Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
bende bu eski davlumbaz fırınlardan var kuruturmu acabaa yeni eve geçince fırından ödün verdimm

Kabak tatlısı muhteşem görünüyor tadıda öyledir hiççç şüphem yok ellerine sağlık canım

çok tşkler canım

Bugün susamli poaça da yaptik annemle ama tadina bakamadim henüz misafirleri bekliyoruz
onlar gelmeden bize zirnik yok
ama cok nefis gözüküyolarr

bende bu eski davlumbaz fırınlardan var kuruturmu acabaa yeni eve geçince fırından ödün verdimm

canım sık sık kontrol edersen kurutmaz bence

Kabak tatlısı muhteşem görünüyor tadıda öyledir hiççç şüphem yok ellerine sağlık canım

sağol canımm çok teşekkür ederim gerçekten süper oldu:)

Bugün susamli poaça da yaptik annemle ama tadina bakamadim henüz misafirleri bekliyoruz
onlar gelmeden bize zirnik yok
ama cok nefis gözüküyolarr

ama hani resiimmm:)

Aman Allah'ım :111:

acemipericim biz de sizin gibi yapar, üzerine ceviz serperiz
ve de ben de aynen senin gibi annemden yapmasını beklerim

Aman Allah'ım :111:

acemipericim biz de sizin gibi yapar, üzerine ceviz serperiz
ve de ben de aynen senin gibi annemden yapmasını beklerim

ehehhee gözlere bakk
canım al bi tabağını feda olsun:)))
Anneleri beklemeyin sizler yapın annelerinize süprizzz:))

TAVUK BURGERLİ,KAŞARLI MENEMEN.....

arkadaşlar bildiğimiz menemeni burgerli kaşarlı yaptım,çok leziz bişi oluyor..kahvaltılarınızda değişik bir alternatif...
ben köy biberi kullandım,isteyen istediği biberle yapabilir,çekirdekleri çıkarmak şartıylaaaa

canım tarıf ıyı hos ama ben işlenmiş et ürünleri tuketmıyorum sızlerde tuketmeyın bence saglık acısından hıc hos degıller sucukta yemem yedıgım tek bu tarz urun pastırmadır en az ıslem gormusu ve en saglıklısı.

canım teşekkür ederim,ama bilindik markalar kullanıyoruz ve açık asla almıyoruz...yinede dahada dikkatli olmak şart çok haklısın canım

KIYMALI KARNIBAHAR....

1 orta boy karnıbahar
2 havuç
2 kuru soğan
150-200 gr kadar kıyma
domates salçası
biber salçası
sarımsak
tuz
tencere

arkadaşlar resimlerde oldukça açık ama yinede sormak istedikleriniz olursa ben burdayım biliyorsunuz
Nöbetçi mutfak

Allahım sana geliyorum... manzaraya bak.. ellerinize sağlık. muhteşem görünüyor...bir arkadaşım yapacaktı bana.. aklıma geldi,bu aralar başının etini yiyeyim ben..:)

SEBZELİ MÜCVER

yapım aşamasını çekemedim kociş başımda bekliyordu aceleden yaptım mücveri:)
hemen içindekileri yazayım çok basit çokta lezzetli arkadaşlar...diğer yapışımda(kociş evde yokken) :)))) mutlaka aşamalı çekeceğim
yanına sarmısaklı yoğurtla yemede yanında yat

1 patlıcan
1 kabak
1 patates
1 kuru soğan
1 köy biberi
2 diş sarmısak
3-4 dal maydanoz
3-4 dal dereotu
2 yumurta
1 su bardağı un
2 yemek kaşığı yoğurt
pul biber
karabiber
kuru nane
tuz

patlıcan,kabak,patates ve kuru soğanı rondonun biraz irice kısmıyla çekiyoruz..yani sulandırmayacağız,vıcık vıcık olmayacaklar:)
sonra içerisine diğer malzemeleri ekleyip yoğuruyoruz..katı olmayacak akışkan bir karışım olacak..ve teflon tavaya çok az yağ ekleyip çevirerek pişiriyoruz..
afiyet olsunn:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…