hamiş bende yapmıyacam kız bugünden itibaren hiç yapmıyacam.hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun kuşum
yapma güzelim tabi bizi o kaçamaklar böyle yapmadı mı şimdiye kadar :gitme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamiş bende yapmıyacam kız bugünden itibaren hiç yapmıyacam.hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun kuşum
bacım ben 4 kiloyu kelogs 2 hafta 2 öğün 2 kase yaparak verdim 3 kiloyu da böyle diyetle verdim işte sengözlerimebaksanab
maşallah canım çok iyi valla hedefe az kalmış :)
evet doğru hamiş yapmıyacam zaten.ama öyle bi an geliyoki bazen tutamıyo insan kendini helede akşamları nedense yeme isteğim dahada artıyoo.ama bugün öyle bişey olursa hemen pc başına geçecem ve yemiyecem
arda-alya hoş geldin en istikrarlı elma diyeti hatunu vallahi maşallahın var
çok sağlam bir iraden var bende sizi gördükçe gaza geliyorum inşllh hemen geçmez bu halim
kızlar ben acccık kaçtım gidip biraz yürüyüş yapıcam böyle oturmakla kilo veremem ben
görüşürüz ccaanlar
hoşgeldin canım gel tabii bu topik çıtır olmak isteyen herkese açık inş.istediğimiz gibi olacğız boyun kaç canım çünkü kilon öyle abartılı değil bu kadar istiyorsan başarırsın merak etmekızlarr benide aranıza alırmısnz :Saruboceq:
uzun zamandr takip ediyorum bu başlığı.. hergünde kararlı bi şekilde başlıyorum ama yarına çıkmadan bozuyorum :sinifsinif: az önce tartıldım ve aranıza katılma zamanım geldi diye düşündüm çünkü ramazandan önce 58 kilo olan ben 61 kilo olmuşummmm senağlama 5 6 aydır uğraşıyorum kilo vermek için ama daha vereceğime alıyorum.. evde beni destekleyende yok inanın bu kilo vermemi dahada zorlaştırıyo belki bana birazcık destek olursanız bende eski çıtır halime dönerim.. inanın çok moralim bozuk dışarı bile çıkmak istemiyorum ve ben daha 19 yaşında bi üniversite öğrencisiyim :çok üzgünüm: dışarı her çıktığımda arkadaşlarımdan kilo almışsın lafını duyarak eve gelip ağlamaktan bıktım.. senağlama bunu başarıcama inanıyorum sadece ihtiyacım olan biraz destek.. bugün bikez daha başlıyorum ve hedefime ulaşana kadar bırakmıycam tabi inşş![]()
kızlarr benide aranıza alırmısnz :Saruboceq:
uzun zamandr takip ediyorum bu başlığı.. hergünde kararlı bi şekilde başlıyorum ama yarına çıkmadan bozuyorum :sinifsinif: az önce tartıldım ve aranıza katılma zamanım geldi diye düşündüm çünkü ramazandan önce 58 kilo olan ben 61 kilo olmuşummmm senağlama 5 6 aydır uğraşıyorum kilo vermek için ama daha vereceğime alıyorum.. evde beni destekleyende yok inanın bu kilo vermemi dahada zorlaştırıyo belki bana birazcık destek olursanız bende eski çıtır halime dönerim.. inanın çok moralim bozuk dışarı bile çıkmak istemiyorum ve ben daha 19 yaşında bi üniversite öğrencisiyim :çok üzgünüm: dışarı her çıktığımda arkadaşlarımdan kilo almışsın lafını duyarak eve gelip ağlamaktan bıktım.. senağlama bunu başarıcama inanıyorum sadece ihtiyacım olan biraz destek.. bugün bikez daha başlıyorum ve hedefime ulaşana kadar bırakmıycam tabi inşş![]()