Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ya işte boyle nekadar üzücü bu topiki zevkle takıp edıyorum ama bılıyordum bı tuhaflkık oldugunu herkes resım ısterken hep bır erteleme yapıyordu....yazık gercekten...ama unutmayın ıstedıkten sonra hepınız super kılolar verıyorsunuz...ama tek besınle deıl saglıklı beslenmek en guzelı nacızane hepımızın ıyılığı ıcın...bu arada bugun tümmm dualar kabul olur ınsallah....

sızler doğal yontemlerle boyle ıncecık olucaksınız

Gastric Bypass :: Gastric-Bypass Gallery
kızlar mide kelepçesi amaliyatı olan bi kız.

bizde inandık çok ama ne yapalım böyle bi yola gitmiş umarım bize bi açıklama yapar nekadar yanlış nekadar sahte yazık :( olsun herkes zayflamaya bı sekılde deam..buda bır derstr herhalde
.......ben ınanıyorum her ısyeten ıstedıgı hedefe ulaşacak bende takıp edıp alkış yapacagım herkeseeeeeee

kızlar sexybebeğin resmini hep merak etmiştim sonunda gördüm ( yazerin verdiği linkten )kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi valla bu kadarına da pes doğrusu yalnız merak ettiğim bu yalanı kim belgeledi ilk olarak (onu tebrik ediyorum )

kizlar bende cok uzuldum sexybaby ne guzel vermis deyip gaza gelip uye bile oldum sila ve yazer birseyler soyleyin morelim 0 oldu neyseki yanlis hatirlamiyorsam yazerde kilo vermisti elma diyetiyle birde bizler koyalim resimlerimizi kilolu ve verdikden sonra

birde bu sexybaby nin resmini gercekden kim ispatladiysa burdan kendisine dunyanin en uyanik kadini unvani vermek istiyorum tebrikler

sexy bebek i kınıyorum gerçekten de resim koymasını isteyenlerden biri de bendim bir kaç kez yazdım özellikle resim koy diye en sonunda koydu ama demek ki kendi değilmiş
yani bize koymak istemiyorum tanınmak istemiyorum dese boğazına yapışacak değildik sonuçta herkes özgür bu yaptığı yalancılık daha mı iyi oldu şmdi
ya da resimde yüzünü silip resim koyabilirdi çok ayıp etti bence bu kadar insan o resimleri o sanıp övgüler yağdırdı o da hepsini kabul edip cevap yazdı güzelce, hala şoktayım bizi kendine o kadar çok inandırmıştı ki :umursamaz:

opuyorumnanaktantünaydın
elmacı güzellerimopuyorumnanaktan
nasısın umarım hepiniz iyisinizdirzemuszemus
a.s.kadirgeciniz mübarek olsuna.s.​

günaydın kızlar diyetimin 3. günü kaçamaksız devam ediyorum bozmak yok devam tamam mı zemuszemus

sexy bebek i kınıyorum gerçekten de resim koymasını isteyenlerden biri de bendim bir kaç kez yazdım özellikle resim koy diye en sonunda koydu ama demek ki kendi değilmiş
yani bize koymak istemiyorum tanınmak istemiyorum dese boğazına yapışacak değildik sonuçta herkes özgür bu yaptığı yalancılık daha mı iyi oldu şmdi
ya da resimde yüzünü silip resim koyabilirdi çok ayıp etti bence bu kadar insan o resimleri o sanıp övgüler yağdırdı o da hepsini kabul edip cevap yazdı güzelce, hala şoktayım bizi kendine o kadar çok inandırmıştı ki :umursamaz:

canım cok haklısınız...bu mubarek gunde ınsallahhhhhhhhh ıstedıklerınız olur........aynen toığı takıp eden bırı olarak yazık dedım nekadar ayıp ..ne olucak sankı ydoğruyu soylese ıstemıyorum dese..kımbılır kılolarda yalandr belkı...sımdı 15 gun yokmusya kılo verır ıste bakın gercek bu benım alın sıze kılo verdım der.... :) şaka bır yana ınsan uzuluyor hakıkaten............

Son düzenleme:

birde bu sexybaby nin resmini gercekden kim ispatladiysa burdan kendisine dunyanin en uyanik kadini unvani vermek istiyorum tebrikler

kizlar bende cok uzuldum sexybaby ne guzel vermis deyip gaza gelip uye bile oldum sila ve yazer birseyler soyleyin morelim 0 oldu neyseki yanlis hatirlamiyorsam yazerde kilo vermisti elma diyetiyle birde bizler koyalim resimlerimizi kilolu ve verdikden sonra

kızlar sexybebeğin resmini hep merak etmiştim sonunda gördüm ( yazerin verdiği linkten )kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi valla bu kadarına da pes doğrusu yalnız merak ettiğim bu yalanı kim belgeledi ilk olarak (onu tebrik ediyorum )
kızlar merhaba

sexybebek konusunu tekrar gündeme gelmesini istemiyoruz..
çünkü kendisi bu konuyla ilgili bize açıklama yaptı
herkez burda bu diyete devam etsin
sonuçta bu diyet kilo verdiriyor.
sexybebkle birlikte ben sıla arda arkadaşımız ve akkrep33 arkadaşımız çok güzel kilolar verdik..
1buçuk aydır sexybebek arkadaşımız bize devamlı motive verdi
bu konuda hakkını yemiyelim
kendini göstermek istememiş olabilir herkezin düşüncesine saygı duyalım lütfen
hemen yargılamaya geçmeyelim..
konuyu bizler kapattık tekrar açılmasın tekrar lütfen..
açan olursada sizler susturun bizim olmadımız yerde.
ve sorun devam ederse bugüzel paylaşım yaptığımız topik kapanır..
ve 14gün sonra sexybebek arkadaşımız gelebilir topiğe.

anam kıs saat kaç oldu ne günaydını
oo ben günü yarıladım resmen kahvaltımı ettim.1lt suyu bitirdim.2 koca elmamı bile yedim bu kısçeler günaydın diyooo kızıyorum ama hani erken kalkılacaktı nerdeeeeeeee

anam kıs saat kaç oldu ne günaydını
oo ben günü yarıladım resmen kahvaltımı ettim.1lt suyu bitirdim.2 koca elmamı bile yedim bu kısçeler günaydın diyooo kızıyorum ama hani erken kalkılacaktı nerdeeeeeeee

ben bitek dün alarmlaa erken uyandım cok sewıorm uyumayı napimakannehir:gitme:

sılam canım seninde kandilin mubarek olsun

saol bitanem..nasılsın ..

şu konunun açılmasını istemiyoruz sende biliyon sexybebek hepimizle ayrı ayrı ilgilendi

ama herkez yargılamaya geçiyor üzülüyorum..yaptığına üzüldük tabi,insanlığına bize olan ilgisine nasıl kızalım şimdi..
ben bekliyorum yinde onu inşallah gelir..

şimdi çıkıp kahvaltımı edip sporumu yapacam bebişler gelirim tekrardan opuyorumnanaktan

Back
X