- 12 Ekim 2011
- 2.807
- 460
- 373
tariflerin çooook güzel canım yaa
şu güzel yemeklerden biraz da ben tatsam mı
tabiki canımm hepsinden alabilirsin:))
hoşgeldin mutfağıma
Bebek isteğini öğrendiğimden beri dualarımdasın canım
Elossacım hamsili pilavın süper ben de bugün hamsili pilav yapacaktım grip olunca üsendim buğulama yaptım
Benim de favorimdir senin gibi yapıyorum kuş üzümü de koyuyorum ben bir de porsiyonluk dene tam misafirlîk oluyor çok şık oluyor
canım günaydınn,çok teşekkür ederim gerçektende harika oldu,eşim bayıldı bayıldıı...porsiyonlukta yapıyorum ben canım,güveç kaplarında hazırlıyorum çok şeker oluyorlar..ama bu benim orta boy borcamım bize tam denk geliyor o yüzden böyle yaptım bu defa:)
bu arada çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum hayatım,dikkat et kendine havalar bi tuhaf kış gelemedi gitti
canım bilgilendirme için çok sağol gerçektende haklısın..
tereyağ ve zeytinyağı vazgeçilmezim benim,asla eksik etmem stoklarım bile:)
zaten verdiğim tariflerdende anlaşılıyor nasıl tutkunu olduğumuz:)
benim eşimde kahvaltıda tereyağ ve bal ikilisinin aşığı yemeden asla işe gitmez..
bizim evimizin tam karşısında ekmek fırını var ve ramazanda çıkan her pide günlük çıkıyor,lavaş çıkıyor,bazlama çıkıyor öyle güzel yapıyorlarki...her sabah ve akşam sıcak ekmek yemenin tadı hiç bişeyde yok..
eline sağlık tatlım cidden iştah açıcı bana da fikir oldu borcama yapsam nasıl olurdu diyordum çok şık oluyormuş
Sağol cnm daha ıyıyım ama bir hafta daha gider bu grip:2:
Benim ki Tereyağı Peynir - Kaymak - Bal..
Çok Enteresan Tereyağı İle Bal Yemiyor..
Midye Demişsin Beni Mahvetmişsin..
Bayılırızzzzzz ...
Sizde Karı Koca Bizim Gibi Boğazına Düşkün İnsanlarsınız Heralde..
Hamsili Pilavında Yakıyor Yani Ellerine Sağlık..
teşekkür ederim hayatımm,hoşgeldin mutfağımaa
merhaba elossa,gizli hayranlarındanım
sık sık sayfana giriyorum,bir türlü yazmak fırsatı olmamıştı.
listene
şalgamlı pirinç salatası
etimek salatası
ağlayan pasta
eklemek istedim.bunlar benim kurtarıcılarımdır.
çok istek alır bu tarifler benden.menü isteyen arkadaşa tavsiye ederim
bir an önce iyileş inşallah hayatım,dualarım seninle..
borcamda gerçekten şık oluyor,ama tek porsiyonlukta hoş yani:))
yaptığında kesinlikle paylaşmalısın emiii
sağol canım güzel oldu gerçektende
midye bizimde ççookk feci tutkunu olduğumuz bişii
ve evet canım boğazımıza acaip düşkünüz öyle böyle değil....Ailelerimizin payı bunda ççookk büyük
ve şunları yazmadan geçemicimmm;epeydir yazıcam yazıcam unutuyorum araya bişey giriyor...en iyisi açayım ağzımı yumayım gözümü hesabı
özelden bikaç arkadaşım Elossa mutfağından et,kıyma,tavuk v.s. eksik olmuyor...günümüz şartlarına göre oldukça zengin içerikli mutfağın maşallah diyenler oluyor..ben hemen bişiler yazmak istiyorum bu konuda..Hanımlar bu sizin elinizde,tabiki beraberinde eşinizinde!
bizim gelirimizin hafife alınmayacak bi kısmı mutfağımıza gidiyor,sağolsun hiç bişey eksik etmez eşim...
ben zaten alışveriş manyağıyım elim boş asla eve gelmem dışardan; keza eşimde öyle taşır getirir ve biz 2 kişiyiz düşünün.
ve buradan bunları yazmamın sebebi ise şu aslında,hanımlar eşleriniz ve siz sigara içiyorsanız hem sağlığınıza hem cebinize kazancınıza yazık.
atıyorum bi sigara 6-8 tl arasında değişiyor sanırım ve bunu aya vurursak hergün 1 paket içen biri ortalama ayda 200 tl harcama yapıyor ve bu kişi başı hesap..
