Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
ellossa maşşalah size ya ne kadar çok seviyorsun kocanı. Hep onun için birşeyler her istekte hizmet 41 kere maşşallah size

ellossa maşşalah size ya ne kadar çok seviyorsun kocanı. Hep onun için birşeyler her istekte hizmet 41 kere maşşallah size

Evet gerçekten 41 kere maşallahhh Allah nazardan korusun insana yaşama sevinci veriyorlar.Şimdilik 2 kişilik mutlu aile tablosu ama ben yürekten inanıyorum bu güzel tertemiz yürekli insana Rabbim hayırlı bir evlat verecek inşallah.Artık bebişiyle yaptığı kurabiyelerin keklerin resimlerini gönderir bizlere :) Tüm kalbimle söylüyorum dualarım seninle canım

canım ya yaptığın beyaz lahana dolması varya onu en son fırında mı bişiricez o kısmı anlayamdım?

Elossa ben gizli hayranın falan değilim apaçık hayranınım işte.Hatta bir numarada ben varım kimse kusura bakmasın.Senin kremalı patates tarifini yaptım.Resimleyecektim ama aniden arkadaşım geldi ona birşeyler hazırlayayım derken telaşta arada kaynadı.Arkadaşım da çok beğendi hatta hep o yedi bana kalmadı.Bir iki çatal aldığım kadarıyla çok lezzetliydi.Ben bunu patatesleri haşlayıp ezip,üstüne beşamel sosla yapıyorum öyle de güzel oluyor.Ama bu çok daha pratik.Bir de şu Dukan diyetinde bir haftada ne yedin,ne içtin biraz yazabilirmisin?Benim de göbeğimi eritmem lazım da.

Son düzenleme:
eee akşma kim ne yemek yaptıı ben kıymalı peynirli kızartma planlıyorum işten çıkıncaa

canım şu bisküvi tarifini biraz daha açık tarif yazarmısın lütfen

iki paket pötibör bisküvi (sade)
içine ceviz büyüklüğünde oda sıcaklığına gelmiş tereyağı
pudra şekeri
kakao
ceviz ya da fındık (dövülmüş)
süt
malzemeleri göz kararı kattığım için ölçü veremedim.
ama yaptığın zaman ölçüye gerek olmadığını görceksin.
bisküvileri rondodan geçirip un haline getiriyorum, içine kakao ve cevizi ekleyip karıştırıyorum
ayrı bi kapta pudra şekeri ve yağı mıncıklayarak birbirine yediriyorum
istersen şeker katmayabilirsin, çünkü bisküviler zaten şekerli
sonra bisküvi,kakao ve ceviz üçlüsünü şeker ve yağın olduğu kaba alıp karıştırıyorum
sonra süt katıyorum, şöyle hamur kıvamına gelcek ki, rahatça toplarımı yapabileyim.
sonra isteğe bağlı büyüklükte toplar yapabilirsin, hindistan cevizine bularsın en son da.

elossacım şu resim ekleme işini bana bi daha anlatsana, hangi sayfada kaldı bilmiyorum, özel mesajla anlatabilir misin
belki yaptığım bombomların fotosunu koyarım, böyle anlatmakla tatmin olmadım da

aslina bakarsak i$tahsiz degil ama ne yapalim artik bundan sonra degisecegini sanmiyorum =))
sayfani takipteyim canim..

olsun canı sağolsun eşinin başından eksik etmesin Rabbim canım...
takipten ayrılma emiii

canım benim çok sağol çok teşekkür ederim güzel dualarına aminn..
karşılıklı olunca tadı bi ayrı sevmenin aşkın,en az benim kadar hissettiriyor benim aşkım aşkını belkide o yüzden bu kadar pozitifim hayata,eminim ve dilerim her evli çift aynı heyecan aynı tutkuyla bağlıdır eşine,ailesine...

