Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
makarakukara aramizda pek bisey yok dogum tarihleri yakin bebislerin sen 2 hafta sonra gelicek yazmissin sezaryanmi olucan yoksa

Evet Canım..
Kesinlikle Sezaryen İstiyorum..

Normal Düşünüyorsan İnşallah Senin ki Ocak Ayını Geçer..

Allah Sağlıklı Sıhhatli Kucağımıza Almayı Nasip Etsin İnşallah..

Son düzenleme:
amin neden sezaryan istiyorsun peki

Hastane Korkum Var Benim..
Psikolojik Olarak..

Yani Doğumla Alakalı Bir Durum Söz Konusu Değil..
Kan Alma, Birisini Ziyarete Gitme v.s.

Hastaneye Girince Fenalık Geliyor..
Bu Sebepten Bebeğimi Riske Atmak İstemiyorum..

Hastane Korkum Var Benim..
Psikolojik Olarak..

Yani Doğumla Alakalı Bir Durum Söz Konusu Değil..
Kan Alma, Birisini Ziyarete Gitme v.s.

Hastaneye Girince Fenalık Geliyor..
Bu Sebepten Bebeğimi Riske Atmak İstemiyorum..

hmm anladim ALLAH kolaylik versin bebis dogunca haber ver seninde ilk galiba cinsiyeti ne

elossam harikasın canım yaa

maşallah sübhanallahh...

sanırım içinden 7-8 çeşit seçince işim halllolucak...

üzerimden büyük bir yük kalktı... Rabbim de seni bir sıkıntından kurtarsın inşallah.... buraya yazarım gün de yapacaklarımı ve de resimlemeyi unutmazsam çeker yüklerim... tekrardan sağol canım

bilmediğim tarifler olursa senden tariflerini isterim canım... hakkını helal et

çok güzel şeyler sağol canım... ağlayan pasta benimde favorimdir...

Son düzenleme:
resimlere bakmaktan canim $öyle miss gibi kabarmis limon kokulu kek çekti.. hemen mutfaga kosuyorum !!

Annem küçükken yapardı ve hiç sevmezdim, çocuk damak tadımla. Ama şimdi tadını hatırladım, canım istedi. hımmm

Elossacım tarifini çok beğendim çok pratik ve lezzetli
Bazen cnm lahana sarması çekiyor her zaman yapılmıyor ama bu çok kolay
Ben diyetteyim diye pirincini koymadım sadece bulgurunu koydum
Tabakta şık bir foto çekmiştim ama telefon sorun çıkardı tabi bekler mîyiz yedik afiyetle tencere de kalanları çektim:)
Ben tencere de yaptım üşengeçliğimden fırında daha güzel olur tabi bi de öyle yaparım

çok haklısın cnm sigara bütçeye çok zararr evet bende fark ettim maaşallah etin tavuğun eksik olmuyorr ben onlar gibi düşünmek yerine Rabbim daha çok versin dedim bizim maddi imkanımız çok ii değil ayda 1 kere tavuk ve et alınırr maaş günlrinde eşimde bende sigara nedir bilmeyiz ama herkes bütçesine göre hareket ediyorr keza sende öyle mutfağın dolu dolu olsun RAbbim kazıncınızı 1ken 5 etsin inşşş

Laz geliniyim ben eşim ve ailesi her gün balık yese bıkmaz. Senin tariflerine çok güveniyorum bide bunu deneyip şaşırtıyım bizimkileri.
Ellerine saglık nefis gözüküyo.

hoşbuldum canımmm cidden tariflerin çok ayrıntılı ve resimli olması çok hoşma gitti:)

sağol canım benim,sendende paylaşım beklerim ona görree

Salgamli pirinc salatasini ilk kez duyuyorum. Nasil bir sey?

çok leziz bişi zorda değil...
Pirinci sıcak ve tuzlu suda 15 dakika kadar haşlayıp, iyice yıkadıktan sonra, Bir tencerede tereyağı ile kavuralım. İçine şalgam sularını ilave edip pilav pişirir gibi pişirelim. Demlendirip, ılındıktan sonra, içine rende havuç, dereotu, nane, mısır, taze soğan ve kornişon turşuyu doğrayıp karıştıralım. Baharatları ve limon suyunu ilave edip servis yapalım.

