Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeliz dolgan ist hava nasıl canım
günaydin kizlar
bu gece edilecek olan duaların kabul olması dileğiyle hepinize hayırlı kandiller a.s.
bu topiğidıyet yapmayıp takıp edenlerdenım sekeler en basta yazmıstım tek bır besınle beslenmek vucutta kaslardan kayıba yol acarda nacızane bılgı vermek ıcın tabıkı ve byle dıyetlerı uzun sure yaprmazlar....hıc sasrmadım resmın kendıne aıt olmamasına cunku herkes resmını koyarken neden saklama geregı duyulsun kı cok üzücü hakkıkaten...en basta durustluk soz konusu ıken resım koymamakla ınandırıcılığını yıtırdı ama kılo veren arkadslar sunu unutmasın herzman tek tıp beslenmeyle kılo verebılırsınız.....en uzucusude herkesın ıylık meleği vsvs dıye ıtham ettıgı sexy nın boyle yapması....arkadaslar sınler ıstedıkten sonra super kılolar verıyorsunuz zaten tebrık edıyorum hepınızı şekerler....
Kızlar özür dilerim kaçırdım sanırım. Yasemin neden bahsediyor anlamadım ben. fisfisfis
hımm inş havalar düzelir şekerim öncelikle size yani ist oturan herkese çokk geçmiş olsun.biran önce güneş çıksın.yelizcim ne kadar kilo verdin.yani umduğum gibi falan olmmış yazmışsın ya şekerim.diyete tam uyuyormusun
canım :) sexy kendı resmını koymamıs onu okudumda bırkac sayfa once ondan bahsedıyorum :) hayırlı kandıller canım
Gerçektenmiiii?
Hay Allah ? Neden böyle birşeye gerek duydu ki? Üüzüldüm ama neyse olan olmuş.
Sana da hayırlı kandiller canım.
işte bu konudada yanılmadığımı anladım..
baştan biri sizleri takip ediyorum..
sexbebek adlı arkadaşın her hafta inaılmaz killolar vermesine hep hayretler ettm
ya dedim bu kızın hiçmi duraklama dönemi olmaz hiçmi ayda bir regl döneminde ödem tutmaz ..her hafta cuma günü 5verim 6 verdim 4 verdim verdimde verdim hep bekledim dedim çıkıcak kokusu..
bi kere bu tür tek çeşitli besinle yapılan diyetlerin en fazla 1 hafta yapılıp ara verilip tekrar yapılması gerekir nolur arkadaşlar siz inanıyormusunuz 7-8 hafta boyunca sadace elma ile beslenebiliceğine ..
bende bayram sonu yapıcam hatta arkadaşlarımada söyledim ama sadece 1 hafta ..
nolur beni yanlış anlamayın bu sitenin bi üyesi olarak kendi fikrimi paylaşmak istedim..
ben şahsım adına sexbebeğin özrünü asla kabul etmiyorum ..
Gastric Bypass :: Gastric-Bypass Gallery
kızlar mide kelepçesi amaliyatı olan bi kız.
bizde inandık çok ama ne yapalım böyle bi yola gitmiş umarım bize bi açıklama yapar
konuyu acmak ıstemıyrm amaa gercektenn salak gıbı hıssedyrm kendımıı cunku benn acaba su kadr versemm okdr olurmuyumm sexybebek gıbı gozukurmuyum acaba 55 de nasıl olcam dıee sexybebegın vucuduyla kendımı bıleee karsıalstrdım
arkadaşım ltfn msjımı bir daha oku ben sonuç vermes sağlıksız demedim..elbette zayıflarsın elma değilde ,sadace karpuz yada sadece salatalık vs . gibi şeyler yesende zayıflarsın
ama demek istediğim haftalarca tek tip bir besinle beslenmek yanlış ..
bu şekilde yapılınca şok diyetin en şok şok hali oluyor vucudumuza yazık dimi yerimseniben
bendende sevgiler a.s.