Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
Aslinda yemeklerin bi siralamasi var sirayla onlari yapiyorumda farkli seyler yap bide diyo bana boyle sulu yemeklerden farkli ne yapabilirim bilemedim..

hayatım patlıcan sarmamı gördünmü benim..onu ve yanına pilav cacık yapabilirsin..önden de mantarlı kremalı çorba,ama ev yapımı:)

Cnm hosbuldum.cok tsk ederim

Elosa

mutfağın çok güzelmiş, maşallah baya beceriklisin. benim gastrit sorunum var. yağlı, baharatlı şeyler yiyemiyorum

açlıktan ölüyorum. bi de zayıflıktan bana besleyici, mümkünse kilo aldırıcı yemekler önerebilir misin

canım merhaba hoşgeldin mutfağıma
kilo almak istiyorsan bana misafir olup 1 haftalık kamp yapsan yeter canım
her gelen + 2 kg ve fazlasını almadan çıkmıyor evden:))))
ben hemen senin için yemek önerileri hazırlıyım canım,biraz düşüneyim bakimmm

hoşbulduk canım

keşke aynı ilde olsak gelirdim. sen listede acele etme, ben her gün uğrar öğrenirim senden

başkan dediğin böyle olur

benide sürekli atılıyorum formdan :44:

günde kaç kez giriş yapıyorum bilmiyooorum.beni hatırla demekte yetmio malesef:26:
neyseee..

sabah kalan hamuruda piizza için kullnıcammm..sonra yine bi tatlı bişi yaparım ama ne oldugu henüz belli degill.sadece 2 saat dersim varken günü kullanımm

hoşbulduk canım

keşke aynı ilde olsak gelirdim. sen listede acele etme, ben her gün uğrar öğrenirim senden

başkan dediğin böyle olur

keşke hayatım,çok teşekkür ederim..baharatı çok kullanmayacağım şeylerde yapmaya başlasam iyi olacak demekkii

pizza yapınca paylaş emi canım:)

Kacinci sayfada canimm bakiyim hemen olabilir patlicanli bisey yapmadim ne zamandir

canım 1. sayfada içindekiler listesi yaptım..her terifimin sayfa numarasını belirttim bi göz gezdir bakimm,belki kocişinin seveceği şeyler olabilir:)
bu arada patlıcan sarmam 60. sayfada canım

paylaşırım canıım tabisi ama sana bişi sormalıyım.arkadşım kurbandan getrdigi eti kıyma olarak cektirmş ama baya iri iri "taneli" diyim.geçen köfte yaptım ondan.yogurdum oldukca uzun bi süre ekmegini falanda iyi ayarladıgımı düşünüyorum ama kızarttktan sonra hem tadı güzel degildi hemde böyle parçalanıyo gibi oldu..sence nerde hata yaptım ?? yogurmayı daha mı uzun tutmalıydım daha mı fazla ekmek koymalıydım :26:

canım dağılmaması için köfte harcına yumurta kırılıyor sen ekledinmi..birde çok iriyse etleri o yüzdende olmamıştır..keşke yapmadan önce robottan geçirseydin belki daha iyi sonuç alırdın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…