Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

offff massallah kizlar size ne cok yazmissiniz öye okuyamadim yasli iki cocuk anasiyim aciyin banaaaaaa kaydirigubbakcemile3

kuşum böcüğüm aç aç neden 2 saat bekliyon bakim sen hıııı kızıyorum ama kalkar kalkmaz su iç metabolizman çalışmaya başlasın cicim sonra mutlaka kahvaltını et güne erken başkaki kilo vermen hızlansın anam saat nerdeyse 1 olacak oo şimdi kahvaltı edecek de 2 saatte 1 elma yiyecen kıs zaten 8 den sonra bişey yiyemiyoz.ve sen biliyonki 8 kadar ne kadar çoık elma yersek okadar ii.hamişşşşşşşşşşş kafanı kıracam senin ha mucukkaaaaaaaaaaaa

burcuuummm ama ben sabah 6.30 da kalkıp bi bardak soğuk su içmitim o da metabolizmamı çalıştırmazmı hem uyandığımda da su içmiştim ama bişey yememiştim bebişimmm opuyorumnanaktan yaaa kahvaltımı yaptım birazdan leslie bacı ile yürüyecem hatta bugün iki kere yürüyeyim diyorum :hulya: mekikte çekecem bol bol suyumu elmamıda yiyecem sularımı da içecem kot pantolon aldım bacaklarımda kalıyo yukarı çıkmıyo kaçamakta yapmıyorum bayrama kadar kaçamaksız devam edecem acep olurmu ya üzerime :sm_confused: bugün 3. günüm diyette sporda yapıyorum hihoyyyt

bugün ciddi ciddi basladim
simdiye kadar bir tane elma yedim birazdan diyet yogurt yicem

bir litre su ictim birde kaydirigubbakcemile5

burcuuummm ama ben sabah 6.30 da kalkıp bi bardak soğuk su içmitim o da metabolizmamı çalıştırmazmı hem uyandığımda da su içmiştim ama bişey yememiştim bebişimmm opuyorumnanaktan yaaa kahvaltımı yaptım birazdan leslie bacı ile yürüyecem hatta bugün iki kere yürüyeyim diyorum :hulya: mekikte çekecem bol bol suyumu elmamıda yiyecem sularımı da içecem kot pantolon aldım bacaklarımda kalıyo yukarı çıkmıyo kaçamakta yapmıyorum bayrama kadar kaçamaksız devam edecem acep olurmu ya üzerime :sm_confused: bugün 3. günüm diyette sporda yapıyorum hihoyyyt

olur bitanem zemuszemus bende gidip alsammi bi kot onu giymek icin daha cok caba sarfederim Şeniz

Kızlar ben de bayramdan sonra elma dietine başlamak istiyorum inş. hamilelik kilolarımın kalanını bu şekilde veririm

arkadaşım yapılan şey ortada kendini göstermek istememek bu şekilde olmaz bunu gayet iyi bilirsiniz sexy arkadaşımıza yakınlık hissedip onu korumak isteyişiniz normal ama bunu başkası yapsaydı aynı tepkiyi vereceğinizi sanmıyorum resmen aldatmaca......topiği açıp motive etmek insanları kandırma hakkı vermez dürüstlük her zaman her yerde(hele de bu topikte )olması gerekir kimsenin hakkını yemiyoruz---ayrıca bunun düşünceye saygısızlıkla ne alakası var kendini göstermek istemiyorsa göstermesin ben buna saygı duyarım ama onun yaptığı çok ayıp arkadaşlarını kandırdı--benim bunlardan daha bugün haberim oldu şahsen beni ilgilendirmez zaten geç katıldım aranıza şu yazdıklarım sexybebeğin şahsına değil sana sanki yapan hatalı değil de yorum yaptığımız için biz hatalıyız beni bu şekilde bu mesajla uyaramazsın....

evet seker bencede....yapılan yanlış ne olacak topıge gelıp bırsey olmamıs gıbı resımlerı gonderıp devammı edecek ...nerde durustluk..ozman herkes bır yalanla devam ettırsın bu toğıgı sonra bahaneler ıle gerı gelıp devam etsın....neyse....

afferim hamiş afferim sana
çalışmazmı metobolizman hemde sürat motoru gibi çalışır.walla bu hafta sen kırıp geçirecen gibi geliyo bana

sehnazcim cnm baya uzakmisiz gercekten bundan 5 yil önce ben augsburgda bi köyde yasamistim

özlemcim cnm hosgeldin aramiza delikafadulden
yokmu arttiran bayanlar cok fit olucas hihoyyyt
dolsun tassin iste ohh ohhh :sm_cool:

yaaa şu sexy konusunu kapatın artık yaa sizin yüzünüzden konuyu kapatacaklar ne yaptıysa yaptı bitti gitti biz diyetimize bakalım kimse bizi ilgilendirmezz... farklı düşünen varsada fikrini kendine saklasın bitirin artık su konuyuu elma diyetinin konusu kapansız istemiyorum ben LÜTFENNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

begumgulll kıs gelinyon geliyon hiç yazmıyon şekerim.walla sen süper kilo vermiştin ben seni çok merak ediyom hala devam ediyonmu diyetine bebiş

canım ben 4 haftada 12 kiLo werdim ama sexy iLe özeLden mesajLaşırken bi sürtüşmemeiz oLdu onun için yazmıodum kiLo biLdirimi faLn yapmadımmkaydirigubbakcemile3
4 hafta önce 77 kiLoyLa başLamştım ve şu anda 65 gördümmkaydirigubbakcemile2
ama gecen gün doktora gittim tahLiL yaptırdım ve lan değerLerim çok düşük çıktı onun için bi haftaLık bi ara verdim. ama çok dikkat edicem bu bi haftada sonra tekrar aranızdayım tatLımmmmmŞeniz

Ben canım... Ve duyunca ilk işim sexye öm yazmak oldu, haliyle sinirliydim,hayal kırıklığı içindeydim, moralim dibe vurmuştu öğrenince ve mesaj yazdım. Açıklama bekledim doğal olarak gereken açıklamayı yaptı gerçi, ama bir yanlışlık var mesajında ben saygısızca yazmadım ona gerçekleri yazdım, gerçekler acı geldi herhalde.
Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış.. Atalarımız ne dediyse doğru demiş.
Aslında yarışımız bu topikte olmamalıydı ama napalım kurallar gereği başka topik açtıramadık mecburen bu başlık altında yazmaya devam ediyoruz.

Bana da bir arkadaşım söyledi ilk öğrenen oydu, yurtdışında yaşıyor ve o miğde kelpçesi taktıran kızın resimlerinin olduğu siteyi de biliyormuş ve 2 gün önce o resimlerin sahibine ulaşmış, anlatmış olanları. Burada söylüyorum ilk kez.. O kızcağız da şaşırmış nerede kullanıldı resimlerim diye.... İşte böyle..

şaka gıbı hakıkaten canımya...baskasının resımlerını kulanmak nekadar yanlışş...allah allahhh....tabıkı snırlenırsın herkes ovguler yagdrdı cunku melek yaptı oyuzden bu buyuk bır şok...haklıısn vallahı

--------------------------------------------------------------------------------

başlangıç/şimdiki/ideal
yazer >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 105/99/55
sıla 55
meyram
miyavmiii
sun_shine
luise---------------------------------78--77--65
yancy-------------------------------92--89--65
cimcime21---------------------------53,300 / 46
lookfor
pardon
askperest