2 kişinin aylık sigara masrafı 400 tl..
yazık günah!
o 400 tl ile evinize et alsanız,tavuk,balık alsanız fenamı olur!
bizim mantık bu yönde başladı eşimle..sigaramız içkimiz yok o yüzden asla mutfaktan kısılmayacak yapıcaz yicez yapıcaz yediricez şeklinde sürüyor..
umarım söylediklerim işe yararda belki bikaç kişinin sigara konusundaki düşüncelerini değiştirmiş olurum...
şöyle düşünün; sağlığımız ne kadar önemli ne kadar hassasız dimi sağlık konusunda..
ama sigara kullanan arkadaşlar sağlıklarından olmak için,sağlıksız bi hayat yaşamak için bide üste para veriyorlar;
Böyle bi mantık yok,mantık ötesi saçma bişey!
aynen bende sana katiliyorum canimbir an önce iyileş inşallah hayatım,dualarım seninle..
borcamda gerçekten şık oluyor,ama tek porsiyonlukta hoş yani:))
yaptığında kesinlikle paylaşmalısın emiii
ve evet canım boğazımıza acaip düşkünüz öyle böyle değil....Ailelerimizin payı bunda ççookk büyük
ve şunları yazmadan geçemicimmm;epeydir yazıcam yazıcam unutuyorum araya bişey giriyor...en iyisi açayım ağzımı yumayım gözümü hesabı
özelden bikaç arkadaşım Elossa mutfağından et,kıyma,tavuk v.s. eksik olmuyor...günümüz şartlarına göre oldukça zengin içerikli mutfağın maşallah diyenler oluyor..ben hemen bişiler yazmak istiyorum bu konuda..Hanımlar bu sizin elinizde,tabiki beraberinde eşinizinde!
bizim gelirimizin hafife alınmayacak bi kısmı mutfağımıza gidiyor,sağolsun hiç bişey eksik etmez eşim...
ben zaten alışveriş manyağıyım elim boş asla eve gelmem dışardan; keza eşimde öyle taşır getirir ve biz 2 kişiyiz düşünün.
ve buradan bunları yazmamın sebebi ise şu aslında,hanımlar eşleriniz ve siz sigara içiyorsanız hem sağlığınıza hem cebinize kazancınıza yazık.
atıyorum bi sigara 6-8 tl arasında değişiyor sanırım ve bunu aya vurursak hergün 1 paket içen biri ortalama ayda 200 tl harcama yapıyor ve bu kişi başı hesap..
yazık günah!
bizim mantık bu yönde başladı eşimle..sigaramız içkimiz yok o yüzden asla mutfaktan kısılmayacak yapıcaz yicez yapıcaz yediricez şeklinde sürüyor..
umarım söylediklerim işe yararda belki bikaç kişinin sigara konusundaki düşüncelerini değiştirmiş olurum...
şöyle düşünün; sağlığımız ne kadar önemli ne kadar hassasız dimi sağlık konusunda..
ama sigara kullanan arkadaşlar sağlıklarından olmak için,sağlıksız bi hayat yaşamak için bide üste para veriyorlar;
yazık günah!
Ay cnmmmm çok sağol
Söylediklerine harfi harfine katılıyorum biz de aynı sizin gibiyiz
2 kişi ama dedemin bir lafı vardır mutfağa ve ısınmak için verilen paraya acımam doktora vermekten iyidir der.
Sigara cidden külfet elh biz de kullanmıyoruz Rabbim kullananları kurtarsın
Evlerimizden bereket ve hayırlı bol kazanç eksik olmasın.
Bu arada elossa usulü lahana dolması yapılmıştır tarafımdan ve laptopu açınca ekleyeceğim
Lahana Dolmasını Lohusa Dolması Okudum..
Ayyy Ben Sanırım Sendroma Girdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?