şehnazım hoş geldin canım
nerelersin sen bakimm
merhaba balimm valla bugun cok gec uyandim maleseff:gitme:
sen nasilsin askitoo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şehnazım hoş geldin canım
nerelersin sen bakimm
slm kizlar 23 eylulu sabirsizlikla bekliyorum kizlar belirtin demissiniz kilolarinizi ama ben 65 kiloydum ramazanda kilo aldimmi verdimmi zor bir ihtimal bilmiyorum ramazandan sonra tartilip yazsak daha garanti olmazmi
şehnazcım ben güne bomba gibi başladım
1kg elmamı yedim bile 2lt suyuda bitirdim
SEXY kendini çok akıllı mı sanıyomuş,kadınların en zayıf noktasından vurdu kaçtı.ayrıca hangi üye yakaladı bu olayı merak ettim.takdire şayan.tebrik ederim bu daikkatli üyeyi,onurumuzu gururumuzu kurtardığı içinalkisalkisalkis
burcuuuuuuuu
napiyonn askitooo
şehnazcım ben güne bomba gibi başladım
1kg elmamı yedim bile 2lt suyuda bitirdim
ya ben ya bennnnnnnn
aşkion değilmiydimm
canım ben 4 haftada 12 kiLo werdim ama sexy iLe özeLden mesajLaşırken bi sürtüşmemeiz oLdu onun için yazmıodum kiLo biLdirimi faLn yapmadımmkaydirigubbakcemile3
4 hafta önce 77 kiLoyLa başLamştım ve şu anda 65 gördümmkaydirigubbakcemile2
ama gecen gün doktora gittim tahLiL yaptırdım ve lan değerLerim çok düşük çıktı onun için bi haftaLık bi ara verdim. ama çok dikkat edicem bu bi haftada sonra tekrar aranızdayım tatLımmmmmŞeniz
kizlar konu disinda ama cok sevincliyim paylasmak istedim yarim saat önce falan ben diyet yogurt yiyordum bebisde kucagimda agzini acarak bana bakti kasigin ucunda tatiriyim biraz dedim baktim cok sevdi yogurdu alerji tehikesi oldugu icin veremedim daha ..
oglumu babasinin yanina biraktim iceriye keske organik keci yogurdu olsaydi verirdim dedim icerde esimede dedim keske olsaydi cok sevdi diye ...
inanin 2 dk gecmedi aradan kapi caldi alt komsum.... elinde 125 gr lik organik keci yogurdu cok duygulandim cok sevindim anlatamam ..... 100 gr ini yedi yedikce agzini acarak bekledi annelik cok farkli bi duygu rabbim herkeze nasip etsin su mübarek günde .... onlar yedikce güldükce biz daha mutlu oluyoruz
kızlaarrr herkese Hayırlı Kandiller![]()
begumgül afferim canım sana afferim kız çok güzel kilo vermişsin süpersin
ama kendine dikkat et tamam mı canım
1hafta sonra bekliyorum senii mucukka canım
temiz yüreklisin canım ..rabbim vakti satine gelmiş ve duanı kabul etmiş..çok gzüel ve bugünde çok güzel birgün rabbim cümlemizin dualarını kabul etsi,nn..