaa sen zayıflamışsın dediklerinde ne kadar çok sevineceksiniz.bu hafta hiç bozmadan yapalım diyetimizi.ini herkes 5 er 5 er verir kiloları amin

amin burcum amin ya kaçamak yapmıyorum ben hiç :hulya:

Back
X