Yarina bana soyle guzel bir menu verirmisin elossa ya esimle ben icin sadece
olur hayatım,romantik bi yemekmi normal bir akşam yemeğimi
Normal canim ozel bir gun degil...
tamam canım bi düşünelim bakalım hemennnn:)
Aslinda yemeklerin bi siralamasi var sirayla onlari yapiyorumda farkli seyler yap bide diyo bana boyle sulu yemeklerden farkli ne yapabilirim bilemedim..
Arkadaş yazmış geç kalmışım canım :) sultan lokumu gerçekten çok güzel.Yapta yeğenimiz de yesin annesi
Cnm benim tskler yapicam ins en kisa zamanda
paylaşmayı unutma emi canım
hayatım hoşgeldin mutfağıma:)
tariflerimi beğenmene çok sevindim bi dahaki sefere paylaşımda beklerim ona göree:)
bu arada ilk sayfada içindekiler bölümü var canım oradan rahatlıkla bulabilirsin listeyi
rica ederim hayatımm bugün hallederiz gün içinde inşallah
ehehehe sağol cnm:))
benimkide bayılır pazı,kara lahana,beyaz lahana,yaprak sarması,pırasa dolması...oy oy oyyy yazarken canım çekti :) :)
canım çok sağol beklerim merakla..bu arada tarif içinde ayrı teşekkür ederim çok sağol canım..forumdan atmamasını sürekli online kalmak istiyorsan giriş yaparken bu resmini çektiğim kutucuğu mutlaka işaretle canım:)
Eki Görüntüle 580274
ehehehe çatal bıçak hazır diyorsunnnn
canım rica ederim,beğenmenize çok sevindim..paylaşımda isteriimmmm:)
ehehehhe ye beni anammmtüm pizza senin feda olsunnnn
canım çok sevindim beğenilmesine,hamuru harika oluyor lezzetide öyle..paylaşımlarını merakla beklicciimmm
canım rica ederim çok sevindim beğenmene,mutfağı sevdirdiysemde ne mutlu bana..ellerine sağlık harika görünüyorlar yaaaa nefis nefissss...en sevdiklerimden,yanınada turşu
hayatım hoşgeldin mutfağıma çok teşekkür ederim..canım 36. sayfada sultan lokumu...ilk sayfadada herşeyin sayfa numarasını listeledim canım..yaparsan paylaşımını beklerimm
canım benim çok teşekkürler yardımın içinnn
ehehehhehe:))
Tmm cnm once.bi yapiyim sonra.nasil paylasabilcemi sorarim size
Cnm hosbuldum.cok tsk ederim
Elosa
mutfağın çok güzelmiş, maşallah baya beceriklisin. benim gastrit sorunum var. yağlı, baharatlı şeyler yiyemiyorum
açlıktan ölüyorum. bi de zayıflıktanbana besleyici, mümkünse kilo aldırıcı yemekler önerebilir misin
canım merhaba hoşgeldin mutfağıma
kilo almak istiyorsan bana misafir olup 1 haftalık kamp yapsan yeter canım
her gelen + 2 kg ve fazlasını almadan çıkmıyor evden:))))
ben hemen senin için yemek önerileri hazırlıyım canım,biraz düşüneyim bakimmm
hayatım patlıcan sarmamı gördünmü benim..onu ve yanına pilav cacık yapabilirsin..önden de mantarlı kremalı çorba,ama ev yapımı:)
hoşbulduk canım
keşke aynı ilde olsak gelirdim. sen listede acele etme, ben her gün uğrar öğrenirim senden
başkan dediğin böyle olur
benide sürekli atılıyorum formdan :44:
günde kaç kez giriş yapıyorum bilmiyooorum.beni hatırla demekte yetmio malesef:26:
neyseee..
sabah kalan hamuruda piizza için kullnıcammm..sonra yine bi tatlı bişi yaparım ama ne oldugu henüz belli degill.sadece 2 saat dersim varken günü kullanımm
Kacinci sayfada canimm bakiyim hemen olabilir patlicanli bisey yapmadim ne zamandir
paylaşırım canıım tabisi ama sana bişi sormalıyım.arkadşım kurbandan getrdigi eti kıyma olarak cektirmş ama baya iri iri "taneli" diyim.geçen köfte yaptım ondan.yogurdum oldukca uzun bi süre ekmegini falanda iyi ayarladıgımı düşünüyorum ama kızarttktan sonra hem tadı güzel degildi hemde böyle parçalanıyo gibi oldu..sence nerde hata yaptım ?? yogurmayı daha mı uzun tutmalıydım daha mı fazla ekmek koymalıydım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?