Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kıslarrrrrrrr yağmur acayip yağmaya başladı şimşekler çakıyo gök gürültüsüde cabası bide fırtına başladı az önce.evde yanlızım korkudan çıoldırmak üzereyim.allahım herşeyin fişini çektim.bide şebeke gitti tfl çekmeyoo.allahımmm inş net gitmez yoksa iyice tek kalırım

korkmaa canım yaaaa bişee olmazz inş burdadaa sel felaketlerıı oldu turkıyede şimdii güneşştenn dısarı cıkılmıokaydirigubbakcemile4

senin ideal kilon 55 canım ozman 6 kiloo eger bu haftaa tek kacamak yapmassan 1 haftada bile verirrsin :)

keşke verebilsem allahımdan başka ne isterimki :Saruboceq: inanın şuan tek derdim bu oldu .. benim çok zor kilo veren bi bünyem war ama yardımlarınızla başarıcagıma inanıyorum opuyorumnanaktan bundan sonra kaçamakta yok. bugüne kadar yediklerim neyime yetmio dimi kaydirigubbakcemile3 inş haftaya bugün mutlu haberi paylaşırım sizlerle delikafadulden

keşke verebilsem allahımdan başka ne isterimki :Saruboceq: inanın şuan tek derdim bu oldu .. benim çok zor kilo veren bi bünyem war ama yardımlarınızla başarıcagıma inanıyorum opuyorumnanaktan bundan sonra kaçamakta yok. bugüne kadar yediklerim neyime yetmio dimi kaydirigubbakcemile3 inş haftaya bugün mutlu haberi paylaşırım sizlerle delikafadulden

en azındaNNN 1 HAFTAA KACAMAKSIZZ DAYAN CANIMM BAK BAKALIM NE AKDAR VEREBILIOSUNNN AONUCAA GOREE DEVAM E3DRSIN YADA DURURSUN BENDE OLE YAPCAM

kızlar ne kdar doğru bilmiyorum ama geç kalkanlara bi önerim var saat 6-7- gibi kalkıp 1-2 bardak su içip tekrar yatabilirsiniz bu metabolizmanın canlanmasını sağlıyormuş elbette erken kalkmak güzel ama ya kalkamayanlar ---denemekte fayda var

kızlar ne kdar doğru bilmiyorum ama geç kalkanlara bi önerim var saat 6-7- gibi kalkıp 1-2 bardak su içip tekrar yatabilirsiniz bu metabolizmanın canlanmasını sağlıyormuş elbette erken kalkmak güzel ama ya kalkamayanlar ---denemekte fayda var

EVET MANTIKLII CANIM amaa geç kalkıncaa otomatık olarak gec yatılıoo 00:00 03:00 arası uykudaa olmak zayıflarkenn iyiymiş oyuzden çabalayalım vee erken kalkalımm :)

bugün diyete başlayan arkadaşlarr

bayramdan sonra yarışada varsınız değilmi..

listeye ismizi yazın varsanız..

kıslarrrrrrrr yağmur acayip yağmaya başladı şimşekler çakıyo gök gürültüsüde cabası bide fırtına başladı az önce.evde yanlızım korkudan çıoldırmak üzereyim.allahım herşeyin fişini çektim.bide şebeke gitti tfl çekmeyoo.allahımmm inş net gitmez yoksa iyice tek kalırım

burcum canım benim korkma rabbime dua et ..o bizi koruyan..bildiğin duaları oku..canım

bugünlerde dünyanın heryerinde seller afetler oluyor..

burcucum canım benim korkma allaha emanettsin bildiğin duları oku canım

bugün nettede bişey var yazdığım mesajlar gitmiyor allah allahhhhhhhhh

kızlar liste burda girmek iseyenler burdan devam etsin adını yazsın ve kopyalasın
23 eylülde yarış başlıyor ve mümkünse 23 eylül öğlene kadar herkes kilosunu yazsın
2ekim ilk yarış haftamızın sonuçları belli olacak..
yeni liste
yazer
sıla 55
meyram
miyavmiii
sun_shine
luise
yancy
cimcime21
lookfor
pardon
Askperest
katre26
yeliz doğan

bende ekliyorum kendimi

yazer
sıla 55
meyram
miyavmiii
sun_shine
luise
yancy
cimcime21
lookfor
pardon
Askperest
katre26
DaaRKnEss

bende ekliyorum kendimi

yazer
sıla 55
meyram
miyavmiii
sun_shine
luise
yancy
cimcime21
lookfor
pardon
Askperest
katre26
DaaRKnEss
yeliz doğan

ok tatlımŞeniz
23 eylül öğleye kadar kilonuda yazarsın bitanemm..yarışı kazanalım dimii..
rakip takımıız 27kişi olmuşş biz daha 14 kişiyiz..bukadarmıyız yahuuuuuuuu koca kk da

arkadaşlar iştahınızı kontrol etmek için ne yapıyorsunuz ben bu gün regli oldum ve iştahım çok açık cokacimcoookkahvaltıyı abarttım:oklava: nasıl önüne geçiyorsunuz siz iştahınızın??:uhm:

arkadaşlar iştahınızı kontrol etmek için ne yapıyorsunuz ben bu gün regli oldum ve iştahım çok açık cokacimcoookkahvaltıyı abarttım:oklava: nasıl önüne geçiyorsunuz siz iştahınızın??:uhm:

sude yavrim sen ne diyon kızzzz ne iştahı

iştahımız sadece elma elma elmaaaaaaaaaaaaa

yeşil çay ve suuuuuuuuuuuuuuuuuu

zayıflamaya baş koyduk biz .beyinden çıkardık o güzel yiyecekleri

beyine hükmettik..sende hükmet.iştahının önüne geç balımmmmŞeniz

Back
X