Canim hamilelegi senden 6 hafta onde olan bir tanidigim neredeyse her gun makarna yiyor ama bebek de kendi de turp gibieveeet, yine makarna muhabbeti
kahvaltıdan beri doğru dürüst bir şey yiyemedim
kahvaltıyı 10 buçuk gibi yaptık
saat 2 gibi bi kase aşure yedim
bu yanma öldürdü beni.
şu an geçti, tabi bişey yemediğim için
korkuyorum bişey yemeye
açım ben yaaa
süt içeyim barihiç sevmem halbuki
makarna bişey yapar mı ki, haşlasam azıcık
eveeet, yine makarna muhabbeti
kahvaltıdan beri doğru dürüst bir şey yiyemedim
kahvaltıyı 10 buçuk gibi yaptık
saat 2 gibi bi kase aşure yedim
bu yanma öldürdü beni.
şu an geçti, tabi bişey yemediğim için
korkuyorum bişey yemeye
açım ben yaaa
süt içeyim barihiç sevmem halbuki
makarna bişey yapar mı ki, haşlasam azıcık
Canim ispanak, havuc aromasi oldugu icin tadi farkli. Yogurtla yemesi cok guzel.
Kepekli makarna bana yavan geliyor sevemedim nedense.
Ben de barillanin firin makarnasini tavsiye ederim. Denediklarim icinde en guzel firin makarnasi bu.
Elossacigim limon sana feda olsun buyur gel. Asure tarifini merakla bekliyorum
Canim hamilelegi senden 6 hafta onde olan bir tanidigim neredeyse her gun makarna yiyor ama bebek de kendi de turp gibiGUzel bir spagetti yapsan mesela ben de gelirim yemeye
merhaba canımm hoşgeldinnnn:))
evet menüne geçicezde sen ortalarda yoksun benim gibi
şimdi bana kaç kişi geleceğini söyleyerek tiyo verebilirsin canım
canım ilgine alakana çok teşekkür ederim...seni de meşgul ediyorum fakat tariflerine ve de zevkine güveniyorum...
gün de 10 kişi yetişkin ve 7-8 tane de çocuk olacak sanırım... 20 gün kaldı... :18:
sultan lokumu cepte.7-8 çeşit yapıcam... başka ne yapayım?
Elossacım yarın kısmetse senın usulündeki lahana dolmasını yapacağımYaparsam foto eklerim inş.
oy o çeşitler ne oyle nam nam
merhaba elossa,gizli hayranlarındanım
sık sık sayfana giriyorum,bir türlü yazmak fırsatı olmamıştı.
listene
şalgamlı pirinç salatası
etimek salatası
ağlayan pasta
eklemek istedim.bunlar benim kurtarıcılarımdır.
çok istek alır bu tarifler benden.menü isteyen arkadaşa tavsiye ederim
canımm yaparsan mutlaka ekle emi,merak ederim beeennnn:)
valla o mamaları yazarkenki karın ağrılarımı anlatamamm,hem yazıyorum hemde bi yandan sesli okuyorum eşim öldü gülmekten
canım merhaba hoşgeldin mutfağımaa
çok teşekkür ederim önerdiklerinde harika lezzetler yaptığında paylaşırsan çok sevinirim canım..
şalgamlı pirinç salatasına ben bol dereotu ve mısır koyuyorum gözüm doymuyor:)))
evet bende ayrıca kornişonda doğruyorum.olursa havuç turşusu da rendeliyorum.renk veriyor
merhabalar bende sürekli takipçinim en son dukan dieti yapıyodun sanırım hala devam mı kaçamaksız yoksa dayanamayıp bıraktın mı merak ettim.
Canim hamilelegi senden 6 hafta onde olan bir tanidigim neredeyse her gun makarna yiyor ama bebek de kendi de turp gibiGUzel bir spagetti yapsan mesela ben de gelirim yemeye
makarnaya gerek kalmadı zaten
abimlere gittik akşam, annemler de ordaydı
annem bulgur pilavı ve et sote yapmıştı
ben bulgur delisiyim
ama çok abartmadan yedim
çünkü midemdeki yanma yeni geçmişti
makarnayı da özlemişim bu arada
yarın yapsam fena olmaz hani.
elossa yaa, o liste ne öyle
ehehehhhee çatalı bıçağı almış hazırda bekliyorum diyorsun dimiiiii
evet bekliyorum, tam da kilo alımımı düzene sokmuştum
şimdi de yanmalarım başladı.
ama olsun, ölçülü yiyince fazla sıkıntı olmaz sanırım.
bu arada cuma günü aşı olcam sağlık ocağında
evdeki tartıya göre yaklaşık 1 buçuk kilo aldım
bakalım orda ne çıkacak kilom
ona göre de gelsin çikolatalı yaş pasta ödülüm
pastayı yerken benide çağırıcaktın biliyorsun değil mi?
evet evet hatırlıyorum.
zaten kutlama yapıcaktık
Merhaba.
Ben sizin bu başlığınızı sanırım bir ay kadar önce farketmiştim. Epey bir sayfayı hiç atlamadan okudum. Sonrasında ise; ne yapacak olsam değişik birşeyler veya özellikle çay misafirleri için hazır kaynak olarak, sanki çekmecelerimizde olur ya hani kitaplar falan öyle bir kaynağa sahibim duygusuyla kendimi garantiye almış hissettim.
Ben öyle çok özel yöresel ve teferruatlı şeyleri beceremem ve pek bilgili olduğumu da söyleyemem. Ama elimden yenir ve beğenilir yaptığım yemekler genellikle.
Fakat, pasta (pastaban veya diğer hazır şeyleri puding veya krem şantilerle ya da jöle ve meyvelerle öylesine yaptıklarım haricinde), kek, poğaça, kurabiye bakımından son derece beceriksizim ve fazla değil neredeyse hiç yapmıyorum diyebilirim. Mümkün olduğunca bir kısmını hazır alıp, yanına da patates salatası, makarna salatası, sarma, dolma gibi garnitür içerikli veya meze tarzı şeylerle ve bir de börekle tamamlıyıveriyorum ve olabildiğince yemeğe kalmalarını sağlıyorum ki bu eksikliğimi az da olsa telafi edebileyim.
Bir de, biz hepimiz gerçekten çok iştahlıyız ve yemekten keyif alıyoruz. Hal böyle olunca da, özellikle tereyağ un ve şeker konusunda genel anlamda uzun yıllardır sürekli olarak bir kısıtlama durumundayım.
Ve sizin bu yaptığınız muazzam, hepsi birbirinden güzel ve lezzetli şeyleri yaparsam başta ben 100 kilo olurum herhalde. Çünkü hepsi çoooooooookkk güzeller.
Sizin belki kilo probleminiz yoktur ve rahatça yiyebiliyorsunuzdur fakat ben çockluğumdan itibaren kiloya çok müsait olduğum için, sürekli olarak porsiyonlarımı ve yediklerimi sınırlı tutuyorum.
Bütün hanımlar düşkündür mutfağa, zaten ev halkı için eşlerimiz çocuklarımız için de mutlaka bir şekilde bir tencere tava konuyor ocağa.
Fakat sizinkiler hakikaten bir başka. Resmen, bir tutku olmalı bu ayrıca.
Tek kelimeyle müthişsiniz diyor ve saygıyla eğiliyorum yaptıklarınız karşısında.Kendi adıma ve faydalanan herkes adına, ben de çok teşekkür ediyorum bu yararlı ve güzel paylaşımlarınız için. Sevgimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?