Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619

1su bardağına 1 tatlı kaşığı yeterli gelirr ben bir litre süte 4kaşık un 1 kaşıkta nişasta koyarımm 1 kutu labne yeterli kolay gelsin akşam yap ertesi gün ye daha lezzetli oluyo bi gün bekleyince

1su bardağına 1 tatlı kaşığı yeterli gelirr ben bir litre süte 4kaşık un 1 kaşıkta nişasta koyarımm 1 kutu labne yeterli kolay gelsin akşam yap ertesi gün ye daha lezzetli oluyo bi gün bekleyince

çookk teşekkür ettim

canım ciğer tarifin benim arnavut ciğeri diye bildiğim tarif.. bayılırım ben yaa.. çoktaaandır canımız istiyo eşimle, bi alamadık.. kırmızı soğanım da var evde.. kırmızı lahana turşusu da kurdum sanki yanında çok güzel gider gibi.. oh süper.. canım çekti sabah sabah

kızlar bişi dicem

ben düdüklümde buharda brokoli haşlarken meğer suyunu koymayı unutmuşum

brokolilerim yukarıda kaldığı için dibine yapışmadı

ama düdüklümün görüntüsü çok kötü oldu

10-15 dakika falan ateşte yandı

bunları nasıl giderebilirim

cifledim olmadı

fotoları biraz büyük koyuyorum ki iyice görün diye

cnm üzüldüm ama benim bildiğim bişi yokk geçenlerdede ben mısır patlatmıştım oda yandı 1 haftadır sudaa tuzlu suda altını yakıp yumuşatıyorum ama bana mısın demiyoo

ooooovvv çok fena olmuş:44:
lavabo açıcı işe yarıyormuş diye biliyorum
lavabo açıcı koyup üzerine su koyup kaynatmak gerekiyor
bir dene bakalım sonrada bol suyla iyice durula

Bende sultan lokumu tarifini denedim harika oldu. Çok teşekkür ederim. Aşama aşama resimler yayınlaman da harika!:104:

valla sormayın kızlar çok fena oldu mis gibi düdüklüm gitti

por çöz döküyüm diye düşünmüştüm bende.

olmadı ikisini birlikte mi döksem ne

sıcak suyla kaynattım ama malesef bi değişiklik olmadı

bi de amwayin fırın temizleyicisi var adını unuttum şimdi o benim tencerimin alttı kararmıştı baya çıkardı beklettim sonra telle ovdum istersen onu dene

Tencereye su dökün içine karbonat atıp bekletin...Dibi tutmuş tencerelerde işe yarıyor....Denemekten zarar gelmez, inşallah çıkar

elossacıgım ahh ben bir diyette olmasam kedinin ciğere baktıgı gibi bakıyorum konuna yinede vazgeçemiyorum seni takip etmekten her tarifin ayrı güzel.ellerine kollarına sağlık

hem yemek yapıp hemde her adımı fotograflamak çok zor.emeğin için ayrıca teşekkür etmek istiyorum

tamam o zaman bi gün yapıyım da şaşırtıyım herifimi

herifine yapınca beni unutmaaaa:)))

elossam yine döktürmüşün alıntı yapmadım sayfayı kaplarım diye
bebişm bi dogsun bende yapıp resimlerini koyacagım

canım çokk sağol teşekkür ederimm,hayırlısı ile doğsun paylaşımlarını merakla bekliciimm:)

canım benimki dana ciğeri,kii dana ciğeriyle güzel olur bu tava ciğeri..biz kasapa damarını ve dışındaki derisini aldırıyoruz..siz dışındaki yüzeyini ve sinirlerini almadıysanız sert olur..benim yaptığım yumuş yumuş oluyor lokum lokummm

komşu mutfak xxDerinxx mutfağından aldığım tarif tavada pizza

wowww Derincime sevgilerr,bende yaptım o pizzadan ama resim çekmeyi unuttum telaşlıydım,yakın zamanda yapıp eklicem kısmetse tekrar:)

Elossa ellerine sağlık ciğeri ben sevmem ama sen çok güzel yapmışsın.

sağol bebeğimm,gel buyur beraber olsun:)

elossa ciğerle pek aram yoktur normalde
en son, kurban bayramından sonra yapmıştı annem
çok hoşuma gitti o zaman
şimdi burda görünce nasıl canım çekti anlatamam
ellerine sağlık

canım yaa gel buyur sana da yaparım benn:)

canım sağolasın,bende patatesleri biberleri kip kip doğrayıp kızartıp harmanlıyorum,yanınada kuru soğan ayran off offfff:))
canımı çektirdin:)

hayatım harika gider hemdeee,en kısa zamanda yapıyorsun paylaşıyorsun o zamann:)))

canımcım geçmiş olsun:)))
hayatım yarım bardak sirkeye 1 yemek kaşığı tuz at ve süngerin sert yüzeyiyle ovmaya başlaa,sonrada gel bana teşekkür etttt

Bende sultan lokumu tarifini denedim harika oldu. Çok teşekkür ederim. Aşama aşama resimler yayınlaman da harika!:104:

canım beğenmene çok sevindimm,bi dahakine paylaşım isterimmm

ohh süper gözüküyor ellerine sağlık olsada yesek ya

sağol tatlımm teşekkür ederiimm

canım benim çok teşekkür ederim,gerçektende çok zor oluyor ama olsun,olumlu tepkiler aldığımda daha bi şevkleniyorum...
aslında çok keyif alıyorum,çokta yardımcı olduğumu düşünüyorum hemcinslerime:)
ben mesela nette tarif ararken mutlaka birilerinin yapmış denemiş olmasını,hatta resimleri olmasını göz önünde bulunduruyorum..
o zaman daha güvenli oluyor:)
öpüyorum canımm

düdüklüsü yanan arkadaş geçmiş olsun.Elossa önerdiğin yöntem demlik altı için de geçerli mi demliğimde su bitmişti altı karardı ne yaptıysam açılmadı

elossa bacım denedim az önce ama çoook uğraşmam lazım
ama işe yarar bi yöntem

çok bastırmam lazım ve yarım saat falan ovmam lazım

şöyle yapsam nası fikir?

bi tencereye sirke ve tuz ekleyip kaynatsam, tencereye de düdüklümü oturtsam
düdüklümün dibi geçerse aynı işlemi düdüklünün içi için yapsam

kolum çok ağrıdı çünkü dayanamadım daha fazla

bende özellikle ona bakarım.denenip denenmemiş olmasına.

kk ahalisine güveniyorum.kk benim için sadece bir internet sitesi değil.arkadaşlarımı nasıl her gün görüp birşeyler konusup paylaşıyorsam burdakilerle de öyle

deneyip takıldıgımız noktada senden destek alabiliriz.konunu hep takip ediyorsun.herkese cevap vermeye çalışıyorsun

azmin hiç sönmesin bende kocaman öptüm

merhaba elossa
tariflerin o kadar güzel ki yemek yapmayı sevmeyen "bana" bile heves geliyor
resimlerin içinde ayrıca teşekkürler mutfağı sevmiyorum bana ne önerebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…