Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ben geldüüüüm
bugün lazer için konuşmaya gittimde akşamda iftar davetlisiydim eve yeni geldim bi ara baktım ama okuyamadım..
şimdi bi okuyamda neler paylaşmış benim güzel ekibim
hepinizi çokca zeviom kuzularım yavrularımmm opuyorumnanaktan

elit bende acıktım canım ama bu saate kadar bozmadık bu saatten sonrada bozmak yok
yarın sabah mis gibi kahvaltı yapacaz canım

henüz tartıya çıkmadım ama bu gün 4-5 gündür giymediğim bir kotumu giydim düştü bütün gün. çekeledim drdum. Ben bol kotu hiç sevmem oyuzden hep üzerime tam oturur. Arkadan bollukta vardı galiba bu hafta vedalaştığım bir kaç kilom var :teytey:

slm kıslar kimse var mıııhihoyyytbu saate kadar çok güzel bi şekilde hiç kaçamak yapmadım.amaaa bugün annemler kadir gecesi diye irmik pişirdi ve ben asla dayanamam irmiğe çok küçük bi tabak yedimmmafoldumbenmafoldumben

kızlarr kadir geceniz mübarek olsun zemuszemus
bende 55 kiloyum amacım 50ye düşmek elma yiyorum gece gündüz pantolon düşüyo bakalım yarın tartılıcamm delikafadulden

kızlarr ben cok kotuyum hiç kaacamak yapmadımm fakattt ıanılmazz mıdeee bulantısı olduuu vee çıkardımm benn bünyemm kabul etymedıı bunuu yaa yarınaa kadrr yıne bıse ymıcemm amaa ben saglıklı zayıflayabılcemm sanırım gunde 5 öğün o ara öğünlerdedee elmaa yerım ıstee suyumuda yeslcayımıdaa ıcerım amaa yemegımıdee yerım affedın benıı amaa ölcek gibi oldum

yazer >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 105/99/55
sıla 55
meyram
miyavmiii
sun_shine
luise
yancy
cimcime21
lookfor
pardon-----------------97/71/60
askperest
katre26
yeliz dolgan
SELMAT
DaaRKnEss
kiymet_ay
SadeceAsk
Birefsane
Sersoy79
melek81
sera81
beşiktaş
burcum24
Gunicen
zemus
CULDA

amma cok sey yazmissiniz canim cikdi okuyana kadar kaydirigubbakcemile2

bugün ascik kacamak yapdim kizlar :(((( ama yinede toparladim sonra :( ins pek bisey olmas:(
yarismaya hazirim hic kacamaksiz uyguluycam ins :gitme:

kızlarr ben cok kotuyum hiç kaacamak yapmadımm fakattt ıanılmazz mıdeee bulantısı olduuu vee çıkardımm benn bünyemm kabul etymedıı bunuu yaa yarınaa kadrr yıne bıse ymıcemm amaa ben saglıklı zayıflayabılcemm sanırım gunde 5 öğün o ara öğünlerdedee elmaa yerım ıstee suyumuda yeslcayımıdaa ıcerım amaa yemegımıdee yerım affedın benıı amaa ölcek gibi oldum

aaaa geçmiş olsun canım o zaman öğlenleri çorba iç yada salata ye yani öğlen bişey ye hafifi akşam yeme yine elma ye

aaaa geçmiş olsun canım o zaman öğlenleri çorba iç yada salata ye yani öğlen bişey ye hafifi akşam yeme yine elma ye

öle yapcam canım kahvaltmı aynı yapcamm sonraa elmaa yıcemm amaa tek öğündee olsaa sebzee yemegı cok azz bidee yogurtt yicemm yoksaa benn kötü olcamm

Back
X