çok teşekkür ederim canımm inşallah yaa,keşke olsa yakın zamanda buraları coştursam ayağa kaldırsam KK yı
o güzel dualarını esirgeme emi,bebişimle kurabiyeler yapıcaz size onun elleriyle sunucam resimlerimi....
Aminnnnn inşlh

canım ya yaptığın beyaz lahana dolması varya onu en son fırında mı bişiricez o kısmı anlayamdım?

canım direk fırında pişiriyorum ben ocakta hiç pişirmeden

canım çok teşekkür ederim çok sağol yaa,çok mutlu oldummm
kremalı patates bizim favorimiz tek başına bil yapıp yiyoruz yanına yemek yapmadan da..bol salata tamamdır:))
bu arada dukan için sana özelden ayrıntılı yazayım olurmu

eee akşma kim ne yemek yaptıı ben kıymalı peynirli kızartma planlıyorum işten çıkıncaa

ayy süpersin canım yaa ellerine sağlık şimdiden,ben yemeklerimi dün yapmıştım bugün onları yicez kısmetse:)

evet bende orda takıldım biraz ama görünüşe bakılırsa fırınlamış arkadaş en son.. harika görünüyorr

canım teşekkür ederim,ama en son değil direk fırınladım ben

muhtemenel canımmm ama elossa gelsin hemen cevap bekliyorummm

yazdım bileee

canım tarif için çok teşekkürlerrr ellerin kolların dert görmesin inşlh..
foto kesinlikle istiyoruz topikçeeeeeeeeee
2 tane bombomda bana atıver ekrandan emii:))
cnm mesaj yazdığın kutunun alt kısmında eklenti ekle diyor onu tıkla açılan kutunun sağ üst köşesinde dosya ekleyi tıkla dosyanı seç seçtikten sonra upload files yazıyo ortada ona tıkla sonra sağ alt köşede bitir yazıyo onu tıkla sonra cevaplayı tıkla resimlerin eklenir cnm

inanki sabırsızlıkla bekliyorumm

canım bugün kurstan eve gelirken Pazartesi pazarına gittim ve sana söz vermiş olduğum gibi Balkabağımı aldımmmm:)
oldukça diri,taze ve rengindeki turunculuk çok iyiydi..zaten balkabağı tatlısı yapacaksak alırken tırnağımızla şşööyylee bi batırmaya çalışmamız lazım..eğer oldukça sertse ve rengi koyu ise o tam tatlı olacak kabaktır,annemdem öğrenmiştim bende...
aldığım kabak 3 kg geldi tamı tamına ve hepsini yapmayı düşünüyorum çünkü biz çok seviyoruz :)))
kendilerini tanıtayım ve ben mutfağa koşayım
gece 12 ye kadar beklesemmi yoksa süslü bi kraliyet arabasına dönüşürmü dersinn

elossa süpersin yaaa seni seviyorumm 2 kilosu bana bi kilosu size 3kilo kabakta ne var kız tek başıma yerim benn ımmmm acayip cnm çektii sabırsızlıkla bekleyecem tarifini görüntüsünü anca yarın bakabilirim işe gelince ellerin dert görmesin benim yerimede yee

ayrıca kraliyet aracına dönüşmesine ne gerek var sen kraliçasin zatenn

bende seni seviyorum hayatımm sevgiler karşılıklıı,güzel sözlerinede çok teşekkür ederimm
hepsini al feda olsun nolcakk kii,sana hitafen yapıyorum zaten tatlıyı bizde arada kocişle sebeplenicez iştee

Cuma Günü Doğurabilirmişim..
Hakkınızı Helal Edin Bu Topikten Çok Tarif Çaldım..

Elossa topiğini yeni yeni görüyorum,çok güzel tarifler var gibi duruyor,en yakın zamanda daha yakından takip etmek dileğiyle,iyi geceler..

bu arada balık sevmem ama o nasıl bir hamsili pilavdır,o nasıl bir sabırdır tüm aşamaları çekmişsin ellerine sağlık:)

canım merhaba hoşgeldin mutfağımaa:)
çok teşekkür ederim ilgine,evet aşama aşama çekiyorum ben yaptıklarımı gerçektende oldukça sabırlıyımdır.:)
hamsili pilavım gerçektende yenilmeye değer bi lezzet,yapmadıysan eğer denemeni şiddetle öneririm canım

canımmm çook tşk ederimm

canım direk fırında pişiriyorum ben ocakta hiç pişirmeden

yazdım bileee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…