ya gerçekten harikasın,yaratıcılık süper! :) eminim çok güzel olmuştur canım benimm afiyet bal şeker olsunn

dedeciğinin ellerinden öperim ne kadar haklı! Güzel dualarına aminn diyorum canım Rabbim bolluk bereket versin cümlemizin sofralarına inşallah...!
lahana dolmana hemen bakıyorummm:)

aynen bende sana katiliyorum canim

teşekkür ederim hayatım bende seni öpüyorumm

eşine çok selamlar olsun,kesinlikle bizim mantıktan gidiyorsunuz çok belli..C vitamini olayına gelince ççokk haklısın,mandalina delisi biri olarak 2 kg. mandalinayı Muhteşem yüzyıl başlayıp bitene kadar bitiriyorum kendi başıma

canımsınn çok teşekkür ederim o güzel duana..Allah kabul eder inşlh canım..helal olsun ne demek ben bişi yapmadım kii,seninde bildiğin şeyleri hatırlattım o kadarrr:))
sen listeni hazırlayınca bana yaz canım istediğin tarifleri yazarım emi..ççookk öptüm

resimlere bakmaktan canim $öyle miss gibi kabarmis limon kokulu kek çekti.. hemen mutfaga kosuyorum !!

aferin benimde canımı çektirdin nolcak şimdiii hadi koş yapta bizde sebeplenelim bariii

oy oy oyyy harika görünüyor canım yaa,ellerine sağlık ..tencerede olmasıda güzel canım fırında arasında çok uçurum bi fark yok emin ol..oy oy oyy olsada yeseydim yanına bol yoğurt:)))

İnş en yakın zamanda gebelik testinin pozitif resimlerini de burdan paylaşırsın bizimle :)))

ay canım yaa inşallahh dualarını esirgeme emi

canımsın aminnn,Rabbim hepimizin yuvalarından bereketi,huzuru eksik etmesin yeter...
et,but yemesekte olur,önemli olan insanın iç huzuru,yuvasındaki huzuru mutluluğu hayatım..Anneciğimin bir lafı var,kimse midemize kepçe salıp aaaa bugün Elossa ne yemiş diye bakmaz kimsenin öğünü kimseden gelmiyor sen evinde mutlu ol,eşinle huzurunu her daim sıcak tut saygılı sevgili ol,bunlar en büyük zenginlik der anneciğim...
ev alınabilir,araba alınabilir herşey satın alınabilir..ama şimdi hemen,ama ileride fakat mutlaka istediğimiz herşeye maddiyatla sahip olabiliriz...ama huzur asla satın alınmıyor,sevdiğim adamla aynı çatıyı paylaşıp aynı ekmeği bölüşerek yıllarımı tüketebilirim huzurumla..ama evimi altınla dayayıp döşeyip içinde huzurumu eksik ederse o zaman dünyanın en fakiri olurum...Bu hepimiz için böyle...

Laz geliniyim ben eşim ve ailesi her gün balık yese bıkmaz. Senin tariflerine çok güveniyorum bide bunu deneyip şaşırtıyım bizimkileri.
Ellerine saglık nefis gözüküyo.

canım çok teşekkür ederim hoşgeldin mutfafağımaa,o zaman senden yaptığında paylaşım bekliyorum ona göre

Son düzenleme:
dayanamadim dün gece kalktim limonlu kek yaptim, bebek emziriyorum canin çektigi seyleri ye dediler ne kadar dogru bilmem

bu da fotosu bi kismini yedim gitti öyle çekebildim ancak

canım şu bisküvi tarifini biraz daha açık tarif yazarmısın lütfen

ay ellerine sağlık canımm,ne güzel kabarmış maşallah maşallah...bi dilim kaptımmm

canim aksine pek kabarmadi, yumurta ve sekeri iyi çirpmam gerekiyordu ama sabredemedim hemen yemek niyetiyle az çirptm az kabardi
tariflerin çok guzel bu arada, benimde mutfakla aram çok iyidir ama maalesef esim fazla yemiyor, asla yemek seçmez ama kek pasta börek yaparim 1 dilim yer, yemeklerden 1 tabak o da yarim sadece yaptiklarim artip kaliyor hiç gelip demez canim sundan çekti yapda yiyelim.. ne yapcm bilmiyorum

canım, şu bisküvi tarifini bira daha açık tarif yazarmısın sana zahmet

canım şu bisküvi tarifini biraz daha açık tarif yazarmısın lütfen

evett bende tarif isterimm

yok yok bence güzel olmuş canım ellerine sağlıkk
benim koca bebeğim iştahlıdır,canı bişi isteyince söyler çünkü damak zevkimiz aynı olduğundan hemen yapar yeriz:)
eşin neden yemiyor iştahsızmı,normaldemi böyle.

aslina bakarsak i$tahsiz degil ama ne yapalim artik bundan sonra degisecegini sanmiyorum =))
sayfani takipteyim canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…