Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619

aa süperr benimde eşim Adanalı canım...:)
bu tarhanayı çok severiz biz,keşke resim çekseymişsin ama olsun kısmet değilmiş,bi dahaki sefere unutma emi:)

aa süperr benimde eşim Adanalı canım...:)
bu tarhanayı çok severiz biz,keşke resim çekseymişsin ama olsun kısmet değilmiş,bi dahaki sefere unutma emi:)

ne güzel hemso ciktik :)

tamam canim unutmam artik burdayim icli köfte yapmasini bilmiyorum kac defa denedim tutmadi beceremedim
malzemeleri kaptimda burda senin yardimina ihtiyacim olcak canim

yarismada basarilar dilerim iyi geceler

hoşlanmayan 2 kişiyi çok merak ediyorum

ehehehe:)
canım o 2 arkadaşta bana özelden mesaj yazdılar yanlışlıkla tıklamışlar ama geri döndürememişler oylamayı,o yüzden %100 gidiyor anketim:))

ne güzel hemso ciktik :)

tamam canim unutmam artik burdayim icli köfte yapmasini bilmiyorum kac defa denedim tutmadi beceremedim
malzemeleri kaptimda burda senin yardimina ihtiyacim olcak canim

yarismada basarilar dilerim iyi geceler

evet canım hemşo çıktık:)))
içli köfte hastasıyız bizz,hele ben hele bennnn,sabahtan akşama kadar yesem bıkmam..
yapmadan önce haber ver emi birlikte yapalım:)
bu arada çok teşekkür ederim canım iyi geceler sana da

elosse nasıl oldun canım öksürüğün geçtimi? bende bu akşam güveçte kumpir yaptım süpre oldu :)) eşim bayıldı resim eklemeye çalıştım ama beceremedim:26:

elosse nasıl oldun canım öksürüğün geçtimi? bende bu akşam güveçte kumpir yaptım süpre oldu :)) eşim bayıldı resim eklemeye çalıştım ama beceremedim:26:

canım çok teşekkür ederim ilgine,öksürüğüm tam anlamıyla kesilmedi ama azaldı..
ellerine sağlık canım merak ettim nasıl oldu acabaaa,resim neden yüklenmiyor anlatmamı istermisin nasıl yüklendiğini..

canım benim yaa çok teşekkür ederiimmm,çok mutlu oldumm
ben o bebişi yerim ama,Rabbim bana da nasip etsin inşallahh

bende hayatım bendee,bol mayonezli oy oy oyyyyy
amin canım amin inş.. hayırlısından inş...

ya şimdi kalkıp yapasım geldi o derece canım çekti makarada olsaydı bak görüyomusun

canım eklentiler varya orayı tıklıyorum dosya seç ve gözat tıkladım resmi seçiyorum ekle diyorum ama olmuyor ve forumdan atıyor beni sisitem sürekli kullanıcı adımı tekrar girmemi istiyor yapamdım herhalde...anlatırmısın zahmet olmazsa

amin canım amin inş.. hayırlısından inş...

ya şimdi kalkıp yapasım geldi o derece canım çekti makarada olsaydı bak görüyomusun

aminnnn canım
aayyy valla yaaa,hadi yapta yiyelim:))))

beni hatırla butonuna tıklıyormusun canım,birde resimlerin boyutu büyükse eğer o yüzden de olmaz..paintten küçültmen gerek canım

aminnnn canım
aayyy valla yaaa,hadi yapta yiyelim:))))

beni hatırla butonuna tıklıyormusun canım,birde resimlerin boyutu büyükse eğer o yüzden de olmaz..paintten küçültmen gerek canım
yapardım canımda malzemelerim eksik
biliyosun affetmem yani
bidahaki sefere

yüklemeye çalıştım olmuştur inşlhh...fırına girmeden hali GÜVEÇTE KUMPİRİM....

Son düzenleme:
canım ellerine sağlıkk,çokta nefis olmuştur ya o kaplarda...nasıl canım çekti anlatamammm

gerçekten süper oldu hemen tarifi yazayım belki yapmak isteyn olur:
Malzemeler: 4 tane patates
3 tane sosis
bir çay bardağı haşlanmış bezelye
tuz, k.biber
5-6 tane yeşil zeytin
2 tane kornişon turşu
yarım haşlanmış havuç
bolca kaşar peyiri
yapılışı:
haşlanmış patatesin içine yarım kaşık terayağ ve çok az süt katılır ve iyice yoğurulur sıcağı sıcağına daha sonra bu karışım güveçlerin içine konur orta kısmı havuz gibi açılır bu orta kısmına sosis ve bezelye, havuç eklenir. 10 dk. fırına atılır ve kapatılır fırın. üzerine bolca kşar peyniri serpilir ve fırının sıcaklığında bekltilir.kaşalar eriyince üzerine zeytin ve kornişon turşu atılır ve son olarak keççap, mayonez sıkılır.. isteyen mısırda katabilir..

Elossacım bu saate kadar mutfakta ne yapıyorsunuz canııımmmm

wowww süpersin hayatım çok teşekkür ederim tarif için..ellerine kollarına sağlıkk

Elossacım bu saate kadar mutfakta ne yapıyorsunuz canııımmmm

ehehehe acıktım hayatımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…